- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.321
hafta sonu m verdin bunuPAZARTESİ KONTROL LİSTESİ
1)poncikbirgelincik 59,7=>
2)SchonerDuft 68,60=>69,30
3) G gamzelim080 79.20=>
4) @segus 69=>
5)tugbaFB 65.20=>66.0
6)drdotty 71,1=>
7) @forestgump =>65,60
8) @cicikizsinem 63=>
9)Ghostpasha 77.3=>77.0
10) @_Safiye_ 112=>
11)tobosolu_dulcinea 66.6=>66.1
12) @kayacans =>78,30 => 78,50
13) @bi-zuzu 64.20=>
14) @patient women 89=>87,8
cuma kilosu yazmayanlar onuda eklesin kızlar. alalım bakalım pazartesi bildirimlerini kim ne vermiş görelimmm
yapış valla ...bırakmak hemşeri buldum burda kendime peşindeyim valla nerde olsan yapışıcam yakana
bireysel konuşmadık ama grup şeklinde 2 kişide olsa mesela plateste yada tek kişide olsa çalışma varmış eğer haizran sonuna kadar hamile kalmazsam gitme planım var 1 aylıkta olsa konuştuğum kişi sizinle özel durumunuzdan dolayı birebir ben ilgilenecem falan dedi ama ne kadar doğru tartışılır . eski ykm yi biliyorsun onun rkasında da varmış bir salon kuaförde bir bayan ile tanıştım çok memnundu o daa . spor ile zayıflamak daha mantıklı gelyor bana 6 7 yi bekleme derim imkanın varsa spor yap nerde olursa olsun. sadece dizleri yorma
Sağol canımcok iyi vermişsin
PAZARTESİ KONTROL LİSTESİ
1) @poncikbirgelincik 59,7=>60,5
2)SchonerDuft 68,60=>69,30
3) @gamzelim080 79.20=>
4) @segus 69=>69.6
5)tugbaFB 65.20=>66.0
6)drdotty 71,1=>
7) @forestgump =>65,60
8) @cicikizsinem 63=>
9)Ghostpasha 77.3=>77.0
10) @_Safiye_ 112=>
11) @tobosoludulcinea 66.6=>66.1
12) @kayacans =>78,30 => 78,50
13) @bi-zuzu 64.20=>
14) @patient women 89=>87,8
cuma kilosu yazmayanlar onuda eklesin kızlar. alalım bakalım pazartesi bildirimlerini kim ne vermiş görelimmm
çok ayıp gerçekten çok utanıyorum
Okul kermeslerinde yiyenin içenin arkasından konuşuyorlar.Günaydın hanimlarr ❤❤Bugün bi sınavdan gecicem ..
Oğlumun okulunda kermes var ne yapicam benn:-( cok korkuyorum bozarim diye diyetimi bakalım .....
çok geçmiş olsun canım haberdar et mutlakaGünaydın kızlar ben grubu bırakıyorum sağlıkla alakalı ms atak sanırım dr görücek hoşçakalın
çok ayıp gerçekten çok utanıyorum
eskilerin yeri ayrı
y
yapış valla ...
kuzum ...
bırakma beniiiiii....
Yaylaya çıkıcaksan olmaz orda kısa yürüyüş yapsan yeter sana . kışın kolayına gelirse gidersin güzel sıkılaştırıyor çünkü . buraya uğramaya bak sürekli hiç vazgeçemezsin birde ortatam alıştın mı tadından yenmez vallasporu yürüüyş oalrak yapıyorum bir de ekliptik aletinde çalışıyorum..
ama düşünebilirim de yaylaya çıakcağız oradan gidip gelemem.. maalesef..
ama sonrası için düşünebilirim..
60ları görmek istyorum artık yahu
cok geçmiş olsun canım ya umarım kötü bieşy yoktur arada gel yine haberdar et bizideGünaydın kızlar ben grubu bırakıyorum sağlıkla alakalı ms atak sanırım dr görücek hoşçakalın
sen ne yedinyaa bu pazartesi kimse liste yayınlamasada arada kaynasam dedim ama kaçamadım
kuzum iyi ol yeter durumundan bizi de haber et fırsatını bulunca aklımız kalır sende çok geçmiş olsunGünaydın kızlar ben grubu bırakıyorum sağlıkla alakalı ms atak sanırım dr görücek hoşçakalın
geçmşi olsun canım Allah şifa versin durumunu bildir uğrayabilirsen uğramaya çalışGünaydın kızlar ben grubu bırakıyorum sağlıkla alakalı ms atak sanırım dr görücek hoşçakalın
canımsıneskilerin yeri ayrıama cuma olursa affetmem
yeni bir formatla geliyoruz surviver yapcaz size cok hırslanıcaksınız bekleme de kalıncanımsınolmaz olmaz bugünden tedbiri ele aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?