Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayıırr. karar vereyim derken mebbis çöktü açılmıyo rıkandı. yarında son günmüş. gerizekalı idarem fitne fesatla uğraşacana bunlarla ilgilense son güne kalmaycaktı.

canım ankarada il içi biraz zor olur hele sınıfçı için sen en iyisi eş durumu tayinlerinde iste o daha kolay olur

aslıcım yarın kocam pcyi götürecek bi program yüklenecekmiş cumartesi yada pazar alacak,2 gün mecburi izin istiyorum kaptan bide bugünün listesini şimdi yapam ben,yarınınkini benim için biri yapab
ilirmi rica etsem........

selinay bacım benim smililerim iye vuruşuyo burda acep

bide benden sonra kim yapacak listeyi..............

tamam canım sen kilonuda yaz bugün eğer yarın giremezsen
senden sonra fdm vardı o izinli ondan sonra ben varım ben yapcam
şimdi yapta canım eğer 7 mesajdan az olanlar geceye kadar gelirlerse sorun olur. bi yap bakalım 7 mesajdan az olan var mı

ok canım bakam bi...

ben geldiiimmm.yemeğimi yedim 3 sınıfın yazılısını okudum ve geldimm..şimdi de mayışıyorum..:)

yarın dersim 12 20 de ama olur da yarın sabah giremessem diye kilo bildirimi yapıyorum.64.2 off gıdım gıdım gidiyo ya

26.05.2011 gün içi paylaşım mesaj sayıları...............

aynalar 13
pinkcat 5
triptofan 8
rosebery 8
irras 9
fdm izinli
selinay2002 7 :76::76::76:
ayşen_34 10:78::78::78:
emidaf 11

keyifli paylaşımlar kuzular...........

pinkcatimde gelmiş 7 mesajdan az paylaşımda bulunan olmamıştır teşekkürler kızlar......

ahaa bende de hamile smile var nolcak şimdi.koca bile yok daha.aday var o da yanımda değil bodrumlardaaaaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…