- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.841
ay kiz ne iyimis orda:) buaksam bizim Burda 21.08 bidahaki hafta hep 21.34-40 arasikeşkül aldım 3 küçük kutu ondan yicem 2 güne birsaat 19:47 de daha çok var . sizin orda nasıl saatler
ay kiz ne iyimis orda:) buaksam bizim Burda 21.08 bidahaki hafta hep 21.34-40 arasi
yani hemen hemen gece ona Kadar tutcaz
Ooo Allah yardımcınız olsun baya geçmiş orada...ay kiz ne iyimis orda:) buaksam bizim Burda 21.08 bidahaki hafta hep 21.34-40 arasi
şöyle yapıyorum içini tosta döküyorum iyice ısıtıyorum yiyorum ekmek zaten yok . burayda erken geliyor okul kantini mükellefimiz var o gönderiyor arada . normalde de canım istemez ama acıkmaya başladım diye sanırım canım çekti . bugün eşim yok nöbete gidecek bir dolu bir boş gidiyor yarın evde güzel sofra hazırlarım bugün geçiştirecem eve gidince direk uyucamhain heee tamam sen kaşındın500 ip olarak veriyorum cezanı
akşama tamamlarsın sende canım siz bizden daha uzun tutuyosunuz birde su içmeye dikkat et canım
dönerde sonradan hiç yenmez ki oruç tutsanda yemek gelecek mi öğlenleri sana
eşin yok teksin heralde akşamları yada bir döneri paylaşmayımı düşünüyosun
pilav makarna yoksa bir dilim ekmek ye bnce ilk günler zor gelmesin. öğlen nasıl yürüyeceksin peki acıkmaz mısın yat uyu iş yerinde ne işin var dışarda12 kılo valla kopuyo kollarımız3.50 dı sanırım ımsak su ıcmey zor yetıstım mutfagı toplamaya dalmısım bende oglende 45 dk yuruyım aksamda ıftar oncesı yarım saat spor yapayım dıyorum ıns planladıgım gıbı olur aksama koftelı oatates ve mercımek corbası yapıcam bende pıde hıc yemıyım dımı
sizin orda hava da tam kararmıyor dimi allah yardımcınız olsunay kiz ne iyimis orda:) buaksam bizim Burda 21.08 bidahaki hafta hep 21.34-40 arasi
tamam olurGel 50de anlasalım
bizim menüyle aynı sadece yanına közlenmiş biberde yapacam12 kılo valla kopuyo kollarımız3.50 dı sanırım ımsak su ıcmey zor yetıstım mutfagı toplamaya dalmısım bende oglende 45 dk yuruyım aksamda ıftar oncesı yarım saat spor yapayım dıyorum ıns planladıgım gıbı olur aksama koftelı oatates ve mercımek corbası yapıcam bende pıde hıc yemıyım dımı
anladım canım bugün iyi olmuş o zmaan yemeğinin hazır olması ilk gün zor olur çünkü (ben de şimdiden zorlanma sinyalleri oldu) bizimde şansımız ramazanda erken çıkabiliyoruz 2 deşöyle yapıyorum içini tosta döküyorum iyice ısıtıyorum yiyorum ekmek zaten yok . burayda erken geliyor okul kantini mükellefimiz var o gönderiyor arada . normalde de canım istemez ama acıkmaya başladım diye sanırım canım çekti . bugün eşim yok nöbete gidecek bir dolu bir boş gidiyor yarın evde güzel sofra hazırlarım bugün geçiştirecem eve gidince direk uyucam. öğlenleri yemek gelmicek bana bugüne özel bir durum bu sadece normalde yenge evden gönderiyor göndermezse dışardan yiyoruz
Allah yardımcınız olsun canım sevabıda ona gore olur Allah kabul etsınay kiz ne iyimis orda:) buaksam bizim Burda 21.08 bidahaki hafta hep 21.34-40 arasi
Taksıt yatırcaktım gıttım geldım canım tam 45 dk oldu tempolu yuruyus ama bıttımpilav makarna yoksa bir dilim ekmek ye bnce ilk günler zor gelmesin. öğlen nasıl yürüyeceksin peki acıkmaz mısın yat uyu iş yerinde ne işin var dışarda
Hımm demek bıber kozluyosun bende sırkelı bıbermı yapsamtamam olur
bizim menüyle aynı sadece yanına közlenmiş biberde yapacamben patates yerine 1 yada 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum sen de az patates ve az pide yiyebilirsin bence
Aaa neguzel ya turk fırması olsa daha cok calustırırdı emınımkıanladım canım bugün iyi olmuş o zmaan yemeğinin hazır olması ilk gün zor olur çünkü (ben de şimdiden zorlanma sinyalleri oldu) bizimde şansımız ramazanda erken çıkabiliyoruz 2 de(türk firması değil bu arada) benimde umudum kızımın öğlen uykusuna yetişip onunla birlikte uyuyabilmek sonra kalkıp yemek hazırlarım malum kaynanam elini sürmez
Hımm demek bıber kozluyosun bende sırkelı bıbermı yapsam
bi süreliğine evet kv bakıyor normalde annem bakıyordu, bu hafta regl olacam ama orucum diyip yine erken çıkayı düşünüyorumAaa neguzel ya turk fırması olsa daha cok calustırırdı emınımkıkızına kv mı bakıyo.
Bıberı haslıyosun tuzlu suda sonra sırkelı sarımsaklı yaglı sos yapıp dokuyosun ustunesirkeli bibermi hiç duymadım ama sirke sevmediğimden muhtemelen sevmem
Neguzel sanslıyız bakıcı stresı yok benımde kv bakıyo kendı evınde bız yemegımızı yıyıp eve gıdıyoruz cok yorgun olunca yada yemek yapmak zor gelıncebi süreliğine evet kv bakıyor normalde annem bakıyordu, bu hafta regl olacam ama orucum diyip yine erken çıkayı düşünüyorum
Amin canım Allah hepimize ferahlık versin. İnşallah annen iyileşsin bir an öncene güzel bir cümle yazmışsın :
kendimi daha iyi hissettiğimin farkında değilmişim..
en azından ağrısı inşaallah kesilecek..
diğer damar da açılırsa çok iyi olacak..
Allah ım korusun cümlemizi....
haklısın dün öyle saçma beslendim ki ama evden naısl çıktığımızı bilemedim..
bugün niyetliyim..
akşam diyetisyen kontrolüm var..
iftar ve sahur beslenmesini soracağım ona..
bu hafta kilo anlamında pek veremedim farkındayım..
ne güzel ilgileniyorsun sen insanlarla ç..
iyi ki varsın..
Allah gönlünü dara düşürmesin..
Bugünün iftarı hazır. Fırında türlü güzel olur yanına pilavda yap oruç tutuyorsun ihtiyacı var vücudun hem pirinç iyi sanaAkşama yemeğim yoktu bir tek soğuk çorbam vardı gidince yapacaktım öğlene döner gelecek dolaba koyup iftara saklasam mı ? normalde mantar sote bezelye yada barbunya yapacaktım yarın içinde fırında kızartma gibi türlü yapayım diyorum .
Ramazan'da pide yenmez mi ya ye tabiki hatta iftarı yap sonra çayın yanınada şöyle güzel bir yağlı peynirle pide ye. Bende cuma günü sıcak pide bulur bulmaz yiicem12 kılo valla kopuyo kollarımız3.50 dı sanırım ımsak su ıcmey zor yetıstım mutfagı toplamaya dalmısım bende oglende 45 dk yuruyım aksamda ıftar oncesı yarım saat spor yapayım dıyorum ıns planladıgım gıbı olur aksama koftelı oatates ve mercımek corbası yapıcam bende pıde hıc yemıyım dımı
şöyle yapıyorum içini tosta döküyorum iyice ısıtıyorum yiyorum ekmek zaten yok . burayda erken geliyor okul kantini mükellefimiz var o gönderiyor arada . normalde de canım istemez ama acıkmaya başladım diye sanırım canım çekti . bugün eşim yok nöbete gidecek bir dolu bir boş gidiyor yarın evde güzel sofra hazırlarım bugün geçiştirecem eve gidince direk uyucam. öğlenleri yemek gelmicek bana bugüne özel bir durum bu sadece normalde yenge evden gönderiyor göndermezse dışardan yiyoruz
Kaynanaya biraz gaz ver senin yemeklerin şöyle güzel böyle güzel diye en azından Ramazan boyu yapsın yemekleri. Soğuk çorba da yapsınanladım canım bugün iyi olmuş o zmaan yemeğinin hazır olması ilk gün zor olur çünkü (ben de şimdiden zorlanma sinyalleri oldu) bizimde şansımız ramazanda erken çıkabiliyoruz 2 de(türk firması değil bu arada) benimde umudum kızımın öğlen uykusuna yetişip onunla birlikte uyuyabilmek sonra kalkıp yemek hazırlarım malum kaynanam elini sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?