- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.321
Hee döndüm61 miydi öyle 60 lı bişeydi
hoşgeldin canımm döndün mü
hoşgeldin tekrarrr Allah kavuştursun böyle gurbette çok zor dimiHee döndümama aklim orada kaldi
Hoşgeldin canım özlettin kendiniKizlar napiyorsunuz ben geldim
Evet canım 2 ay sonra Ankara'ya yerleşiyorum inşallah17 yıldır Almanya’dayım ben de.
Her sene giderim doyamadan dönerim malesef.
Aaa öyle mi?? Ankara’ya mı gidecektin sanki bi ara okumuştum öyle bişey.
Benim için etli ekmek yer misin
Etli ekmek, içli köfte, Mevlana şekeri aklıma bınlar geldi:)
Aaaah ahh o 61 i kilo olarak boylasamda kilo alma takımlarına katılsam :) :)61 miydi öyle 60 lı bişeydi
hoşgeldin canımm döndün mü
kilo alma takımı mıHoşgeldin canım özlettin kendini
Evet canım 2 ay sonra Ankara'ya yerleşiyorum inşallah
Aaaah ahh o 61 i kilo olarak boylasamda kilo alma takımlarına katılsam :) :)
eve gideyim tartlıcam ama sabah artıydım çok bi beklentim yok ramazanlarda ben böyle
Kilo cinsinden 61 olursam bana kilo alma takımı gerekecek 40 lı yaşlardan sonra çok zayıf olmamak gerek ne me lazım kırışırım buruşurum falan sonra 66 CANDIRkilo alma takımı mıo kadar vermeye uğraşıyorusn bide alcak mısın bu arada 69 u görmüşsün kaçmadı gözümden tebrik ediyorum
Bende alırım kilo 3 kilo hedefim var daha üstüne de çıkabilir. Akşam kaptanlarla detayları konuşalım eğer takım yüzdesini çok düşüreceksem izne ayırsınlar beni haftada en az 1 kilo alırım.eve gideyim tartlıcam ama sabah artıydım çok bi beklentim yok ramazanlarda ben böyle
Ellerin minik pandalar haftada 5 kilo veriyor (geçen haftanın 1.sinden söz ediyorum) Bizim Yen'i gelin ponçik panda 50 gr. Veremiyor olacak şey değileve gideyim tartlıcam ama sabah artıydım çok bi beklentim yok ramazanlarda ben böyle
Canim wc ye yr bile cikamiycak kadar yogundum bugün nolur kusura bakmayın kızlar
Geldim canim geldim en son kaldiğim sayfaya girdim sadece her defasinda hicbir seyi okuyamadan yazamadan cikmak zorunda kaldim
Hemde çok zor zaman geçtikçe dahada artıyor özlemhoşgeldin tekrarrr Allah kavuştursun böyle gurbette çok zor dimi
Bende ozledim hepinizi elimden geldiğince burdayim inşallahHoşgeldin canım özlettin kendini
Doğru listeye ekle canım takipte kalGeldim canim geldim en son kaldiğim sayfaya girdim sadece her defasinda hicbir seyi okuyamadan yazamadan cikmak zorunda kaldimayin 2.yarisi cok yogun gecer isyerimde
Canım listeye etiket yaptım orya ekle kuzuCanim wc ye yr bile cikamiycak kadar yogundum bugün nolur kusura bakmayın kızlargelir gelmez tartildim canim hemen sicagi sicagina yazıyorum 65.7 hesapliyip ekliycem canim canım dogru mu hesapladım acaba gecen hafta 66.6 dım bu hafta 65.7 fark -900 =lik olarak da 1.35 buldum dogru mu hesapladım acaba
senin hedefine kaldı 3 kilo benimkine hala 4 kilo öliyim ben yaKilo cinsinden 61 olursam bana kilo alma takımı gerekecek 40 lı yaşlardan sonra çok zayıf olmamak gerek ne me lazım kırışırım buruşurum falan sonra 66 CANDIR
Bende alırım kilo 3 kilo hedefim var daha üstüne de çıkabilir. Akşam kaptanlarla detayları konuşalım eğer takım yüzdesini çok düşüreceksem izne ayırsınlar beni haftada en az 1 kilo alırım.
ramazan ama şimdiEllerin minik pandalar haftada 5 kilo veriyor (geçen haftanın 1.sinden söz ediyorum) Bizim Yen'i gelin ponçik panda 50 gr. Veremiyor olacak şey değil
doğru hesaplamışsın canım ama liste yanlış ben doğru listeye ekliyorum simdi sende bak nasıl eklediğimize haftaya kendin eklersin tebrik ederim oruç tutuyor muydun senCanim wc ye yr bile cikamiycak kadar yogundum bugün nolur kusura bakmayın kızlargelir gelmez tartildim canim hemen sicagi sicagina yazıyorum 65.7 hesapliyip ekliycem canim canım dogru mu hesapladım acaba gecen hafta 66.6 dım bu hafta 65.7 fark -900 =lik olarak da 1.35 buldum dogru mu hesapladım acaba
Hemde çok zor zaman geçtikçe dahada artıyor özlem
Cok sağol canım
Bende ozledim hepinizi elimden geldiğince burdayim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?