Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sahihuban Sahihuban Allah bi kapı açar insallah bende ayni durumdayım annemle kayinvalidem donusumlu baktı annemde karneden sonra gidecek eylul ayina okul acildigı zamana bakici lazim. Icim ferah insallah oturdugumuz siteden birisi cikar.. rabbim verir bi kolay yol hallolur. Bian evvel bakismak lazim

SchonerDuft SchonerDuft kilo bildirimini cuma diye dusunmustum kesin hedefime ulasamadim. Yinede umut dunyası saat 17 18 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım. Iftara yakin olmasi daha iyi.. cok vermis gibi gorunuyorum:KK66:) gobek falan dumduz oluyo kalmiyo bisey

insan evladını kimseye güvenemiyor ben annemle bile günde kaç defa konuşuyorum başkası sürekli aranmayı göze alır mı?
ben ne kadar güvenebilirim?
anneanne gibi sevgi dolu bakar mı ?
bilmiyorum ama Rabb im bi kapı açacaktır dediğin gibi..inşaallah..
seninde inşaallah güzelce çözüme kavuşur..

kuzum bence yeme yiyeceksen de en az 60dk yürü ekstra...

dr bana günde 40dk yürü dedi ramazan da ..
ama bi türlü yürüyemedim
canım yürüyorum ben hergün 1 saate yakın, ama ek 1 saat daha zor yürürüm sanırım çünkü tek başıma çıkamam
seninde mi zamanın yok :(

Oyle valla canım cok sukur :dua: benım kocam ıstenmeyen dmat bende ıstenmeyen gelındım 7 sene evlenebılmek ıcın bekledık sonunda herkes bırbırını cok sevdı:KK70:
Niye istemiyorlar mış ya ay herkes bi tuhaf kurban olsun kaynanan sana
canııımmmm:KK200:
oruca basladın mı ? başladıysan allah kabul etsin rabbim veriyo sabrını dayana gücünü
kilo konusuda SchonerDuft SchonerDuft dediği gibi ilk hafta bi deneyelim olmazsa izine ayrılırsın ama ben ayrılmamandan yanayım liste seni durdurur izinli olursan eskisi gibi yiyebilirsin tekrar :KK50:
Canım benim başladım bugün Allah hepimizin orucunu kabul etsin
geç tartılacak olanlar 19 da bana haber vermeli yada listeye yazmalılar kilolarını şimdiden anlaşalım onlarla yarına kalmasın bu konu
Bende yarın 17:00 gibi bildirim yaparım
kaptinn kaptinn kimler oruç tutuyor aklında mı
Beni de eklemeyi unutmayın
Ben bursadayım canım.
Kaptin gibi gerçi o köfte diyarından
Sahihuban Sahihuban Allah bi kapı açar insallah bende ayni durumdayım annemle kayinvalidem donusumlu baktı annemde karneden sonra gidecek eylul ayina okul acildigı zamana bakici lazim. Icim ferah insallah oturdugumuz siteden birisi cikar.. rabbim verir bi kolay yol hallolur. Bian evvel bakismak lazim

SchonerDuft SchonerDuft kilo bildirimini cuma diye dusunmustum kesin hedefime ulasamadim. Yinede umut dunyası saat 17 18 gibi tartılıp kilo bildirimi yaparım. Iftara yakin olmasi daha iyi.. cok vermis gibi gorunuyorum:KK66:) gobek falan dumduz oluyo kalmiyo bisey
Bulursunuz canım daha olmadı yatılı alın her işi yapıyorlar
tanıdığım tek komşum karşı komşum onun dışında kimseyi tanımıyorum
güvenebileceğim kimse de yok maalesef..
annemin durumuna göre bakacağız inşaallah..
şimdi seçime kadar eşim bakacak oğluma sonra 3ay yayladayız..
k validemi çağıracağız :k babam bırakırsa inş işleri yoğunlaşana kadar o bakar..
olmadı enkötü ücetsiz izin alacağım...
bakıcı da sonraki aşama bakalım
3 ayşını doldurmuş olsa kreş de mantıklı aama henüz çok küçük
Küçük çocukları zaten güvenmek doğru değil ama annen yanlarında olsun bakıcı çocukla ilgili her sorumluluğu alsın annende onları takip etsin
Benim bakıcılar ben arkamı döner dönmez telefonla ilgileniyorlar çocuğu hiç gözleri görmüyor o yüzden bırakıp bi yere çıkamıyorum. Evde de 3-5 noktada sahte kamera var o da caydırıcı oluyor.

oruc tutmaya niyetli olanlar sahurda istediginizi yiyebiliyosunuz cünkü cok uzun süre ac kalıncak malum ezan saati geç ama iftarda cok dikkat edicez

mesela sahurda yumurta ekmek vs yiyin ama iftarda corbadan sonra dinlenin ve ekmek yememeye dikkat edin ben aklıam geldikce yazarım zaten önceki ramazanlarda diyet yapan arkadaslarda faydalı bilgilerini burda yazsın ki ramazanı en az hasarla atlatalım
SchonerDuft SchonerDuft bu alıntıya tıkla orda tutmak isteyenlerin hepsi kuzum

Küçük çocukları zaten güvenmek doğru değil ama annen yanlarında olsun bakıcı çocukla ilgili her sorumluluğu alsın annende onları takip etsin
Benim bakıcılar ben arkamı döner dönmez telefonla ilgileniyorlar çocuğu hiç gözleri görmüyor o yüzden bırakıp bi yere çıkamıyorum. Evde de 3-5 noktada sahte kamera var o da caydırıcı oluyor.
evlat başka..kimselere güvenilmiyor..
evet haklısın kamera mantıklı ..
biz de öyle düşündük annemle birlikte bir bakıcı mantıklı olan..
bakıcıya tv telefon yasaklayacaksn aslında...
çocuklara da zararlı hem

canım yürüyorum ben hergün 1 saate yakın, ama ek 1 saat daha zor yürürüm sanırım çünkü tek başıma çıkamam
seninde mi zamanın yok :KK43:

şu sıra hastane ve annemler arasında mekik dokuduğumuz için yapamıyorum..eve geelene kadar saat 10oluyor sonra oğlumu yıka kitap oku uyut derken ..ben de uyuyakalıyorum..
sabahta sahura kalkınca erken kalkamıyorum..
ama bir düzen bulacağım inşaallah...

valla kurtardım annemden biraz çorba da götürürüm yarın için türlüde var yoğurt ve salata ile yarını da kurtarırım :KK70: CUMARTESİ YE allah büyük :KK70: uzak olunca zor oluyor ya
oooo iyisin vallah ohhhh afiyet olsun canim simdiden.
bende belki Cuma giderim bakalim esim napcak netcek ona göre ayarlarim biseyler

Senın durum gıbı benımde dusunduklerı baska gelın adayları vardı ama hep der ıyıkı dırenmıssınız ıykı gelınım sensın der :KK70: kocamı cok ısteyen olduda o bana vardı:KK70::KK70:

Back
X