- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #27.781
selam kızlar kimse yok bari menümü yazıp davetiyeleri hazırlayayım ben
sabah
kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
1 biber
1 dilim kepek ekmeği
yarım şekersiz yeşil çay ( içemedim bir bardağı )
saat 10 da bir yeşil elma
saat 12 de bir yeşil elma
saat 14 deki elmamı yiyemedim prova yaptık
saat 16 da bir yeşil elma
aayyy bana tülayy deme yaa en gıcık olduğum insan hayatımda tanıdğı en kıskanç en yapmacık insannn
bu arada konuşmadığım eltim olur kendileri
şimdiki bahaneside şu sınavlarım bitesiye kadar konuşmayacak bnle güya derslerime etki etmemesi için ulen şimdiki halinden daha iyidir konuşman nasıl moralim bozuluyo ya. şu sınavlarım bitsin bi arasın buluşmam bile telefonda bitircem olayı bnden başka herkesle ilgileniyo geçenlerde gece ağlarken aklıma geldi şunu mutluka dicem içimde kalacak yoksa
ben senin hayatında bir film fragmanının 3 snlik bölümü gibiyim.görünen ve anında kaybolan
günaydın canım
şeyy limonlu su faydalımı diette ? merak ettimm bakk şimcikk bide ballı su diyorlar yaa hangisi daha etkili acepp:44::44:
selam roseberry ne var ne yok?bugün uğrayamadım ben ya.Kyınvalidenin hatim töreni varmış oraya davetliydik oradaydım sonra da eve misafirleri geldi hadi ona yardım ediyim dedim.Zaten bu aralar hiç mi hiç iş havamda dilim hep uyuyom.çünkü buralar çok SIIICCAAAAAKKKK
arkadaşım oşgeldin ben de fatma.Kırklareliliyim.Benim de ilk haftam burda.Vermem gereken kil 22Ya ben bu elma diyetini anlamadım, hep elmamı yiyosun kahvaltı dışında canım zor değil mi?
canım gerçekten senin ilgine layık bir insan değil yanlış ama şu anda sen sınavlarını düşün o seni düşünmüş olsa böyle davranmaz sende onu görmezden gel bırak ipini gitsin sana seni seven değere veren bir insanla olmanı öneririm..
annem sabah aç karına bal ve sirkeyle 12 kilo vermişti amaben yapamıyorum çünkü midemde reflü var yarım bardak ılık su 1 tatlı kaşığı bal ve sirke
iyilik canım bende giremedim yeni girdim sabah 11 de step-aerobiğe gittim 1 saat aman ne ter döktüm yarın akraba günü var annemin mamalar hazırladık elde açma börek yaptım tam 3 tepsi patates ve kıymalı birde peynirli yufka böreği,biber dolması birzadan brovni yapıcam ama yemiycem kabak havuç salatası bide kısır....
canım iyimiş menü baya dikkat etmişinbugün ki menüm
sabah
1 yumurta 1 kibrik kutusundan az peynir
domates salatalık
1,5 dilim kepek ekmeği
1 fincan yeşilçay
ara bir nektarin
öğle çorba
bezelye yemeği
yoğurt
ara
nektarin
akşama bilmiyorum bakalım ne ycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?