Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun sahuru guzel yapamadim resmen ac oturup ac kalktim masadan . Zaten iftarda da bakmayin mantı ma kuş kadardı başka biseyde doyuracak kadar yemedim persembe diye dikkat etmeye calistim.. Açlik bende basagrisi ve halsizlik yapiyor enerjiye ihtiyacım var dersler bitmedi evde bebis oyun istiyor pesinde kosturuyor. Özellikle sahuru daha iyi yemeye ozen gostercem.

Bizde olmaz diye dusunerek bu kadar bekledik ...amin canim ...

çok iyiymiş .yok kuzum ben tedaviyi rafa kaldırdım düşüncemde niyetimde yok
Hayirlisi olsun hakkinda rabbim gonlumuzun muradini versin.bende kendime iki sans veya bir vermeyi dusunuyorum rabbim verecek olursa oylede yada tedaviylede verir..rabbim hakkimizda guzel olani versin var bildigi elbet bize sabrini versin..

Hayirlisi olsun hakkinda rabbim gonlumuzun muradini versin.bende kendime iki sans veya bir vermeyi dusunuyorum rabbim verecek olursa oylede yada tedaviylede verir..rabbim hakkimizda guzel olani versin var bildigi elbet bize sabrini versin..
hayırlısı neyse o olsun kuzum

bencede tutma canim ya Allah korusun bebis acliga dayanamassa kiyammmmm
ama tabi sen bilirsin ve doktoruna danismadanda tutma derim ben
doktor tutma dedi kuzuum açlık değilde susuzluk tehlikeli

yaşlanınca tutarsın bende simdi tutuyorum borczsuzum ama ilerde zaten birikcek

daha kuüçükmüş ya inşallah seneye tutarsın erken daha

hiç olmamış tartıldın mı ne zaman tartılacaksın
hee yaslanıncya kadar biriksin ki ölmedn önceki son 2 3 yılımı komple oruclu geçireym

dünkü menüm

evet bak mantıklı aslında mantiken her sene 10 gün tutsan yaslanana kadar borç morç kalmza
artık seneye kış 1 2 ay tutarm hesap yapmam lazım 6. sınıfta regl olmaya basladım hiçte tutmadm borcumu arada 1 2 tuttum ama onları da saymadm zten cok fazla var yaa

nasıl gidiyor kızlar

gayet güzel şükür
3.gün oruç ve gayet iyiyim..
ben ramazanla birlikte instagramım ıkapattım o sebeple inanılmaz zamanım kalıyor...
eşim oğlum annemler herkesle gayet güzel ilgilenebiliyorum :)
kendime de vakit kalıyor bu vakitsizlikte..
çünkü milletin hayatına bakmıyorum :)
hikayelerde keşfetlerde saatler kaybetmiyorum..
bir işi bırakınca diğerine koyuluyorum dinlenirken de direk uyuyorum...

diyette güzel gidiyor ..
diyetisyen ile 1ay da 5kg verdim :
aslında daha fazla verebilirdim ancak malum hastane süreci ve dengesiz beslenme ile yine de iyi gidiyorum..

iftarda da abartmıyorum şükür olsun :) en büyük korkum bu idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…