- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.041
YARIN YERSİN CANIM BUGÜN HİÇ ELLEŞME PERŞEMBE BUGÜN
tamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YARIN YERSİN CANIM BUGÜN HİÇ ELLEŞME PERŞEMBE BUGÜN
64.20 gecen hafta cuma bildirimimGEÇEN HAFTA KAÇtın ? 100 gr da olsa değişir bence
Sahihuban Allah bi kapı açar insallah bende ayni durumdayım annemle kayinvalidem donusumlu baktı annemde karneden sonra gidecek eylul ayina okul acildigı zamana bakici lazim. Icim ferah insallah oturdugumuz siteden birisi cikar.. rabbim verir bi kolay yol hallolur. Bian evvel bakismak lazim
SchonerDuft kilo bildirimini cuma diye dusunmustum kesin hedefime ulasamadim. Yinede umut dunyası saat 17 18 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım. Iftara yakin olmasi daha iyi.. cok vermis gibi gorunuyorum
) gobek falan dumduz oluyo kalmiyo bisey
OO ÇOK İYİ64.20 gecen hafta cuma bildirimim
Dün 63.60
canım yürüyorum ben hergün 1 saate yakın, ama ek 1 saat daha zor yürürüm sanırım çünkü tek başıma çıkamamkuzum bence yeme yiyeceksen de en az 60dk yürü ekstra...
dr bana günde 40dk yürü dedi ramazan da ..
ama bi türlü yürüyemedim
Niye istemiyorlar mış ya ay herkes bi tuhaf kurban olsun kaynanan sanaOyle valla canım cok sukurbenım kocam ıstenmeyen dmat bende ıstenmeyen gelındım 7 sene evlenebılmek ıcın bekledık sonunda herkes bırbırını cok sevdı
![]()
Canım benim başladım bugün Allah hepimizin orucunu kabul etsincanııımmmm
oruca basladın mı ? başladıysan allah kabul etsin rabbim veriyo sabrını dayana gücünü
kilo konusudaSchonerDuft dediği gibi ilk hafta bi deneyelim olmazsa izine ayrılırsın ama ben ayrılmamandan yanayım liste seni durdurur izinli olursan eskisi gibi yiyebilirsin tekrar
![]()
Bende yarın 17:00 gibi bildirim yaparımgeç tartılacak olanlar 19 da bana haber vermeli yada listeye yazmalılar kilolarını şimdiden anlaşalım onlarla yarına kalmasın bu konu
Beni de eklemeyi unutmayınkaptinn kimler oruç tutuyor aklında mı
Kaptin gibi gerçi o köfte diyarındanBen bursadayım canım.
Bulursunuz canım daha olmadı yatılı alın her işi yapıyorlarSahihuban Allah bi kapı açar insallah bende ayni durumdayım annemle kayinvalidem donusumlu baktı annemde karneden sonra gidecek eylul ayina okul acildigı zamana bakici lazim. Icim ferah insallah oturdugumuz siteden birisi cikar.. rabbim verir bi kolay yol hallolur. Bian evvel bakismak lazim
SchonerDuft kilo bildirimini cuma diye dusunmustum kesin hedefime ulasamadim. Yinede umut dunyası saat 17 18 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım. Iftara yakin olmasi daha iyi.. cok vermis gibi gorunuyorum
) gobek falan dumduz oluyo kalmiyo bisey
Küçük çocukları zaten güvenmek doğru değil ama annen yanlarında olsun bakıcı çocukla ilgili her sorumluluğu alsın annende onları takip etsintanıdığım tek komşum karşı komşum onun dışında kimseyi tanımıyorum
güvenebileceğim kimse de yok maalesef..
annemin durumuna göre bakacağız inşaallah..
şimdi seçime kadar eşim bakacak oğluma sonra 3ay yayladayız..
k validemi çağıracağız :k babam bırakırsa inş işleri yoğunlaşana kadar o bakar..
olmadı enkötü ücetsiz izin alacağım...
bakıcı da sonraki aşama bakalım
3 ayşını doldurmuş olsa kreş de mantıklı aama henüz çok küçük
hayırkaptinn kimler oruç tutuyor aklında mı
:) hihihi evet ya acayip uzun nerdeyse uykumun icinde acacam orucumu bu gidisle:)Yok canım burasıda gec valla son dakkalar dılım damagıma yapıstı aklıma sen geldım sukretyım halıme senın daha 45 dk vardı![]()
oruc tutmaya niyetli olanlar sahurda istediginizi yiyebiliyosunuz cünkü cok uzun süre ac kalıncak malum ezan saati geç ama iftarda cok dikkat edicez
mesela sahurda yumurta ekmek vs yiyin ama iftarda corbadan sonra dinlenin ve ekmek yememeye dikkat edin ben aklıam geldikce yazarım zaten önceki ramazanlarda diyet yapan arkadaslarda faydalı bilgilerini burda yazsın ki ramazanı en az hasarla atlatalım
evlat başka..kimselere güvenilmiyor..Niye istemiyorlar mış ya ay herkes bi tuhaf kurban olsun kaynanan sana
Canım benim başladım bugün Allah hepimizin orucunu kabul etsin
Bende yarın 17:00 gibi bildirim yaparım
Beni de eklemeyi unutmayın
Kaptin gibi gerçi o köfte diyarından
Bulursunuz canım daha olmadı yatılı alın her işi yapıyorlar
Küçük çocukları zaten güvenmek doğru değil ama annen yanlarında olsun bakıcı çocukla ilgili her sorumluluğu alsın annende onları takip etsin
Benim bakıcılar ben arkamı döner dönmez telefonla ilgileniyorlar çocuğu hiç gözleri görmüyor o yüzden bırakıp bi yere çıkamıyorum. Evde de 3-5 noktada sahte kamera var o da caydırıcı oluyor.
canım yürüyorum ben hergün 1 saate yakın, ama ek 1 saat daha zor yürürüm sanırım çünkü tek başıma çıkamam
seninde mi zamanın yok![]()
oooo iyisin vallah ohhhh afiyet olsun canim simdiden.valla kurtardım annemden biraz çorba da götürürüm yarın için türlüde var yoğurt ve salata ile yarını da kurtarırımCUMARTESİ YE allah büyük
uzak olunca zor oluyor ya
Senın durum gıbı benımde dusunduklerı baska gelın adayları vardı ama hep der ıyıkı dırenmıssınız ıykı gelınım sensın derNiye istemiyorlar mış ya ay herkes bi tuhaf kurban olsun kaynanan sana
Canım benim başladım bugün Allah hepimizin orucunu kabul etsin
Bende yarın 17:00 gibi bildirim yaparım
Beni de eklemeyi unutmayın
Kaptin gibi gerçi o köfte diyarından
Bulursunuz canım daha olmadı yatılı alın her işi yapıyorlar
Küçük çocukları zaten güvenmek doğru değil ama annen yanlarında olsun bakıcı çocukla ilgili her sorumluluğu alsın annende onları takip etsin
Benim bakıcılar ben arkamı döner dönmez telefonla ilgileniyorlar çocuğu hiç gözleri görmüyor o yüzden bırakıp bi yere çıkamıyorum. Evde de 3-5 noktada sahte kamera var o da caydırıcı oluyor.
Ben tutuyorum canım gercı dun son saatlerde sakatladım oglumun ayranı sogukmu dıye baktım evde cıglık cıglıga kostum somrahayırbu mesajı yeni gördm ben
ama dur bakim bulabilirim belki eski mesajlardan
Ben 9.30da uyumusum muhtemelen sen yemek yıyodun:) hihihi evet ya acayip uzun nerdeyse uykumun icinde acacam orucumu bu gidisle:)
TIKLAYAMIYORUMSchonerDuft bu alıntıya tıkla orda tutmak isteyenlerin hepsi kuzum
O GELMİYOR MU SENİNLEoooo iyisin vallah ohhhh afiyet olsun canim simdiden.
bende belki Cuma giderim bakalim esim napcak netcek ona göre ayarlarim biseyler