- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #277.821
Bugün içerim artık gece 2 ye kdar yicem uyucam sonragece en az 1 lt akşamda 2 lt içmek gerekiyomuş öle diyomuş uzmanlar
ekmekleri yemeseyin dengelemiş olurdun aslında bir de akşam sadece çorba / fasulye yeseydinGünaydın kızlar..dun piknikteydik çok guzel gecti şarjım az oldugu icin gelemedim muhabbete... çok yedim ama daha çok secenegim vardi tuttum kendimi.. bol bolda spor yaptım
15 mayıs menüm
Kahvaltı 07.00
2 yumurtadan Peynirli omlet
Bikaç zeytin
1kk kasar peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 yemek kasigi kaymak
2 dilim kepek ekmegi
Ara. 10.00
3 yeni dunya
Yarim muz
Oglen 12.00
2 porsiyon kadar karışık ızgara malum piknik abarttim hepsinden yiyeyim derken
2 dilim pide
Bolca patlican salata
1 bardak ayran
Ara 14.00
yarim bardak meyve suyu
1 dilim pastanın sadece kremalarini tiftikledim
1 tane prefoterol
1 elmali kurabiye
Akşam.19.00
1 kase mercimek çorbasi
1 porsiyon taze fasulye
Marul salatası
Su 3 lt
Spor 40 dk voleybol
60 dak yakan top
60 dak yuruyus
yarım simit 2 dilim ekmek ile değişir sıkıntı yok . minik dilim pasta yaş pasta mı ? haşhaşlı katmer şireli olandan mı ? bende ramazan öncesi için kötü bir menü değil 10 erik 1 porsiyon meyve ediyor 6 7 tane daha yiyebilirdinSchonerDuft
Dunku menum kızlar
Sabah yarım sımıt cay
Ara turk kahvesı
Oglen fırında karıık sebze bugulama
Uzerıne yogurt
Ara turk kahvesı
Mınık dılım pasta
Aksam 4yk bezelye
1 hashaslı katmer
Salata
Ara 2 kupa cay
3 4 erık
Senı haınben vermedim ceza sana ama vermicem de niye kalori yakasın ki rakibimsin nihahaha
ya bende çok alışmışım su içmeye gece 1.5 lt içmiştim halbuki
Döner derken tek etmi?Akşama yemeğim yoktu bir tek soğuk çorbam vardı gidince yapacaktım öğlene döner gelecek dolaba koyup iftara saklasam mı ? normalde mantar sote bezelye yada barbunya yapacaktım yarın içinde fırında kızartma gibi türlü yapayım diyorum .
aynen katiliyorum canim ben gecen sene öyle yapmistim hep... Sabah bende bir litre icemedim amagece en az 1 lt akşamda 2 lt içmek gerekiyomuş öle diyomuş uzmanlar
REÇEL YEDİM BİRDE HURMA BİR DAHA YEMEM DÜZGÜN KAHVALTI YAPARIMSchonerDuft canim sahurda Tatli yiyeyimmi diye sormustun galiba, bence yeme sahurda Tatli yani Seker iceren hicbisey tüketme...
iyi degilmis gün boyu uykulu yorgun bas agrisi ve sürekli yeme istegiyle basetmek zorunda kalabilirsin
EKMEK ARASI TAVUK DÖNER İÇİNDE SALATASI OLUR BEN İÇİNİ ISITIRIM KENDİ EKMEĞİMDEN BİR DİLİM YERİM DOLAPTA BİRŞEYDE OLMAZDöner derken tek etmi?
REÇEL YEDİM BİRDE HURMA BİR DAHA YEMEM DÜZGÜN KAHVALTI YAPARIM
EKMEK ARASI TAVUK DÖNER İÇİNDE SALATASI OLUR BEN İÇİNİ ISITIRIM KENDİ EKMEĞİMDEN BİR DİLİM YERİM DOLAPTA BİRŞEYDE OLMAZ
Nıyyse ne yesem vıcdan azabı ceker duruma geldımBugün içerim artık gece 2 ye kdar yicem uyucam sonra
ekmekleri yemeseyin dengelemiş olurdun aslında bir de akşam sadece çorba / fasulye yeseydin
yarım simit 2 dilim ekmek ile değişir sıkıntı yok . minik dilim pasta yaş pasta mı ? haşhaşlı katmer şireli olandan mı ? bende ramazan öncesi için kötü bir menü değil 10 erik 1 porsiyon meyve ediyor 6 7 tane daha yiyebilirdin
keşkül aldım 3 küçük kutu ondan yicem 2 güne biraynen canim daha sekersiz seyler tüketmeye Calis... bide ramazanda haftada bir iki sütlü Tatli yiyebilirsin iki günde bir yada iki top dondurma... sorun degilmis:)
Ramazanda on kilo listesi vardida orda gördüm:)
evet yap öyle canim hem yemek derdindende kurtulursun... iftar kacda sizin orda?
tam buğday unu alsana onla yapsın rahat yersin . yediklerini sporla dengele o zaman . yediklerimi arttırdım sporu da arttırdım sende öyle yapabilirsin bebeğini kucağına alıp 10 tane zıplasan bile 20 kalori yakarsın belkiNıyyse ne yesem vıcdan azabı ceker duruma geldımkek uzerıne muhallebı vardı hazır yas pasta degıldı. Hashaslı katmerı sekerlımı demek ıstedın eger oyleyse sekerlı degıldı. Az yaglı tavada pısırılmıstı kv saolsun hamurumız eksık olmaz hıc bı bılsen neler cektıgımı su 7 kıloyu verene kadar
Aaa erkenmıs yune kız bızım burda 20 20 dekeşkül aldım 3 küçük kutu ondan yicem 2 güne birsaat 19:47 de daha çok var . sizin orda nasıl saatler
Onu cok yapıyorum hosuna gıdıyo dıye ama spordan saymadım hıc baktam buğday unu alsana onla yapsın rahat yersin . yediklerini sporla dengele o zaman . yediklerimi arttırdım sporu da arttırdım sende öyle yapabilirsin bebeğini kucağına alıp 10 tane zıplasan bile 20 kalori yakarsın belki
imsak saat kaçtaAaa erkenmıs yune kız bızım burda 20 20 de
kız dambıldan ağırdır spor başlangıcı olrak 2 dk yapsana hoşuna gider hemOnu cok yapıyorum hosuna gıdıyo dıye ama spordan saymadım hıc bak
Senı haınceza vermıssın gıbı dusunup yarım saat leslı yapcam senın için 
akşama tamamlarsın sende canım siz bizden daha uzun tutuyosunuz birde su içmeye dikkat et canımaynen katiliyorum canim ben gecen sene öyle yapmistim hep... Sabah bende bir litre icemedim amaanca yarim litre olmustur
Akşama yemeğim yoktu bir tek soğuk çorbam vardı gidince yapacaktım öğlene döner gelecek dolaba koyup iftara saklasam mı ? normalde mantar sote bezelye yada barbunya yapacaktım yarın içinde fırında kızartma gibi türlü yapayım diyorum .
12 kılo valla kopuyo kollarımızimsak saat kaçtaben eve gidince az uyurum dayanamayabilirim gibime geliyor
kız dambıldan ağırdır spor başlangıcı olrak 2 dk yapsana hoşuna gider hem
Gel 50de anlasalımhain heee tamam sen kaşındın500 ip olarak veriyorum cezanı
akşama tamamlarsın sende canım siz bizden daha uzun tutuyosunuz birde su içmeye dikkat et canım
dönerde sonradan hiç yenmez ki oruç tutsanda yemek gelecek mi öğlenleri sana
eşin yok teksin heralde akşamları yada bir döneri paylaşmayımı düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?