Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum bekleyim haftaya kontrolüm var olmazsa kadın doğuma da giderim . bence kist eridi ondan böyle oldu sanırım ya da kürtajdan kaynaklı rahim hemen toplamamış olabilir kendini

aynen canım ikiside olabilir ama yinede ihmale gelmez, ben bi ara kadın doğumdan çıkmazken şimdi kapısından girmek istemiyorum simir testinide aksatıyorum artık cesaretim yok doğum sonrası

aynen canım ikiside olabilir ama yinede ihmale gelmez, ben bi ara kadın doğumdan çıkmazken şimdi kapısından girmek istemiyorum simir testinide aksatıyorum artık cesaretim yok doğum sonrası
BENİ ANLARSIN BENDE O DURUMDAYIM İŞTE ERTELİYORUM AMA GİTMEM LAZIM KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTORUM AMA GİTMEDİM ÇOK ZOR GELİYOR O ÇATALA ÇIKMAK HER YÖNDEN . SENE DE 1 KERE DE OLSA GİTMEK LAZIM

Ben anlarım kara kaşlı kara gözlü kızın halinden
Brnde ıskenderın meshur oldugu yerdeyım hep aynıncanım kırk saatte yazmaya calışıyorum bende
Biz nasıl zayıflarız bu grupta etli ekmek tandır İskender İnegöl köfte tantuni Sivas katmeri ponçik model sarmalar
Çalışmak hem maddi hem manevi ihtiyaç canım iyi yapıyorsun. Ev kredisi biter yenisi başlar çocuğunuzun geleceği için. Allah kolaylık versin
ay hergün aynı saatte yapamam ya
Yap

neyden bahsettiğimizi biliyormusun da yap dedin :D

ay hergün aynı saatte yapamam ya
sabahları yaparsın poncik 10 dk erken kalk
he bak ordan kesin anlarsın orası hiç değişmiyor sabit

neyden bahsettiğimizi biliyormusun da yap dedin :D
Evet canım hergün aynı saatte otur işe yarar

2 hurmayı 4 e böl 1 bardak sütün içine at aç karna. İftarda olabilir sütü iç hurmaları da ye hem muhteşem bir süt içmiş olacaksın hem tatlı hemde sonuç başarılı

ahaha tamam ama sabahları zor uyanıyorum ramazandan sonra olabilir
denerim demeyi çok isterdim ama hurma sevmiyorum

ahaha tamam ama sabahları zor uyanıyorum ramazandan sonra olabilir
denerim demeyi çok isterdim ama hurma sevmiyorum
Ayyy canım benim ben kaçırmışım senin hurma sevmediğini
Duphalak iç o zaman üst üste böyle durumlar yaşarsan farklı olumsuz sonuçlara neden olur. Açık açık yazamadım
Anladın sen onu

HAKLI OLARAK AKŞAM YAP RAMAZAN BOYUNCA

BENDE ÖYLEYİM CANISI SINIRIM YOK ÇİKOLATADA ESKİYE NAZARAN AZALTTIM BAYAĞI TABİ
tamam en mantıklısı akşam yapmak yarın akşam yapıcam

Ayyy canım benim ben kaçırmışım senin hurma sevmediğini
Duphalak iç o zaman üst üste böyle durumlar yaşarsan farklı olumsuz sonuçlara neden olur. Açık açık yazamadım
Anladın sen onu
aa neymiş olumsuz sonucu merak ettim anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…