- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.901
tamam kuzum akşamda denicemakşam yine yap sen çok faydası olur yarına
çikolata tarzı bir şey istiyor canımtamam kuzum akşamda denicem
benimde kek çikolata tatlı pide yemekler gelip geçiyo gözümün önünden annemle konuştum oda diyor o ekmek doyurmuyor o yüzden böyle oldu ramazanda yememiz lazım, çidden çok kötü oldum bugün bide büroda kimseler yok biraz uzandım uyurum diye ama yokçikolata tarzı bir şey istiyor canım
Yok canim cok isterdim ama değildir ki değilmiste eşim askeri personeldir 3 aydır uzaktayız birbirimizden görevi nedeniyleBENDE ÖYLEYDİM GEÇEN HAFTA TOPARLARSIN
AFİYET OLSUN CANIM
HAMİLE OLMA İHTİMALİN VAR MI KUZUM KADIN DOĞUM DEDİN YA
aaa senin eşinde mi askeri personelYok canim cok isterdim ama değildir ki değilmiste eşim askeri personeldir 3 aydır uzaktayız birbirimizden görevi nedeniylebugun dr a gittim geldim canim idrar yollari enfeksiyonu varmis ayriyetten idrar kulturu verdim sonucunu bekliyorum bir sonraki adet döneminin 3.günü tekrar cagırdi erken menepoz ihtimalin var gibi bazı testler yapalim dedi
Çok gecmis olsun canim tam zamani hasta olmak icin havalar cok uygun birde bebiş var dikkatli ol inşallah tez zamanda atlatirsınsoguk algınlıgı öksürük grip hepsi,
Evet canım seninde mi yoksaaaa senin eşinde mi askeri personel
Kaç yaşındasın canım sen çocuğun var mıYok canim cok isterdim ama değildir ki değilmiste eşim askeri personeldir 3 aydır uzaktayız birbirimizden görevi nedeniylebugun dr a gittim geldim canim idrar yollari enfeksiyonu varmis ayriyetten idrar kulturu verdim sonucunu bekliyorum bir sonraki adet döneminin 3.günü tekrar cagırdi erken menepoz ihtimalin var gibi bazı testler yapalim dedi
bu menopoz olayına inanmıyorum artık her dr her hastaya bunu diyor çevremde çok duydum bunu hepsi de boş çıktı . bana güven 3 tüp 1 aşılama tedavisi gördüm 2 gebelik geçirdim ne kadar çok insan ile tanıştım sen düşün herkese de drler bunu yapıştırıyorYok canim cok isterdim ama değildir ki değilmiste eşim askeri personeldir 3 aydır uzaktayız birbirimizden görevi nedeniylebugun dr a gittim geldim canim idrar yollari enfeksiyonu varmis ayriyetten idrar kulturu verdim sonucunu bekliyorum bir sonraki adet döneminin 3.günü tekrar cagırdi erken menepoz ihtimalin var gibi bazı testler yapalim dedi
evet canım benimde nişanlım(resmen eşimEvet canım seninde mi yoksa
kuzum bizim komşunun kızı var kız daha bekar sevgilisi bile yok regli sorunluydu ilaç falan verdi doktor menapoza girmişsin mi demiş gireceksin mi demiş kızın psikolojisi çok bozuktubu menopoz olayına inanmıyorum artık her dr her hastaya bunu diyor çevremde çok duydum bunu hepsi de boş çıktı . bana güven 3 tüp 1 aşılama tedavisi gördüm 2 gebelik geçirdim ne kadar çok insan ile tanıştım sen düşün herkese de drler bunu yapıştırıyor
evet ya masallah sana biara bende negüzel birakmistim ama buara yine baya bi güzel sardim cikolatayaBuki_89 SchonerDuft canlarım çikolatadan ben vazgeçtiysem sanki herkes vazgeçebilir günde 10 tane yiyordum biliyorsunuz munter tatlısı deneyin muhteşem
acayip güzel dimiiiiaramızda kalsın bnde vazgeçemiyorum
kuzum bizim komşunun kızı var kız daha bekar sevgilisi bile yok regli sorunluydu ilaç falan verdi doktor menapoza girmişsin mi demiş gireceksin mi demiş kızın psikolojisi çok bozuktu
ŞUAN CEBELLEŞİYORUM MESELAacayip güzel dimiiii
Canım sırf merakımdan baktımbeni merak eden varsa youtubede anne günlüğü diye bir kanal var beni andırıyor hatta şöyle deyim beni muazzez ersoya çok benzetiyorlar
O ESMERLİKTE RÖFLELİSİ BEN OLUYORUMCanım sırf merakımdan baktımdedigin gibi anne günlugündeki de muazzez ersoyu andiriyo ama daha genci daha doğalı ve guzwli
YARIN KİLO BİLDİRİMİNİ 17 DEN ÖNCE YAPIYORUZ NİYETLİMİSİN BİLEMEDİM GERÇİCanım sırf merakımdan baktımdedigin gibi anne günlugündeki de muazzez ersoyu andiriyo ama daha genci daha doğalı ve guzwli
Yerken düşüneceeedin onu güzel miydi bari yulaflı kaymaklı
Ay ne tatlı ya emmiyor ama gelip seviyor canım benim. Doktorun sözleri inanılmaz moral oldu. Kendimi çok iyi hissettim doktora niye gittiğimi unuttum diyebilirim.
Yine iyi canım büyük şehir çok fazla sorun yok ( terör açısından) çevresindeki iller yine büyük gelişmiş iller Ankara'ya yakın 6 saat mi Kayseri'ye yakın pastırma diyarı ve inşallah sevdiklerine de yakındır. Aslında internetten bakıp uygun bulduğun ürünleri burada paylaşsan belki işten dönerken yada alışverişe gittiğinde ürünlere bakabilecek arkadaşlar olur. İnternetten bilmediğin bi ürün alırken çok para vermemek gerek neyle karşılaşacağımızı bilemeyebiliriz
Bugün bende bi bakayım
Giderken ona seveceği bir uyku arkadaşı alabilir misin yada içinde uyuyup kalacağı bişey (hamak mesela annenlerin evi uygunsa çok ta eğlenebilir hamakla. gece uykuya da yardımcı olur) yada bahçe varsa salıncak kurmak olabilir. İkna edici seveceği şeyler işte
İnşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınız canım
@tgb1907 canım bende aynı fikirdeyim nacizane önerim bikac gece uyuyup kendi kokunu bırakabilcen bi oyun arkadaşini kızinla birak derim canım yada bikac gun giyip yilamadigin bi arlet tşört gibi senden ayriyken gecelri onunla uyuyabilir yokluğunu daha az hissedebilir bi düşün derim canım bu onerimiYerken düşüneceeedin onu güzel miydi bari yulaflı kaymaklı
Ay ne tatlı ya emmiyor ama gelip seviyor canım benim. Doktorun sözleri inanılmaz moral oldu. Kendimi çok iyi hissettim doktora niye gittiğimi unuttum diyebilirim.
Yine iyi canım büyük şehir çok fazla sorun yok ( terör açısından) çevresindeki iller yine büyük gelişmiş iller Ankara'ya yakın 6 saat mi Kayseri'ye yakın pastırma diyarı ve inşallah sevdiklerine de yakındır. Aslında internetten bakıp uygun bulduğun ürünleri burada paylaşsan belki işten dönerken yada alışverişe gittiğinde ürünlere bakabilecek arkadaşlar olur. İnternetten bilmediğin bi ürün alırken çok para vermemek gerek neyle karşılaşacağımızı bilemeyebiliriz
Bugün bende bi bakayım
Giderken ona seveceği bir uyku arkadaşı alabilir misin yada içinde uyuyup kalacağı bişey (hamak mesela annenlerin evi uygunsa çok ta eğlenebilir hamakla. gece uykuya da yardımcı olur) yada bahçe varsa salıncak kurmak olabilir. İkna edici seveceği şeyler işte
İnşallah bu süreci kolaylıkla atlatırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?