- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.501
Ben emin değilim tutmak istiyorum ama susuzluktan sütüm kesilirse diye korkuyorum açıkcası ,biraz bakacağım duruma , fetva almam lazım@_Safiye_
@segus
tobosolu_dulcinea
SchonerDuft
@cicikizsinem
Ghostpasha
@poncikbirgelincik
forestgump
drdotty
Silent Scream
@tgb1907
@kayacans
@bi-zuzu
kızlar oruc tutcaklar beni etiketleyip bilgi verebilir miiii
Ben akşamları eliptik bisiklete karar vermiştim ,bugün başlayacaktım aslında lakin kendimi yaktırdım daramzan başlıyor kızlar spora listesine devam edelim mi yada devam etmek isteyenler kimler
Bebeğini düşünmen gerekli kuzumBen emin değilim tutmak istiyorum ama susuzluktan sütüm kesilirse diye korkuyorum açıkcası ,biraz bakacağım duruma , fetva almam lazım
Nasıl yaktırdinBen akşamları eliptik bisiklete karar vermiştim ,bugün başlayacaktım aslında lakin kendimi yaktırdım dasızım var
Evet zaten sütüm az ek gıda almasına rağmen mamayla da destekliyoruz bir yandan diyorum zaten benden çok beslenmiyor azalsa farkeder mi ,bir yandan yine de emmesini istiyorumBebeğini düşünmen gerekli kuzum
Bugün bir estetik kliniğine gittim hamileliğimde karnım çatlamıştı birazNasıl yaktırdin
Anne sütünün yerini tutar mı ek gıda kuzum. Kaç aylık benEvet zaten sütüm az ek gıda almasına rağmen mamayla da destekliyoruz bir yandan diyorum zaten benden çok beslenmiyor azalsa farkeder mi ,bir yandan yine de emmesini istiyorum
Bugün bir estetik kliniğine gittim hamileliğimde karnım çatlamıştı birazlazer tedavisine başladım biraz düzelme sağlar umuduyla ,ama epey yandı yani çok zorlamak istemedim bu yüzden
Senin bebek ne kadarlıktı 9 aydan küçükse ve formül mama içmiyorsa iyi düşünmek gerekBen emin değilim tutmak istiyorum ama susuzluktan sütüm kesilirse diye korkuyorum açıkcası ,biraz bakacağım duruma , fetva almam lazım
Bebek emziriyorsan düşünmek lazım canım ya sen onu besliyorsun çünküBende bi gun tutup denemek istiyorum emziriyorum ama cok istiyorum tutmayida bakalim
Bebeğim 13 aylık çok küçük sayılmaz bu yüzden düşündüm tutsam mı diye ,geçen sene hiç tutmadım zaten , bu noktada bizlere kolaylık sağlanmış ,çok ısrarcı değilim bu konuda deneme yaparım ilk gün belki sadeceAnne sütünün yerini tutar mı ek gıda kuzum. Kaç aylık bendrdotty bilgilerine ve deneyimine güveniyorum ince bir nokta oruç ama karar vermende destek olabilir diye tahmin ediyorum
Ise yarıyor mu peki çatlaklarda. Yanık izi de kalmaz demi kuzu
Valla neler kullanmadım ki ben yağ karışımları , kutu kutu kremler çok pahalı ürünler balmlar vs takıntılıydım bu konuda korkuyordum çatlamaktan çünkü vee başıma geldi 39. Haftaya kadar da tek bir çizik bile yoktu hatta ,ama sonrasındaÇatlamadan önce önlem alsaydın keşkeforestgump
kaptinn sen dikkat et bak çatlatma kendini 40 üzeri kilolar aldım çatlamadım. Çok güzel ürünler var araştırın
Canım ben tutcam da demiyorum tutmuycamda diyemiyorum@_Safiye_
@segus
tobosolu_dulcinea
SchonerDuft
@cicikizsinem
Ghostpasha
@poncikbirgelincik
forestgump
drdotty
Silent Scream
@tgb1907
@kayacans
@bi-zuzu
kızlar oruc tutcaklar beni etiketleyip bilgi verebilir miiii
Yok kuzum ben sabah yapamiyorum sadece durağa kadar 10 dk yuruyebiliyorum
Ben devam ederim canımramzan başlıyor kızlar spora listesine devam edelim mi yada devam etmek isteyenler kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?