Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tobosolu_dulcinea sen naptın beğeni güzeli seni nasıl gidiyor
Ayyyyyy sagol canım o senin güzelliğin işteyim kuzum firsat buldukça ancak okuyabiliyorum hizıniza yetişmeside zor yazayım diyorum çok geride kalınca alakasız bisey oluyo şimdi yemek arası neysekide cevap verebiliyorum diyet fwna gitmiyor canım birde diyetimi sabote etmek için uğraşan eş dost hısım akrabam olmasa

eş dost hısım akrabaya takılmıyoruz canının çekitiği şeyleri hafta sonuna bırakıyoruz pazrtesi eritiyoruz . sen yaz içinde kalmasın sıkıntı olmaz yeterki katıl sohbetlere sporunu da ekle takipte et cezlı çünkü son 3 kişi ceza alacak

Aslında bugün sporda izin günüm canım ama akşam en az bi yarım saat yürüyüs yapcam yarın öğle yemeğine davetliyim elimden geldiğince dikkat etcem canım söz

Aslında bugün sporda izin günüm canım ama akşam en az bi yarım saat yürüyüs yapcam yarın öğle yemeğine davetliyim elimden geldiğince dikkat etcem canım söz
dinlrndirmek iyidir. sen takip et listemizi kaybedenlere kazananlar 1 er hareket verecekler

benimki doğru ama beni yeni listeye ekleme kuzum ramazanda yürüyemem çünkü düzenli akşamları belki oda annem evde olduğunda bu hafta zaten evde yok

doğru :)
hiç spor yapamadım 1gün hariç

sanada afiyet olsun olsun sen anasın anneler günün kutlu olsun

saol tatlım
veririz kuzum ama ben büyük konuşmayacam bir daha yerime oturdum bu konuda bugünden başlarsak ihtimal çok çok yüksel

çok iyi o zaman kuzum

ödemdir hee ödemdir .sendemi proteine başladın

ahahah hepimiz yaşıyoruz hayaller hayatları olsun sen yüksek tut beklentini yine de detoks içeçek aldım bugün onları içecem sadece bakalım gelen ödemler gitsin birde adet olacam bu aralar ama olsamda cumaya kadar şeker orucundayım hem cezamı da çekmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…