Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Motivasyona ihtiyacım var sanırım kontrol elimden kaçmasın diye 60 dk belki daha fazla spor yaptım segus bugün leslie 1 mili 3 defa yaptım hiçte sıkılmadım çok şaşırdım kendime ama toplamam lazım kendimi ne yapmam gerektiğini biliyorum bir çok kez yaptım ama hiç bilmiyor gibiyim

Motivasyona ihtiyacım var sanırım kontrol elimden kaçmasın diye 60 dk belki daha fazla spor yaptım segus bugün leslie 1 mili 3 defa yaptım hiçte sıkılmadım çok şaşırdım kendime ama toplamam lazım kendimi ne yapmam gerektiğini biliyorum bir çok kez yaptım ama hiç bilmiyor gibiyim

Canım niye böyle oldun ki bende mesajını okuyunca kalktım hemen yerimden 1 mil Leslie yaptım bu saatte (-129 kalori ne güzel senin sayende) ter içinde kaldım. Sabah uyanınca 1 mil daha yaparım hiç yoktan iyidir.
Sen hepimizin motivasyon kaynağısın lütfen kendini salma. Belki birkaç gün dinlenmek iyi gelebilir 3 aydır buradayım zor şeyler yaşadın. Senin çok güçlü olduğuna inanıyorum ben. Ama kendini biraz rahat bırak. (Her konuda ) Bedenine izin ver biraz özgür olsun

Canim benim yazi dusun, sevdigin seyleri dusun. Belki kendine yeni bir seyler almak mutlu edebilir veya sacinin rengini degistrmek, kestirmek falan. Kendini uzme sen cok guclusun guzel gunler cok yakin

Gunaydin canlar. Bugun niyetli degilim sanirim ozel durumumdan dolayi odem turtum 4 gun onceki kilomla ayniyim iftar sonrasi hic bisey yemeden 62.50 ciktim.
Gecen cuma: 63.40
  • Bugun: 62.50
Fark. 0.9
SchonerDuft listeyi goremedim bugun tekrar girmeye calisirim ama yogun bi gun olacak giremezsem yazarsanız sevinirim

***14. TAKİM 571. ETAP***

poncikbirgelincik (59,7///%)
segus (68,4///%)
drdotty(69,4///%)
SchonerDuft (68,30///% )
tgb1907 (64,70///%)
bi-zuzu (63,40/62,50/0,90/%1,42)
Ghostpasha (76,80///%)
patient women (87,90///%)
tobosoludulcinea (65,70///%)

kayacans (77,50 ///%)

14.Takım ortalaması :%

ekledim listeye canım

çok sevindim kalkıp spor yapmana :) yok güçlü olmak daha çok yoruyor insanı oturup zırıl zırıl ağlasaydım bugün bu noktada olmayacaktım belki ki sinir krizi geçirme noktasında hissediyorum zor zapt ediyorum kendimi herkese heşeye bağırıyorum insanlar doğru söylüyor oysaki ne yapacam bilmiyorum . kendime çok izin verdim canımın istediği şeyleri telafi ile yedim içtim pazartesiden beri konuştuğumuz gibi yaptım prinç ve mısır hakkımı daha kullanmadım düşün kalorilerim olandan daha az olmasına rağmen yok yani en çok istediğim şeyi de aklıma takmıyorum zaten ben bu kadar iyi değilken olmaması daha iyi diye düşünüyorum belki de yanlış bir düşüncedir

Canim benim yazi dusun, sevdigin seyleri dusun. Belki kendine yeni bir seyler almak mutlu edebilir veya sacinin rengini degistrmek, kestirmek falan. Kendini uzme sen cok guclusun guzel gunler cok yakin
sçlarımla oynarsan daha kötü olurum röfle var saçlarımda vazgeçemem asla . onlar beni motive etmiyor tartıda karşılık görmem gerek detoks yaptım kafama göre bakalım yarına ne olacak

Günaydın ,bu hafta buralarda pek takılamadım hastalıktan başımı kaldıramadım uzunca bir süredir böyle hasta olmamıştım neyse ki hastalığım nedeniyle biraz kilo vermişim bence hiç ama hiç iştahım Yok sürekli çorba içtim Zaten .kızlar siz nasılsınız ?

geçmiş olsun kuzu neyin vardı . idare eder biz de bildiğin gibi

geçmiş olsun kuzu neyin vardı . idare eder biz de bildiğin gibi
Bir haftadır aşırı Boğaz ağrısı ateşim çıktı sürekli boğulurcasına öksürük...kızımla ilgilenmediğim her an uyudum neredeyse ,şimdi daha iyiyim ama teşekkür ederim .sen nasılsın ? Çok gerilere gidemedim henüz ama bir sorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…