Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çooookkk sıkılıyor

bnmde çok sıkılıyo sınavlarım bitsin direk iş ortamına atılcam

çokk geçmiş olsun

sporumu yaptım 1 litre yeşil çayımı içiyorumm.. arkasına 1 adet meyveli soda içiyorum ve arkasına geçde olsa sporumu yaptığım için şekersiz sütlü Türk gayfesi yapıciimm işin içine süt girince kaç kalori oluyo kiğğğ:26::26::26:

ellerine sağlık canım
13 mesajla 1. olmuşum bugün çok sessiz burası

ne iş yapıo o bacım oralarda sezonda tam patlamışken

ahh ahh sorma tatilde (( off pff neyse cmt dönüyo.tabii döndüğü yer de izmir yani pek ffark yok. sürekli arıyorum.nolur nolmaz diye.güveniyorum ama tedbiri elden bırakmamak gerek zaten isteyen yapar ne kdr arasam da neysee

valla bilemiyorum yaa erkek milleti en safı bile yapıyo

bnmkininde akrabasıyla konuştum laf arasında sorarım aşk durumları nasıl diye demişti biraz önce konuştuk telini kapatmış beyfendi.şimdi facede ve ben hiç bişi yazmıyorum yazmıycamda yine dalmıştır okeyee yahuu beddua edesim var döner dolaşır beni bulur diye susuyorumm

yok yok bazı değerler vardır.o farklıdır yani onda.4.5 senedir çıkıyoruz.kendinden çok beni düşündü şu ana kadar.bu sebeple aslında güvenim tam.ama işte insanın yine de aklı kalıyo.ama biz cok sey yasadık.ünide hep beraberdik.4.5 sene içinde öyle çok yakınlaştık ki.o benim gözümdeki değerini bilir ve beni üzmemek için elinden geleni yapmaya çalışır.onca kaprisime dayanır.saat başı arıyorum.hepsinde açıyo.ben tatilde olsam o beni arasa böyle yeter artık derdim.ama ona ben söylemiştim başta kuskularımı bu sebeple aklıma kötü bişey gelmesin kendimi boşa üzmiyim diye sürekli arıo naptığını sölüo.

ellerine sağlık canım
13 mesajla 1. olmuşum bugün çok sessiz burası

evet öle olmuş şaşırdım bende listeyi yaparken bu arada ben sabah dayanamdın tartıldım 65 oldum sonunda yarın yine tartılıp yazmaya çalışırım bide regl oldum bugn müthiş bi sonuç benim için kendimi tebrik ediyorum,bu arada 10 gün önce regl oldum bi düzensizlik var hayırlısı bakalım...........

800 gr vermişim

ya ben şimdi farkettim catlak_kemmik ile fatma niye yok listede :44:

maşallah canım ben bu hafta nanayım :26:

az kaldı dayan sabret kaptan bende yakında tek olciğimm beraber zırlarızz

takma canım ya herşey hayırlısı olsun. canım senin adın neydi kusura bakma gözden kaçırmışım eğer söylediysen

pekii.pekiii böle umursamadığı anlar oldu mu ne biliyim günlerce konuşmadığınız zamanlar... bizim iilişki şeyside 27 ocakta başladı herşey çok erken. basit sorunlar olmadığı sürece ayrılmam demiştim ama şu durumda moralim gerçekten çok kötü

ya ben şimdi farkettim catlak_kemmik ile fatma niye yok listede :44:
evetttt.... yetkililere sesleniyorummmmm neden biz yokuzzzzzz
maşallah canım ben bu hafta nanayım :26:

takma canım ya herşey hayırlısı olsun. canım senin adın neydi kusura bakma gözden kaçırmışım eğer söylediysen

öznur

wala kızlar ben evlenmeden önce eşimle baya şeler yaşadık oda beni düşündü hep ama erkek milleti işte güven asla olmaz :44:
ben mesela eşime güveniyorum ama çevresindekilere güvenmiyorum
yaa varya şimdi çok sevişgen olduğumuz zamanlar geldi aklıma

şimdi çok sevişgen değil misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…