Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14 Mayıs pazartesi menümüz söylüyorum sabah
bir haşlanmış yumurta bir beyaz çay bir dilim peynir beş zeytin salatalık domates havuç kırmızıbiber

öğle
salata iki bardak ayran bir kepçe çorba

ikindi
bir beyaz çay bir Eti form sunta akşam patlıcan yemeği pilav Ve yufka ekmek var akşam annemlerdeydik yemeyi biraz birtık fazla kaçırmış olabilirim ama onu hemen eritmek adına yola koyuldum

2,5 litre su içtim

Yaşını doldurmuş. Inşallah canım ya bir yerden yaparken diğer yerden bozulmasın da
Canım ben tutcam da demiyorum tutmuycamda diyemiyorum bakıcam

Yok kuzum ben sabah yapamiyorum sadece durağa kadar 10 dk yuruyebiliyorum
O da güzelmiş
Akşam olmamış acikmadin mi
Kızlar ben spora başladım hadin yoldaş olan varsa gelsin gari

Ayrıca cezaları ne zaman yapacağız belli bir günü var mı
Ben bitirdim sporumu: )

Sıkma biraz daha az olaydı ve bu kermes gündüz olaydı çok çok mükemmel olabilirdi yani hiçbir sıkıntı olmazdı belki ama bence yarın 1:40 dakka falan fazla yürü normalden mesela ben de akşam yufka ekmek yediğim için pişmanım ve o yüzden herzamankinden biraz daha fazla yürüyorum şuan

Menüm
11:00 2 tane sütte pişirilmiş yumurta,1 kk beyaz peynir,1/2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, biber
14:30 sade kahve
16:00 1 kase mercimek çorbası,1 kepçe nohut yemeği, salata
18:00 2 tane hurma( iftarlık alacaktım tadına baktım)
19:00 3 bardak çay
Spor 30 dk evde bölgesel hareketler yaptım SchonerDuft

Afiyet olsun canım bu hafta listeye gireceksin güzel kilo verirsen geçen hafta sabittin böyle devam

Yaşını doldurmuş. Inşallah canım ya bir yerden yaparken diğer yerden bozulmasın da

O da güzelmiş

Akşam olmamış acikmadin mi

Ben bitirdim sporumu: )
Acıktım da kermesee gidecek olunca oglen etmemiştim midem bulanıyor suan:-(

Canım dolaşıma geçen herşey bebeğe de geçer madecascol ü nasıl önermiş şaşırdım
Olan olmuş artık ama çatlaklarda lazer vs. İşe yaramıyor görümcem çok uğraştı bir çok şey yaptı buna lazerde dahil. En son karın germe yapalım demişlerdi çok sarkığı ve kilosu olmadığı halde. Yaptırdı tabi şimdi karnında yok ama bacaklarındakiler yine duruyo

Evet ya iste 1,5 aydir ilk kacamak olunca midem bulaniyor lesli yapiyorum evde yuruse cikamiyorum bakalim 2 defadan 45 er dk yapicam cumaya kadar artık

Evet ya iste 1,5 aydir ilk kacamak olunca midem bulaniyor lesli yapiyorum evde yuruse cikamiyorum bakalim 2 defadan 45 er dk yapicam cumaya kadar artık

yok kuzum sen değilsin çok eskilerden bahsediyorum ben . bu arada spor listesine devam edecek misin ramazan dolyısı ile çıkacak mısın
Ben spor listesine katilmayayim kızımla oyun oynarken, parkta falan hareketli gecer zaten okuldan gel bebişle ilgilen derken onuda yapsam dilim dışarda kalır sanırım
Iyi fikir gönullüler ve ünlüler.. bakalim kendi aramızda neler olacak. Benim kilo bi enteresan 64.20 cıkarken 64.50 nedir ya dusemiyorumda iki gundur aynı ceza olan şeker diyetimi yaptım bugun protein beceremedim sanirim ne bulduysam evde yemek zorunda kaldım gene hastaneli kosturmalı gunler var cünku

ha ha ha süper bu diyeti kesin uygulayim sporda yangelip yatmak olsun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…