- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.061
hastane niye canım hayırdır geçmiş olsun kaçırmışım ben nolduşu sıra hastane ve annemler arasında mekik dokuduğumuz için yapamıyorum..eve geelene kadar saat 10oluyor sonra oğlumu yıka kitap oku uyut derken ..ben de uyuyakalıyorum..
sabahta sahura kalkınca erken kalkamıyorum..
ama bir düzen bulacağım inşaallah...
allah kabul etsin hepinizin oruclarını kuzuumNiye istemiyorlar mış ya ay herkes bi tuhaf kurban olsun kaynanan sana
Canım benim başladım bugün Allah hepimizin orucunu kabul etsin
Bende yarın 17:00 gibi bildirim yaparım
Beni de eklemeyi unutmayın
Kaptin gibi gerçi o köfte diyarından
Bulursunuz canım daha olmadı yatılı alın her işi yapıyorlar
Küçük çocukları zaten güvenmek doğru değil ama annen yanlarında olsun bakıcı çocukla ilgili her sorumluluğu alsın annende onları takip etsin
Benim bakıcılar ben arkamı döner dönmez telefonla ilgileniyorlar çocuğu hiç gözleri görmüyor o yüzden bırakıp bi yere çıkamıyorum. Evde de 3-5 noktada sahte kamera var o da caydırıcı oluyor.
Ben tutuyorum canım gercı dun son saatlerde sakatladım oglumun ayranı sogukmu dıye baktım evde cıglık cıglıga kostum somra
TIKLAYAMIYORUM
biz yataş aldık cok memnunuz atmıştm sana modelini galibakızlar doğtaştan yatak alan var mı kullanan yatağımızı ordan almayı düşünüyorum ama hiç memnuniyet şikayet göremedim
BELLONA DAN ALDIM MEMNUNUM BEN KUZUMkızlar doğtaştan yatak alan var mı kullanan yatağımızı ordan almayı düşünüyorum ama hiç memnuniyet şikayet göremedim
yok her hafta gelmez esim onunla iki haftada yada üc haftada bir gideriz geneldeO GELMİYOR MU SENİNLE
ya evet bende ondan almayı düşünüyodum ama yatak odasını doğtaştan alcaz 10 bine tamamlamaya çalışıyorum 10 bine tamamlarsam 1000 tl indirim oluyorbiz yataş aldık cok memnunuz atmıştm sana modelini galiba
doğtaş bulamıcam galiba hiçBELLONA DAN ALDIM MEMNUNUM BEN KUZUM
Evet canim iftarda yüruyuse cıkmistık donüste ictim limonlu yeşilcayı bi yerde okumustum spor sonrası yeşilcayın daha etkili olduguna dairIftarda mi ictinyeşil cayi canim
18.00 gibi yapabilirim canım ancak eve varmıs olurumYARIN BİLDİRİMİ 17:00 GİBİ YAPABİLİR MİSİN
Napim kuzum cok yogundum koptur koptur is guc cocuklaron okulu,bahce isi bi yanda,mukavelemiz basladi gidip geliyoruz,bu ay hacamat yaptirdim bugun erken regl oldum bugun 15ci gundu,dun tartildim 77,5kg yum dun tartildim acaba odemde varmi acep bu ara ac kaldım iste durumlar bu bende :)Hayırlı ramazanlar kuzum gelmez oldun iyice asıl sen ne yaptın. Bende herşey aynı değişiklik yok
ya evet kesinlikle yataş düşünüyordum bende ama alışverişi 10 bine tamamlamak için uğraşıyorum çok kararsız kaldımponcikbirgelincik merhaba Yeni gelin
Benim yatak yataş memnunum 2 ay sonra Ankara'ya taşınırken değiştireceğim. Yatağını ana işi yatak üretmek olan firmalardan almanı tavsiye ederim. Alırken bana da kolaylık olsun senin araştırmaların.
Bir de abim Ankara'da yaptığı siteye yatakları kendi almıştı işbir sanırım markası ortalama bir ürün tercih etmişti 110 daire için. Sanırım herkes şikayetçiydi.
annem anji o oldu kalpten ..hastane niye canım hayırdır geçmiş olsun kaçırmışım ben noldu
ben bekar halimle bulamıyorum bazı şeylere vakit evli ve çocuk sahibi olanlara imreniyorum hele ki spor falan yapanlarainşallah ramazandan sonra düzene girer yaparsın yürüyüşünüde
eşimle gidiyorum arada tek gidiyorum duruma göre değişiyor . arada tek gitmek iyi oluyor aslında anne baba ile paylaşım daha .ok oluyoryok her hafta gelmez esim onunla iki haftada yada üc haftada bir gideriz genelde
gecen hafta pazar bizdeydik o yüzden cumada tekrar gelmez...
ben genelde her hafta bidefa gitmeye calisiyorum bazen tabi iki hafta gidemedigimde oluyo:)
Zaten esimin her hafta gelmesinide istemezdim acikcasi tek gidince annemle cok rahat vakit gecirebiliyoruz:) gezip tozuyoz yada nebilim biseyler yapiyoz daha iyi oluyo.
Esimlede standart aile ziyareti oluyo herkez bir araya toplaniyo falan.
Sen esinlemi gidiyosun hep?
o zaman düşünme bence doğtaş tan al gitsinya evet bende ondan almayı düşünüyodum ama yatak odasını doğtaştan alcaz 10 bine tamamlamaya çalışıyorum 10 bine tamamlarsam 1000 tl indirim oluyor
doğtaş bulamıcam galiba hiç
ok kuzum unutmazsın demiEvet canim iftarda yüruyuse cıkmistık donüste ictim limonlu yeşilcayı bi yerde okumustum spor sonrası yeşilcayın daha etkili olduguna dair
18.00 gibi yapabilirim canım ancak eve varmıs olurum
Bu aradadrdotty grubu birakma diyenlerdenim bende canim burdan uzaklaştıkca kendini birakabilirsin ramazanda meyilli oluyoruz kendimizi salmaya iftar sofraları karsisinda
tedavi ne oldu yaptırmadın mı ? diyetisyene devam ediyor musun ayda 1 gittiğin vardır yaNapim kuzum cok yogundum koptur koptur is guc cocuklaron okulu,bahce isi bi yanda,mukavelemiz basladi gidip geliyoruz,bu ay hacamat yaptirdim bugun erken regl oldum bugun 15ci gundu,dun tartildim 77,5kg yum dun tartildim acaba odemde varmi acep bu ara ac kaldım iste durumlar bu bende :)
Yok canım ısınmıs daha beter yaptısoguk muymus bari serinletti mi kuzu
canıııım napıyosunnnMasallah yeni arkadaslar gelmis hos gelmisleerr ins herkes istedigi kg ya düşer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?