Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlısı olsun canım buluşunca işler tersine dönmesin sonra

ya ama böyle vurdum duymaz bi insan olur mu eskiden en azından bi günaydın msjı çekiyodu şimdi oda yok okuduğunda araba kullanıyo oluyomuş vırt zırt bir sürü bahane e sonra yaz. sonuçta lafı uzatacak değilim akşamları konuşuyoduk 2 gündür hiç aramıyo bile.biraz önce facede yakaladım şükürler olsun yazdım geç cvp verdi bide nasılsın diyo hasta eder bu adamı yaaaa

canım herşey ortada aslında ama sen görmek istemiyorsun çünkü bu durum seni üzüyor

canım herşey ortada aslında ama sen görmek istemiyorsun çünkü bu durum seni üzüyor

şimdiki bahaneside şu sınavlarım bitesiye kadar konuşmayacak bnle güya derslerime etki etmemesi için ulen şimdiki halinden daha iyidir konuşman nasıl moralim bozuluyo ya. şu sınavlarım bitsin bi arasın buluşmam bile telefonda bitircem olayı bnden başka herkesle ilgileniyo geçenlerde gece ağlarken aklıma geldi şunu mutluka dicem içimde kalacak yoksa

ben senin hayatında bir film fragmanının 3 snlik bölümü gibiyim.görünen ve anında kaybolan

25.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları...............

aynalar 25
pinkcat 11
triptofan 31
rosebery 14
irras 12
fdm izinli
selinay2002 10
ayşen_34 44
emidaf 35

14. takım üyelerinden gün içinde 7 mesajdan az paylaşımda bulunan olmamıştır,teşekkür eder keyifli paylaşımlar dilerim.............

günaydınn kızlarrr sabah kahvaltımıpaylaşıyorum
3. dilim çavdar ekemği
1.dilim b.peynir
şekersiz çay
3 bardak ılık su

geçmişi okuya bildiğim kadar okudum akşamları paylaşımlarda boll ne güzell
esracımm annene ve size çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinn inşallah...

herkese günaydın.... sirkeli suyumu içtim 11:12 de kahvaltımı yapıciiğimm
kahvaltı olarak
nesfit
yarım litre limonlu su
10 erik

herhalde almam gereken kalorinin altında alıyorum bazen kendimi kötü hissediyorum.yada sirke tansiyonumu düşürüyo.olsun herşeye değer bi 50lere düşseydim hayırlısıylaa:92::92::92:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlar

sabah kahvaltım

2 bardak limonlu ılık su

1 kase special k :86:

yine geçe kaldım kahvaltıda öğlen ne yapıcam bakalım

günaydın canlar

sabah kahvaltım

2 bardak limonlu ılık su

1 kase special k :86:

yine geçe kaldım kahvaltıda öğlen ne yapıcam bakalım

günaydın canım
şeyy limonlu su faydalımı diette ? merak ettimm bakk şimcikk bide ballı su diyorlar yaa hangisi daha etkili acepp:44::44:

sağoll kuzu yaa ben yarın sabahtan bi deneyim bari etkisi oluyosaa denemekte yarar varr

valla canım mideni felan ağrıtmazsa dene tabi

teyzem yapmıştı midesini çok ağrıtmıştı içememişti

bende bi sorun olmuyo çok şkr

yengemde sabah ve akşam içiyo o da çok faydası olduğunu söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…