Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fatmacım arada yaptığın kaçamaklar seni kendine getirir biran önce topla bacım yaz geldi kazaklardan montlardan kurtulduk simitlerimiz basenlerimiz çıkacak ortaya sık dişini topla kendii....

hakkında hayrlısı olur inşallah gülçincim istediğin bir yer olur....

bacım harikasın kalori iyi de biraz karbonhidratı kaçırmışsın....

QUOTE=catlak_kemmik;19387290]bugün çok geç yedim akşam yemeğimi
3 adet köfte(ızgara)
salata
1 adet salatalık turşusu (minnak)
1 litre yeşil çay

artık akşamları ekmek yememeye alıştım hatta gün içinde yemesem bile rahatlıkla durabiliyorum . sadece akşamları karnım gurulduyo bu akşam sütlü Türk gayfesi yapsam nasıl olar ki:26::26: kaç kaloridirkiiğğ:26::26:

anam 1 litre yeşil çay helal olsun bende içiyorum ama en fazla 3 kupa,nescafe çok tutar beni şekersiz türk kahvesi 0 kalori yazıyor benm listemde
aaaa bugün sporda yapmadım hemen koşuyum gidiyim yapıyım geliyim[/QUOTE]

kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim yaa :44:

Ya ben bu elma diyetini anlamadım, hep elmamı yiyosun kahvaltı dışında canım zor değil mi?

alışıyor canım insan zor gelmiyor

kuma gemisi yürürmüşte elti gemisi yürümezmiş

bişey yok canım öylesine bir sıkıntı geldi
sen nasılsın iyisindir inş

iyiyim canım bugün aerobike başladım yarın akraba günümüz var bir sürü mamalar yaptım annemdeyim 30 dakika da yürüdüm bundan sonra kim tutar beni full spor yapıcam inşallah yattığım günlerin acısını çıkarıcam bir mani olmazsa

kolay gelsin canım sakın kendini çok yorma bende yürüyüşe başlayacam pazartesiyide bi atlatayım allahın izniyle

gülçin daha öncede sormuştum ama bir daha sorucam unuttum sen 5.5 km hızla yarım saatte kaç kalori yakıyorsun benim makina 85 kalori gösteriyor bana çok az geliyor nerden öğrenebilirim

kızlar ya hani 1 hafta önce fln boğazlarımdan kötüydüm hatırlarsanız kültür yapmıştı doktor
bugun sonuç gösterdim beta virüsü varmış bademciklerde ... alınması lazımmış acilen tedavisi yokmuş :44:
tedavi edilmezse böbrek kalp kas ağrılarına yol açabilirmiş uf yaa :44:

geçmiş olsun gülşahcım biran önce ol ameliyatını allah korusun başka hastalık çıkmasın..

geçmiş olsun canım ameliyat tarihi belli mi

saolun canım ya tarih daha belli değil bi kaç doktora daha gitmeyi düşünüyorum ..
özele gittim ben en ufak birşeyde bile özeller ameliyat der biliyorsunuz ama bugun 3 kişi ile görüştüm hepsi aynı şeyi dedi stres bastı ya :44:
pazartesi eğitim araştırma hastanesine gidicem

geçmiş olsun canım ,benim oğlumada öyle demişlerdi başka iki
doktora götürdüm onlar alınmayacak DEDİ hemen aldırma bence.........

gülçin daha öncede sormuştum ama bir daha sorucam unuttum sen 5.5 km hızla yarım saatte kaç kalori yakıyorsun benim makina 85 kalori gösteriyor bana çok az geliyor nerden öğrenebilirim

şimdi 5.5 ile yarım saat sana yürüyüp 45 dk sonra yazarım. ama 85 değildir ya çok az 85.

geçmiş olsun canıım..

geçmiş olsun canım ,benim oğlumada öyle demişlerdi başka iki
doktora götürdüm onlar alınmayacak DEDİ hemen aldırma bence.........

işte bi kaç doktora daha gidicemde bazı şeyler aklımı kuşkulandırıyor doktor antibiyotik vermişti onu kullandınmı dedi kullandım ama gene başlıyor boğazım dedim artık onlar sana birşey yapmaz dedi ..
bu virüs sürekli tekrarlar dedi
bende çocuklarla içiçeyim hep üff yaa ya onlarada geçmişse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…