- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.481
Ayni takimda olmamıza nedense cok sevindimGÖ-NÜL-LÜ-LER
tugbaFB @poncikbirgelincik @kayacans @bi-zuzu @forestgump @patientwomen
Kızlar Bu hafta ünlülere geçit yok son nefesimize kadar diyetimizi bozmayalım
@poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır @kayacans senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim @bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yaptugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
suan aklimda yok tatlim ama gelirse biseyler yazarimsayende onu da öğrendik var mı aklında başka hareket ekleyelim
su pazartesiler ne kadar zor günler
Uyar canım yaparım 7:00 de mi yapalım yoksa ben 8:15 te yapabilir miyim oğlan okula gidince
Ver coşkuyu dottyGÖ-NÜL-LÜ-LER
@poncikbirgelincik lütfen sende 100gr. Dan fazla ver bu hafta@patient women inşallah kermeste fazla kaçırmamışsındır @kayacans senin zaten güzel diyetisyen listen var sporu ihmal etme cicim @bi-zuzu sen emzirmenin avantajını iyi kullan @forestgump senin kilon azdı sanırım o yüzden yavaş gider sanıyorum kabak detoksu falan yaptugbaFB canım protein sana Cuma'ya kadar 2,5 kilo verdirir
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
Kız yazık tüm listemdekiler verecek 50 jumping jack yapacaklar ghosppasha verdi safiye 15 dk leslie verdi ben plank verdim sen ve diğerleri de verecek yazık valla ama sana 500 değil bin verirdimAraliktan beridir yok ama olsa hatırlardım
Kiz insaflısın derken ironi yapmadım10 saniye nedir yaa cezayı ben almıs olsam 500 ipten asağı demezdin
Sen günlük saatine göre ayarla sabah akşam olacak . Aklına gelen hareket varsa da listeye ekleyelimUyar canım yaparım 7:00 de mi yapalım yoksa ben 8:15 te yapabilir miyim oğlan okula gidince
Ok kuzum .listeyi gördünüz mü.pekisuan aklimda yok tatlim ama gelirse biseyler yazarim
iyyyy evetttt
Ayni takimda olmamıza nedense cok sevindim
Kaçırmamaya çalıştım azıcık ama telafisi olmayacak kadar degil gonulluleri görsünler bakalımGÖ-NÜL-LÜ-LER
Hadi GÖ-NÜL-LÜ-LER
Ton balıgı yemedıydım tavuk yedım ozamanda o daha ıyı en axından. Bu ne ya balıktan tıksındım valla yıyene manı olmıyım yıneaynı bengeçen hafta nasıl yaptın
Yok cicim ben bunları YouTube dan açıp yaparım zatenSen günlük saatine göre ayarla sabah akşam olacak . Aklına gelen hareket varsa da listeye ekleyelim
Gördüm şimdide inceleyecem sevgili ünlü rakibimOk kuzum .listeyi gördünüz mü.pekidrdotty
Baska bısey yemıcekmısındetoks içecekler oluyor belirli markaların mesela sabah pancarlı zencefilli yeşil elmalı bi karısım içtim, öğlen chia tohumlu,marul,ıspanak,ananaslı bi karışım içtim akşamda buna benzer yeşil bi karışım içecem
Ton balıgı yemedıydım tavuk yedım ozamanda o daha ıyı en axından. Bu ne ya balıktan tıksındım valla yıyene manı olmıyım yıne
Cok ıstıyorum ama ıse gutmeden terlıcez nasıl olcak bıde ramazansabah sporuna başlamak isteyen varmıtugbaFB ile başlıyoruz yarın
Sana afıyet olsun canım mınık bı yudum aldım dırek cope gıttı caaanım maruluma uzuldumŞu kimsenin sevmediği ton balıklı salataları bana yollayaydınız iyiydi.
Neyse kendim yapayım bari
Evde de karnıyarık yapıyorlar bi kızartma kokusu var anlatamam. Sayılı yaptılar ben yiyemeyim diye. Neyse ton balıklı salata CANDIR. Kara gün dostudur
Canım sen tavuk göğsünü haşlayıp yanına al salatana ekle bariTon balıgı yemedıydım tavuk yedım ozamanda o daha ıyı en axından. Bu ne ya balıktan tıksındım valla yıyene manı olmıyım yıne
Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesigönüllüler tam motive ile başladılar bizimde kendimizi zorlamamız lazım .
Bende mani olmayım ama acı olanın gideri var sen tavuğa gömül . Kilo durumu neydi.
Incele bana az geldi aklıma hareket gelmedi eve geldim tekrar incelicem listeyi bakalım.Yok cicim ben bunları YouTube dan açıp yaparım zaten
Gördüm şimdide inceleyecem sevgili ünlü rakibim
Sonrası duş gece yapsan iftardan sonra nasıl olurCok ıstıyorum ama ıse gutmeden terlıcez nasıl olcak bıde ramazan
Yaa ama olmaz ki böyle eksik bu menüÜnlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?