- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.241
Bizde olmaz diye dusunerek bu kadar bekledik ...amin canim ...Şuan ki açlıgımın üzerine bu soruyu ben yanıtlamayayım ..aklima yemekten başka bişey gelmedi valla..pizza hamburger iskender kiymali pide bile yiyebilirim cumartesi birini pazar birinicumada gectigine gore iki gun kacamakli olabilir
Maşallah o kadar yaş farkı kiskanclik olmaz diye dusunuyodum demekki hep oluyomus bu kiskanclik
Allah kolaylık versin zor
Hayirlisi olsun hakkinda rabbim gonlumuzun muradini versin.bende kendime iki sans veya bir vermeyi dusunuyorum rabbim verecek olursa oylede yada tedaviylede verir..rabbim hakkimizda guzel olani versin var bildigi elbet bize sabrini versin..çok iyiymiş .yok kuzum ben tedaviyi rafa kaldırdım düşüncemde niyetimde yok
aynen kuzumharikaymis vallah
hayırlısı neyse o olsun kuzumHayirlisi olsun hakkinda rabbim gonlumuzun muradini versin.bende kendime iki sans veya bir vermeyi dusunuyorum rabbim verecek olursa oylede yada tedaviylede verir..rabbim hakkimizda guzel olani versin var bildigi elbet bize sabrini versin..
nasıl gidiyor kızlar
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KUZUM KAÇTA ÇIKIYORSUN İŞTENbeni oruç zorluyor yaahafta sonu gelsin alışırım inşallah
2 deALLAH YARDIMCIN OLSUN KUZUM KAÇTA ÇIKIYORSUN İŞTEN
2 SAAT UYUSAN YEMEK YAPTIKTAN SONRA YA DA ÖNCESİNDE İYİ GELMEZ Mİ2 deo halde zorlanıyorum gerçi evde işten çok koşuşturmam oluyor ama erken gitmeyi kendim istiyorum saol kuzum bu arada
kızım izin vermezki 2 gündür ben gittiğimde uyanmış oluyor oda haklı oyun isityor ama benimde gücüm yok bugün kv'me ben gelince uyuturum dedim beraber biraz uyuruz inşallah hayalim öle yani2 SAAT UYUSAN YEMEK YAPTIKTAN SONRA YA DA ÖNCESİNDE İYİ GELMEZ Mİ
yemeği sen yapacaksın demi bugün de ? nasıl yetişeceksinkızım izin vermezki 2 gündür ben gittiğimde uyanmış oluyor oda haklı oyun isityor ama benimde gücüm yok bugün kv'me ben gelince uyuturum dedim beraber biraz uyuruz inşallah hayalim öle yani
doktor tutma dedi kuzuum açlık değilde susuzluk tehlikelibencede tutma canim ya Allah korusun bebis acliga dayanamassa kiyammmmm
ama tabi sen bilirsin ve doktoruna danismadanda tutma derim ben
hee yaslanıncya kadar biriksin ki ölmedn önceki son 2 3 yılımı komple oruclu geçireymyaşlanınca tutarsın bende simdi tutuyorum borczsuzum ama ilerde zaten birikcek
daha kuüçükmüş ya inşallah seneye tutarsın erken daha
hiç olmamıştartıldın mı ne zaman tartılacaksın
evet bak mantıklıdoktor tutma dedi kuzuum açlık değilde susuzluk tehlikeli
hee yaslanıncya kadar biriksin ki ölmedn önceki son 2 3 yılımı komple oruclu geçireym
artık seneye kış 1 2 ay tutarmdünkü menüm
evet bak mantıklıaslında mantiken her sene 10 gün tutsan yaslanana kadar borç morç kalmza
ozaman tutma canim dinende sakincali zaten ozaman tutmakdoktor tutma dedi kuzuum açlık değilde susuzluk tehlikeli
bendede bugün zaman gecmiyo bintane yapcak isim var yinede gecmiyo nedense sende nasil geciyonasıl gidiyor kızlar
nasıl gidiyor kızlar
evet kuzum bende ona güvenerek tutmuyorm zaten borcm olsn ilk fırsatta tutarm insllahozaman tutma canim dinende sakincali zaten ozaman tutmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?