Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya ben bu elma diyetini anlamadım, hep elmamı yiyosun kahvaltı dışında canım zor değil mi?

aayyy bana tülayy deme yaa en gıcık olduğum insan hayatımda tanıdğı en kıskanç en yapmacık insannn

bu arada konuşmadığım eltim olur kendileri

ya benim de eltiyle ilginç bi sorunum var.İnsanlarla çok iyiyiz yanlız uzun süre konuşunca araya muhakkak kıskançlık giriyo.Kendi başlarda hiç istenmemiş bu aileye.Baya sorunlar olmuş.Bizde normal düğünde ne yapılıyosa o yapıldı fazla abartılı bi durum yoktu ama ona bile bi laflar edilmiş işte.Sonuçta elti eltinin şeyini bile kıskanırmış şimdi yazmıyım o kelimeyi kamuya açık alan merak eden arklar özel mail istesin

canım gerçekten senin ilgine layık bir insan değil yanlış ama şu anda sen sınavlarını düşün o seni düşünmüş olsa böyle davranmaz sende onu görmezden gel bırak ipini gitsin sana seni seven değere veren bir insanla olmanı öneririm..

günaydın canım
şeyy limonlu su faydalımı diette ? merak ettimm bakk şimcikk bide ballı su diyorlar yaa hangisi daha etkili acepp:44::44:

annem sabah aç karına bal ve sirkeyle 12 kilo vermişti amaben yapamıyorum çünkü midemde reflü var yarım bardak ılık su 1 tatlı kaşığı bal ve sirke

iyilik canım bende giremedim yeni girdim sabah 11 de step-aerobiğe gittim 1 saat aman ne ter döktüm yarın akraba günü var annemin mamalar hazırladık elde açma börek yaptım tam 3 tepsi patates ve kıymalı birde peynirli yufka böreği,biber dolması birzadan brovni yapıcam ama yemiycem kabak havuç salatası bide kısır....

Ya ben bu elma diyetini anlamadım, hep elmamı yiyosun kahvaltı dışında canım zor değil mi?
arkadaşım oşgeldin ben de fatma.Kırklareliliyim.Benim de ilk haftam burda.Vermem gereken kil 22(ama inş hep beraber kurtulacağız bu kilolardan.elma dieti sanırım epey zor ve bırakmaman gerekiyo ama yapan bikaç arkadaş var onlar daha ii bilir tabi

kız ben olsam kesin tırtıklarım en azından.Hem spor yapıyon hem yemiyon inş bu hafta güzel bi sonuç alcan kardeş.Bu arada ben 2 gündür fena saldım bakalım yarın ne olacak?gerçi ilk zamanlar ama sanırım yarım kilo olur o da en fazla(çünkü spor da yok bende bu hafta

kızlar ya oku oku bitmiyo bu geçmiş.payaşım çok gzüzel.kişilere de alıştım ama bi şu geçmişe bakma işi kasıyo accık

bugün ki menüm
sabah
1 yumurta 1 kibrik kutusundan az peynir
domates salatalık
1,5 dilim kepek ekmeği
1 fincan yeşilçay

ara bir nektarin

öğle çorba
bezelye yemeği
yoğurt

ara
nektarin

akşama bilmiyorum bakalım ne ycem

canım iyimiş menü baya dikkat etmişinben var ya bugün ne yediğimi yazıyım en iisi de kız sen bana biraz.sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir salçalı.sonra camide lokum dağıttılar 2 tane ondan.Fakat asıl bomba şimdi geliyo büyük ısrarlar üzerine öğle 4 kaşık patates salatası,1 dilim ağlayan pasta(Kihayvan gibiydi siz ona 2 dilim diyin),yarım dilim de patatesli tuzlu pasta
kız bana kardeş kıs hatta döv.ama söz akşama sadece çorba ve salata var.çünkü acayip pişmanınm

kızlar ben kaçar kendinize çok iyi bakın.Bu arada kaptanım benim geçen haftaki kilo 77.0dı.Onu şormuşsun.Geçmişi anca bitirdim yaf:)))Bu akşam fazla yazmayın ya oku oku bitmiyo valla.neyse öptüm heinizi.Yarın büyük gün ama 2 gündür çok kaçırdım bakalım ne olacakneyse

kızlar ben geldim ve cok cok cok yorgunum ortak sınav yaptık hepsinde görevliydim.yani hep sınav yaptım.5 6 saattir oturamadım ve ayaklarım çok agrıyo su an( sizler neler yaptınız ben yokken:)

selam kızlar.bugün norm fazlası olduğumu vetayin istemem gerektiğini öğrendim. okulları araştırıyorum evime yakın yerler yazacam inş. zaten bu okulumda pek mutlu değilim. hep genç olduğu için ilişkiler enteresan. daha köklü bir okul beni alır mı acabbb?

öfff çok açım. ve canım tatlı istiyor. ama ben napacam yemeycem. en azından bugün. yarın izin günüm ilan ediyorumm kendime

2011-05-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 2 ADET 120
[2] ülker çubuk kraker 1 paket 158
[3] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139
[4] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[5] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 6 ADET 375
[6] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 122
[7] Sütaş Muzo 0.2 LİTRE 124
Toplam : 1201 kal

bugün çok geç yedim akşam yemeğimi
3 adet köfte(ızgara)
salata
1 adet salatalık turşusu (minnak)
1 litre yeşil çay

artık akşamları ekmek yememeye alıştım hatta gün içinde yemesem bile rahatlıkla durabiliyorum . sadece akşamları karnım gurulduyo bu akşam sütlü Türk gayfesi yapsam nasıl olar ki:26::26: kaç kaloridirkiiğğ:26::26:

aaaa bugün sporda yapmadım hemen koşuyum gidiyim yapıyım geliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
[1] Kavun 50 gr 16.5
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[4] Karpuz 200 gr 52
[5] Domates Soslu Makarna 2 porsiyon 664
[6] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[7] Açma 0.5 ADET 125
[8] kola (250ml) 2 büyük bardak 178
Toplam : 1495.5 kal.

ben brovnimide yaptım üstünede 30 dakika 5.5 km hızla yürüdüm yorgunluktan öldüm akşam yemeği yemedim yaptıklarım karnımı doyurdu nescafe içiorum şekersz saat 21.30 daha acıkmam artık ackırsamda su içerim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…