- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #278.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam tersini diycektin heraldeBana şans dileyin kuzenime gidicez inşallah sevdiğim şeyler yoktur
Merhaba arkadaşlar ben 8. Takım uyesiyim. Benimki aslında bir hafta değil yaklaşık iki aylık bir azim ve iradenin sonucu diyebilirim. 124.400 olarak başladığım uzun maratonda an itibariyle 15 kg vermiş bulunuyorum. Benim zayıflama yolculuğumda aslında bilmediğiniz birşey yok. Öyle çok ekstrem şeyler de yapmadım. Sadece zayıflamaya karar vermeden önce ben pek birşey yemezdim yani sadece sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yerdim. Öğlen yemezdim ama akşama kadar da hep bı atıştırma halindeydim ki bu atıştırmalıklar da çikolata gofret cips vs gibi aslında yükte hafif ama kalorisi yüksek gidalardi. Diyetisyenime ilk gittiğim zaman verdiği listede öğle yemeği vardı ve bana ne olursa olsun verdiğim listeden daha az yeme dedi. Ben de öyle yaptım. İlk başlarda .öğlen yemek yemek bana pek iyi gelmedi midem ağrıdı bulandı ama yedim, vazgecmedim ve sonra fark ettim ki ben öğlen yemek yemeye başlayınca atıştırma ihtiyacım da azalmıştı çünkü karnım tıka basa tok oluyordu. Zaten ara ogunlerimde de yediğim için atıştırmalıklar a vakit kalmadı.
Yani kısacası benim zayıflama sırrım aslında hayatımdan atistatıştırmaliklari cikarip öğle yemeğini sokmam diyebiliriz.
Bunların dışında bol bol su içmeye çok dikkat ettim. Yeşil çayı yanımdan eksik etmez oldum. Spor yapmak için bı 10 kg daha vermem lazımmış doktorum öyle demişti. Kilonun fazlalığından dolayı kalbi yormayalaim iki rakamlı kilolara düşünce spora da baslicam. Ama iki küçük çocuğun var onların peşinde kosuyorum ve günlük hayatta her yere yürüyerek gidip geliyorum. Dolmuş kullanmiyorum artık ve günlük en az 12-13000 adım atıyorum.
Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. Benim gibi çok kilolu olanlara tavsiyem önce kendinize inanın yapabileceğinize inanın ve kararlı olun. Gerisi zaten geliyor.....
Sanada bravo canım çok iyi yol katetmişsin maşallah.Oh bravo canimbende 21 mart başladım 96,8 ile 9 kilo vermişim toplam
![]()
Anneciğinin Doğum günü kutlu olsun canım19 MAYIS GENLIK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN HEMDE ANNECIGIMIN DOGUM GUNU![]()
Sa ol canim benim ❤❤Anneciğinin Doğum günü kutlu olsun canım
Ve tabiki
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız da kutlu olsun
Benimde eşim sahur sonrası yola çıktı işleri vardı iftara yetişemez sanırım ama eve döneceğini bilmek güzel. Önceki hafta hep Ankaradaydı birkaç hafta sonu ben gittim zor oluyor bende huzursuz oluyorum herkes birsrada olmayınca
22 şubatta başladım canım 3 gün sonra 3 ay olacakilk günler az yemeye çalıştım tüm şeker ürünlerini ve ambalajlı ürünleri bıraktım ekmeği haftada bi kaç kez yiyorum vs vs. Kızlardan zigzag diyetini öğrendim proteinle destekleyince güzel kilo verdim birde emziriyorum canım
Hastamisin canim niye yiyemiyosunDoydum canım yiyemiyorum ki....![]()
Keremin tatlısı neyMenüm
Sahur
2yumurra 1peynir 4 zeytin domates salatalık biber 2dilim ekmek
İftar
İslim kebabı pilav 5 kaşık salaya cacık
Keremin tatlısı iki adet birkaç çatalda dondurma
Bugün biraz çizgiyi aştımmm ama toparlayacağım sporla
Kızlar tebrik ederim herkesi 3.cü olduk bu haftada![]()
Sahurda yememen kotu olmus onu soylemistim iftar guzel kiymali borekDünkü menüm
Sahur yok
İftar:
3 kepçe mercimek çorbası,1 dilim kıymalı börek, salata, ıspanak yemeği 1 yumurtalı,3 hurma
2 saat sonra 1 tane dondurma 173 kalori idi.
Su 2.5 ltSchonerDuft
Insallah yoktur kuzum iftara mi gidiyorsunuz bizdede misafie varBana şans dileyin kuzenime gidicez inşallah sevdiğim şeyler yoktur
Ah canim yardım ediyo bazen of diyo biaey desem yapasi gelmiyor oglum sagolsun iki çocuğa bedelben zorlanıyorum sen bilirsin valla ben büyüttüm de yaptım kıskançlığı zor seninki ne kadarlık
Bana kalırsa herseyden az yemek az içmek en guzeli.. eski ben 7 8 baklavayi yemegin uzerine yerdim simdi 2 tane yiyorum yetmesi lazım diyip devam etmiyorum..az az herseyden tatmak lazım o kadar acligib ustune zaten tuyamazsin kendini durdurmak icinde azcik tatmak lazim.Sanada bravo canım çok iyi yol katetmişsin maşallah.
Ben şimdi Ramazan dolayisiyla bıraktım diyebilirim şekerli ürün tatlı ve ambalajlı ürün yemiyorum. Pilav makarna yemiyorum. Ama ekmek yada ana yemeğe uygun hazırlanmış hamur işlerini reddedemiyorum. Davetlerde başladı. Ha birde kola var tabi 2 gündür iftarda kola içiyorum başka bişeyle değişimine beynimi ikna edemedim. Biraz kilo alırım ama olsun en azından nasıl verileceğini öğrendim
Bende yarin temizlik yapcam ramazanda oda ayri bir dert oluyo. Birde benim minikkuş hiç gelemez süpurge sesine uyurkende uyanikkende acamiyorum yedi oda dipten duyup agliyor..bide rahatlatan ses derlerKizlar napiyosunuz ben cok yoruldum temizlik yaptim annemle alisverise gittik pestilim cikti iftara da misafirlerimiz var menu zengininsallah cok yemem
![]()