Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayni takimda olmamıza nedense cok sevindim

Ver coşkuyu dotty
Araliktan beridir yok ama olsa hatırlardım
Kiz insaflısın derken ironi yapmadım 10 saniye nedir yaa cezayı ben almıs olsam 500 ipten asağı demezdin
Kız yazık tüm listemdekiler verecek 50 jumping jack yapacaklar ghosppasha verdi safiye 15 dk leslie verdi ben plank verdim sen ve diğerleri de verecek yazık valla ama sana 500 değil bin verirdim incel daha çok incel diye

Kaçırmamaya çalıştım azıcık ama telafisi olmayacak kadar degil gonulluleri görsünler bakalım

Ton balıgı yemedıydım tavuk yedım ozamanda o daha ıyı en axından. Bu ne ya balıktan tıksındım valla yıyene manı olmıyım yıne
gönüllüler tam motive ile başladılar bizimde kendimizi zorlamamız lazım .
Bende mani olmayım ama acı olanın gideri var sen tavuğa gömül . Kilo durumu neydi.

Sana afıyet olsun canım mınık bı yudum aldım dırek cope gıttı caaanım maruluma uzuldum

gönüllüler tam motive ile başladılar bizimde kendimizi zorlamamız lazım .
Bende mani olmayım ama acı olanın gideri var sen tavuğa gömül . Kilo durumu neydi.
Ünlüler için 3 günde 5 kilo verdiren diyet listesi
Sabah poaça kola Nutella
Ara sütlü tatlı üstüne böğürtlen soslu dondurma
Öğle bol soslu İskender kola
Aralarda bol şekerli çay kahve serbest
Akşam soslu karışık kızartma 1 bütün beyaz ekmek incik etinden mantılı çorba pirinç pilavı yoğurt
İstediğiniz şerbetli tatlıyı seçebilirsiniz
Ayrıca emziren ünlümüz varsa gece yatana kadar ve gece 1 kez kalkıp binlerce kalori içeren malt içecek tüketebilirler
Listemizi dünyaca ünlü Doktor Dotty hazırlamıştır
Sevgiler

Yok cicim ben bunları YouTube dan açıp yaparım zaten

Gördüm şimdide inceleyecem sevgili ünlü rakibim
Incele bana az geldi aklıma hareket gelmedi eve geldim tekrar incelicem listeyi bakalım.
Cok ıstıyorum ama ıse gutmeden terlıcez nasıl olcak bıde ramazan
Sonrası duş gece yapsan iftardan sonra nasıl olur
Yaa ama olmaz ki böyle eksik bu menü canım kızartma istedi benim fırında yapayım bari yanına anne yoğurdu bolca. Ağzım sulandı evde hazır da yemekte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…