- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.281
ben sen kadar aktif değilim kuzu ben kkya çok bakıyorum kkyı azaltmam lazım en başta sanırımyok kuzum iş sonrası annegile geçeceğimiz için tartılamam ..
77,5 olarak kaydedebilirsin beni :)
sosyal medyada ben çok vakit kaybediyorum..
instagram da özellkle ..10gb interneti bitiriyorum ..video hikaye izleyerek maalesef..
1ay sonra oğlumun anıları için açtığım ve sadece k validem görümcem in takip ettiği bi hesap var onu açacağım : faydasına inandığım hesapları takip edeceğim o kaar.. belki düşüncem ramazan bayramında değişir hiç açmam..
isteğim bu inşaallah uygulayabilirm..
sende yapabilirisn ben yaptıysam ..herkes yapabilir yeter ki isteyelim çaba gösterelim...
Takıma geliyom kaptanım. Muhabbetleri kaçırıyom hep
Burdayım ben gülüm merak etmeyin asla sorumsuzluk etmem
Bende Konya'da yaşıyorum son 2 ayım buradaayy hemşerim bende konyaliyim❤❤
Konya'dan isteği olan varsa son 2 ayGurbet desene..:-( kaç senedir almanyadasin ben 15 yıldır gitmedim konya ya :-(
e yazıver o zaman arada beTakıma geliyom kaptanım. Muhabbetleri kaçırıyom hepbakıyom yoksa uzaklaşmıyom buralardayım
konyanın neyi meshurduBende Konya'da yaşıyorum son 2 ayım burada
Konya'dan isteği olan varsa son 2 ay
Daha çok mesaj alıntılamıştım bunlar kalmış
iyileşmeden baslama zaten kuzum daha kötü olursun sonra allah korusunBu arada ilk gün oruç tuttum 2 gündür tutmuyorum a dostlar... hastalıktan dolayı iştahım hiç yok... ateş hala dewam boğaz ağrısı, kulak ağrısı, öksürük... beni biraz mazur görünüz pazartesiye kadar
kaç yüzdenizbu hafta liste yıkılıcak herkes cok iyi kilo vermiş
çok güzelKızlar bugun deneyım var cok gırwmıyorum hazırlıklar falan var dunku menumu yazayım hemenSchonerDuft
Sahur yarım hashaslı yarım peynırlı katmer
Cay
Domates salatalık zeytın
Aksam 1 kase mercımek corbası
3 kofte ve 3 elöa dılım patateslı fırında koftelı patates yemegı
1 kase cacık
Ara 2 fıncan cay
Su 3lt gecmıstır
Bu arada aksam hedefıme ulasmıs olucam
ay geçmşiten benimde vardır ya ama bilmiyorum aslında fazladan bi 10 15 gün tutmam lazım bikerede bozmuşluğum var regl olmadan öncede bikere oruç bomuştum o sayılmıyo dimiartık seneye kış 1 2 ay tutarmhesap yapmam lazım 6. sınıfta regl olmaya basladım hiçte tutmadm borcumu arada 1 2 tuttum ama onları da saymadm zten cok fazla var yaa
liste 11 kişi, 5 kişi mi ne bildirim yapmş yüzde 627 lerdekaç yüzdeniz
liste 11 kişi, 5 kişi mi ne bildirim yapmş yüzde 627 lerde
valla bnde bi kere bozmustm inşallah sayılmıyodurçok güzelbildirimini de yap unutma
ay geçmşiten benimde vardır ya ama bilmiyorum aslında fazladan bi 10 15 gün tutmam lazım bikerede bozmuşluğum var regl olmadan öncede bikere oruç bomuştum o sayılmıyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?