- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #278.881
her gün aynı saatte yapman gerekli amaavukatlar çıkcak şimdi büro boşalınca burda denicem hahahha: D
bende korkmuştum biraz çok geçe kalırım diye ama biliyodum çok geç bırakmıcaklarını ramazan yaa o yüzden
bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum bekleyim haftaya kontrolüm var olmazsa kadın doğuma da giderim . bence kist eridi ondan böyle oldu sanırım ya da kürtajdan kaynaklı rahim hemen toplamamış olabilir kendini
BENİ ANLARSIN BENDE O DURUMDAYIM İŞTE ERTELİYORUM AMA GİTMEM LAZIM KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTORUM AMA GİTMEDİM ÇOK ZOR GELİYOR O ÇATALA ÇIKMAK HER YÖNDEN . SENE DE 1 KERE DE OLSA GİTMEK LAZIMaynen canım ikiside olabilir ama yinede ihmale gelmez, ben bi ara kadın doğumdan çıkmazken şimdi kapısından girmek istemiyorum simir testinide aksatıyorum artık cesaretim yok doğum sonrası
ay hergün aynı saatte yapamam yaher gün aynı saatte yapman gerekli ama
Ben anlarım kara kaşlı kara gözlü kızın halindenşişliğim az indi gibi gaz doluymuşumkalın pike çıkardım sözde ama o ince geliyor üşüyorum gece soğuk yiyorum kimyonlu su içerim bugün
hintpare ne kızdolu dolu bir menü afiyet olsun
çakma sarışınımsaçlarım kıvırcık gözler koyu kahve orjinal saç koyu kahve siyah gibi bir renkti iyi tahmin yine de
zayıflamak muhteşem bir şey . hele o övgüler birazda burdan diyesi geliyor insanın :) kemik erimesi mi var sende erken çıkmış sende ama
senin listende 2 3 gün hamur işi görmek istemiyorum ok ramazan ama bu kadar hamur olmaz ya geçen hafta 3 4 gün börek yediniz genç kızlarında var biraz daha sağlıklı birşeyler yapsanız ?
bence de kuzum
Biz nasıl zayıflarız bu grupta etli ekmek tandır İskender İnegöl köfte tantuni Sivas katmeri ponçik model sarmalarBrnde ıskenderın meshur oldugu yerdeyımhep aynıncanım kırk saatte yazmaya calışıyorum bende
Çalışmak hem maddi hem manevi ihtiyaç canım iyi yapıyorsun. Ev kredisi biter yenisi başlar çocuğunuzun geleceği için. Allah kolaylık versinkilom sabit canım ya takıldım kaldım yine
maddi bi ihtiyaç canım ev kredisi borcumuz var o nedenle büyük şehirde olunca tek maaş çok zor,ayrıca iş yerim çok rahat çıkarsam bi daha böyle imkan bulmam çok zor 8 senedir aynı yerdeyim çünkü
ben sabah erken tartılırım yola çıkacaz çünkü iyiki oruç değilim sahurda yediklerimle fazla fazla çıkardım
ay hergün aynı saatte yapamam ya
neyden bahsettiğimizi biliyormusun da yap dedinBen anlarım kara kaşlı kara gözlü kızın halinden
Biz nasıl zayıflarız bu grupta etli ekmek tandır İskender İnegöl köfte tantuni Sivas katmeri ponçik model sarmalar
Çalışmak hem maddi hem manevi ihtiyaç canım iyi yapıyorsun. Ev kredisi biter yenisi başlar çocuğunuzun geleceği için. Allah kolaylık versin
Yap
sabahları yaparsın poncik 10 dk erken kalkay hergün aynı saatte yapamam ya
he bak ordan kesin anlarsın orası hiç değişmiyor sabitBen anlarım kara kaşlı kara gözlü kızın halinden
Biz nasıl zayıflarız bu grupta etli ekmek tandır İskender İnegöl köfte tantuni Sivas katmeri ponçik model sarmalar
Çalışmak hem maddi hem manevi ihtiyaç canım iyi yapıyorsun. Ev kredisi biter yenisi başlar çocuğunuzun geleceği için. Allah kolaylık versin
Yap
aynen canim reglim su cikolatadan bi vazgecemiyorumkiiibeğendim güel oluyor tam buğdaylı makarna . çikolata yemişsin onun yerine yemek yeseydin ya reglimisin
anladim canim ozaman hayirli yolculuklarmemlekete gidiyoruz canım yine
aramızda kalsın bnde vazgeçemiyorumaynen canim reglim su cikolatadan bi vazgecemiyorumkiii
Evet canım hergün aynı saatte otur işe yararneyden bahsettiğimizi biliyormusun da yap dedin: D
sabahları yaparsın poncik 10 dk erken kalk
he bak ordan kesin anlarsın orası hiç değişmiyor sabit
Evet canım hergün aynı saatte otur işe yarar
2 hurmayı 4 e böl 1 bardak sütün içine at aç karna. İftarda olabilir sütü iç hurmaları da ye hem muhteşem bir süt içmiş olacaksın hem tatlı hemde sonuç başarılı
HAKLI OLARAK AKŞAM YAP RAMAZAN BOYUNCAramazanda sabahları hiç kalkamıyorum ya
BENDE ÖYLEYİM CANISIBuki_89 SchonerDuft canlarım çikolatadan ben vazgeçtiysem sanki herkes vazgeçebilir günde 10 tane yiyordum biliyorsunuz munter tatlısı deneyin muhteşem
Ayyy canım benim ben kaçırmışım senin hurma sevmediğiniahaha tamam ama sabahları zor uyanıyorum ramazandan sonra olabilir
denerim demeyi çok isterdim ama hurma sevmiyorum
tamam en mantıklısı akşam yapmak yarın akşam yapıcamHAKLI OLARAK AKŞAM YAP RAMAZAN BOYUNCA
BENDE ÖYLEYİM CANISISINIRIM YOK ÇİKOLATADA ESKİYE NAZARAN AZALTTIM BAYAĞI TABİ
aa neymiş olumsuz sonucu merak ettim anlamadım benAyyy canım benim ben kaçırmışım senin hurma sevmediğini
Duphalak iç o zaman üst üste böyle durumlar yaşarsan farklı olumsuz sonuçlara neden olur. Açık açık yazamadım
Anladın sen onu
niye bugün değilde yarıntamam en mantıklısı akşam yapmak yarın akşam yapıcam
aa neymiş olumsuz sonucu merak ettim anlamadım ben
akşam yine yap sen çok faydası olur yarınabugün hallettim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?