- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.341
sen ne yedinben harika bi pazar kahvaltısı yaptım 1 haftaya bedel öyle söyleyeyim sonra akşam az yedim ama wcyede çıkamayınca böyle oldu malum ramazan geliyo kahvaltı edemicez ya
valla öyle
yeni bir formatla geliyoruz surviver yapcaz size cok hırslanıcaksınız bekleme de kalın
burayı sizleri çok sevdim :)Yaylaya çıkıcaksan olmaz orda kısa yürüyüş yapsan yeter sana . kışın kolayına gelirse gidersin güzel sıkılaştırıyor çünkü . buraya uğramaya bak sürekli hiç vazgeçemezsin birde ortatam alıştın mı tadından yenmez valla
İvithafta sonu m verdin bunu
sonunda taabikide açlık varwoooow meraktan çatlarım amasonunda açlık olan bişeyi niye merak ediyosam bende bi tuhafım
İvithafta sonu m verdin bunu
oooooPAZARTESİ KONTROL LİSTESİ
1) @poncikbirgelincik 59,7=>60,5
2)SchonerDuft 68,60=>69,30
3) @gamzelim080 79.20=>
4) @segus 69=>69.6
5)tugbaFB 65.20=>66.0
6)drdotty 71,1=>70,7
7) @forestgump =>65,60
8) @cicikizsinem 63=>
9)Ghostpasha 77.3=>77.0
10) @_Safiye_ 112=>
11) @tobosoludulcinea 66.6=>66.1
12) @kayacans =>78,30 => 78,50
13) @bi-zuzu 64.20=>
14) @patient women 89=>87,8
cuma kilosu yazmayanlar onuda eklesin kızlar. alalım bakalım pazartesi bildirimlerini kim ne vermiş görelimmm
maşallah valla ne diyim nasıl yaptın bende yapaym cocuk olsnda
Gözlerimi doyurcam insallahOkul kermeslerinde yiyenin içenin arkasından konuşuyorlar.Şakın yeme
Canım benim walla yedim içtim artı olur sandım ama gayet güzel gidiyor. Az kaldı 4 kilo daha verdim mi mezunummmooooosessiz sessiz veririm kilomu diyosun
Gözlerimi doyurcam insallahOkul kermeslerinde yiyenin içenin arkasından konuşuyorlar.Şakın yeme
bence 60lara kadar düşmelisin kuzum ister mezun olupta ister mezun olmadanCanım benim walla yedim içtim artı olur sandım ama gayet güzel gidiyor. Az kaldı 4 kilo daha verdim mi mezunummm
O yüzden 3 kilo verip bekleyecem
maşallah valla ne diyim nasıl yaptın bende yapaym cocuk olsnda
valla protein diyeti bide günlük lesli 45 dk
Kaptanım boyum 176 3 tane de sezaryen Doğum var. Spor hiç yapmıyordum daha 1 aydır biraz biraz başladım. Bu şartlarda 66nın altına düşersem deformasyonlarım kendini göstermeye başlar diye düşünüyorum 66 kiloda 40 beden olurum aslında o kiloda 38 olmam gerekir ama anca 40 olacak. Güçlü biçimde spor yapabilirsem hatta profesyonel destek alabilirsem olur ama kendi kendime 38 bedene inersem çökmüş görünebilirimbence 60lara kadar düşmelisin kuzum ister mezun olupta ister mezun olmadan
sanada afiyet olsun olsun sen anasın anneler günün kutlu olsunafiyet şeker olsunsorma bende eşim dün anneler günü için götürdü sahtan akşama dısardaydık kahvaltıydı kahveydi dondurmaydı sorma
tecrübeliyiz biz veririz cumaya dimi
veririz kuzum ama ben büyük konuşmayacam bir dahaafiyet şeker olsunsorma bende eşim dün anneler günü için götürdü sahtan akşama dısardaydık kahvaltıydı kahveydi dondurmaydı sorma
tecrübeliyiz biz veririz cumaya dimi
çok iyi o zaman kuzumburayı sizleri çok sevdim :)
meraktan gün içinde bakıyorum arkadaşlarım neler yapmış diye :)))
Çoğunluk artida napiyoruz acaba birbirimize kacamak konusunda gaza getirmis gibiyizyada icimi rahatlatayim +300 ödemdir o ödem
Cumaya neyapacaksinız banada taktik verin bugun yogun bi spor dusunuyorum sadece.. protein diyeti ,şeker diyeti yapmaya başladım bugun..Silent Scream benden de gidermi 45 dakika lessie yapsam cuma hedefime şuanda 1.20 gr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?