Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evettt kaptannnımm evvettt ayşem doğru diyosunuzzz haklısınızz :78::78: herhafta böyle üzülüyorum sonra motive ediyosunuz walaaallaa sağolunn hepinizz:46::46::46:
kaptan bide ben spor yapmadığım için böyle oluyo allah izin verirse artık başlıcamm böyle olmuyo çünki bi destek şarttt :57::57::57::57::57::9::9::9::9:

böle oluyo derken canım.. 1 kiloyu az mı buluyosun. ben şimdiye kadar hiç 1 kilo veremedim haftada.:58::58:beklentin yüksek olursa az verdiğinde stres yaparsın. stres oluncada ne yağpsanda veremiyosun geçen hafta verecem mi diye stres yaptım daha fena oldu.çabuk koşan at çabuk yorulur sen az az sağlıklı evr şekerim. tebrik ediyorum süper gidiyosun bence hiç azsınma.:nazar::nazar: hem kilona göre de verme hızı değişiyo biliyosun. mesela irras benden çok bende senden çok verebilirim aslında. çünkü ağırlığımız azaldıkça verdiğimiz kilo da azlıyo ya. ağırlığımızın yüzde 1 i imiş haftada verilmesi gereken.

Son düzenleme:
kızlar her ne kadar bildirimde 700 gram görünse bile, ben tatil dönüşü 700 gram fazlaydım yolculukdu istanbul kaçamaklarıydı sporsuz susuz günlerden sonra öle olmuştu. umutsuzluğa kapılmadım ve sabh yedim akşam salata yada elma yedim yada yoğurt. ve aldıklarımla birlikte 1400 vermiş oldum aslında bu hafta. ama ne varki keşke haftasonu almasaydım da bildirimimde 1400 olsaydı. kilo verme tarihimde ilk olurdu. neyse inşallah haftaya da 800 veririm. hedef 76 olsun haftaya inşallah. şize söz veriyorum haftaya 76 olicimm inşallah. olmazsam bana ceza veriniz pliiizzz.

kızlar her ne kadar bildirimde 700 gram görünse bile, ben tatil dönüşü 700 gram fazlaydım yolculukdu istanbul kaçamaklarıydı sporsuz susuz günlerden sonra öle olmuştu. umutsuzluğa kapılmadım ve sabh yedim akşam salata yada elma yedim yada yoğurt. ve aldıklarımla birlikte 1400 vermiş oldum aslında bu hafta. ama ne varki keşke haftasonu almasaydım da bildirimimde 1400 olsaydı. kilo verme tarihimde ilk olurdu. neyse inşallah haftaya da 800 veririm. hedef 76 olsun haftaya inşallah. şize söz veriyorum haftaya 76 olicimm inşallah. olmazsam bana ceza veriniz pliiizzz.

:60::60::60::60::60:
canım bende aynıydım 600 gr fazlam vardı 1.2 kilo verdim aslında :52:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta 3. olduk süper gidiyoruz inş hep böyle gideriz kurtuluruz bu kilolardan :nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21: :65::65::65::65::65:

selam kızlar
aklımı başka işlerle meşgul etmek için kendimi temizliğe verdim kapıları sildim
kocayıda evde bulmuşken tülleri yıkattım banyonun fayanslarını sildirdim :27::27:

yoksa gerçekten çok acıktım kızlar elma beni hiç kesmiyo aklım mutfakda :58:

böle oluyo derken canım.. 1 kiloyu az mı buluyosun. ben şimdiye kadar hiç 1 kilo veremedim haftada.:58::58:beklentin yüksek olursa az verdiğinde stres yaparsın. stres oluncada ne yağpsanda veremiyosun geçen hafta verecem mi diye stres yaptım daha fena oldu.çabuk koşan at çabuk yorulur sen az az sağlıklı evr şekerim. tebrik ediyorum süper gidiyosun bence hiç azsınma.:nazar::nazar: hem kilona göre de verme hızı değişiyo biliyosun. mesela irras benden çok bende senden çok verebilirim aslında. çünkü ağırlığımız azaldıkça verdiğimiz kilo da azlıyo ya. ağırlığımızın yüzde 1 i imiş haftada verilmesi gereken.

sağoll canımm doğru söylüyosun gerçektenn sağlıklı verimm de en önemlisi oo nankörlük yapıyorum metabolizmama yaa ahh benn:57::57::57::57::57::57:
ama bu dieti sporla desteklemezsem eğer vücudum hamur gibimmm olucakk yahuuu:60::60::60::60::60::60:

selam kızlar
aklımı başka işlerle meşgul etmek için kendimi temizliğe verdim kapıları sildim
kocayıda evde bulmuşken tülleri yıkattım banyonun fayanslarını sildirdim :27::27:

yoksa gerçekten çok acıktım kızlar elma beni hiç kesmiyo aklım mutfakda :58:

ahhh canımm yaa sen bu evi temizlemektennn yorulmuyon mu hiçç bacımm ya sporun alasıdır ev temizlemek bide sana helala olsunn tebrik ederimm bir erkeğe tül astırmakk çok zordur helalll:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar hepinizi tebrik ediyorum bu hafta 3. olduk süper gidiyoruz inş hep böyle gideriz kurtuluruz bu kilolardan :nazar::nazar::nazar: :21::21::21::21: :65::65::65::65::65:

:65::65::65::65: süper süper inşallah kaptan haftaya birinci olucaz :65::65::65: hepimizi tebrik ediyorum kızlarr:46::46::46:

kızlar ben çıkıyorummm hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar diliyorumm:32::32::32::32::32::32:
hafta sonu yokum kızlarrr kaptandan izin aldım pztesi allah izin verirse görüşürüz inşallahhh kendinize iyi bakınn a.e.o :80::80::80:
okadar alıştım kii yahuu size konuşmayınca bi boşluk hissediyorumm hayatımda hafta sonu napcem sizsiz bilmiyorumm :43::43::43::43::43::43:

ahhh canımm yaa sen bu evi temizlemektennn yorulmuyon mu hiçç bacımm ya sporun alasıdır ev temizlemek bide sana helala olsunn tebrik ederimm bir erkeğe tül astırmakk çok zordur helalll:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:65::65::65::65: süper süper inşallah kaptan haftaya birinci olucaz :65::65::65: hepimizi tebrik ediyorum kızlarr:46::46::46:

ben temizlik manyağıyım kuzu :60::60:

kız çaktırma benim adam tül asmanın erkek işi olduğunu sanıyo :60::60::60::60:

yetişebilsem onu beklemem 170 lik boyla yetişemiyom :9::9:

kızlar ben çıkıyorummm hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar diliyorumm:32::32::32::32::32::32:
hafta sonu yokum kızlarrr kaptandan izin aldım pztesi allah izin verirse görüşürüz inşallahhh kendinize iyi bakınn a.e.o :80::80::80:
okadar alıştım kii yahuu size konuşmayınca bi boşluk hissediyorumm hayatımda hafta sonu napcem sizsiz bilmiyorumm :43::43::43::43::43::43:

hadi bakalım canım allah zihin açıklığı versin
sınavın çok iyi geçer inşlh :16::16::16:

ben temizlik manyağıyım kuzu :60::60:

kız çaktırma benim adam tül asmanın erkek işi olduğunu sanıyo :60::60::60::60:

yetişebilsem onu beklemem 170 lik boyla yetişemiyom :9::9:

Hahaha çok güldüm yaa çaktırma erkek işi sanıyo demek :60:valla süpersiniz, bizim evdede hep bana kalır o iş evleniyim ben de eşime adapte ederim erkek işi olduğunu çok iyi fikir:60:

üff kızlar yaa çok moralim bozuldu benim :43:

adetmi oldum yaradan dolayımı kanama oldu anlamadım
doktor kanama olabilir normal demişti ama 2 hafta olacak nerdeyse hiç olmamıştı şimdi nedne oldu
yada adetmi oldum bugün 23 günüm daha üfff üfffffffffff :43:

kızlar bence 1. olmak değilde herkesin kilo vermiş olması beni daha çok mutlu etti. yani tutar 1,2 kişi 3 er kilo verir birinci oluruz o değildir bence. benim gönlümün 1. si takımım.çünkü herkes en az 1 paket margarin kadar verdi...:64::64::64::64::64::64:süpersiniiz yaa. ben kendi adıma bu haftaki muhabbet motivasyon ve grubumu sahiplenmemin sonucunu aldığımızı düşünüyorum. gerçekten bugünü düşünerek yemedim. takımımı mahcup etmeyeyim herkes verir ben veremezsem utanırım dedim elime gelen dondurmayı almadım. inşallah hep böle sürsün muhabbetimiz..

selam kızlar misafirlerimiz yeni gitti çok yorgunum kaçıncı olduk acaba kendimi tuttum mamalardan sadece tadına baktım deedim ki nasıl olsa tadını biliyorum tut kızım kendini akşamda bişey yemem olur biter bugünü zararsız atlattım.....

bugün gelen akrabalarımız esra çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dediler mini bir elbise giydim bayıldılar ama ben kendimi dev anası gibi hissediyorum hala beynim tombiş görüyor beni daha çok kilo vermem lazım şu sporu devam edeyim tığ olacam inşallah....

oleyyyyy oleyyyyyy oleeeeeeyyyy kızlar süpersiniz herkesei tek tek tebrik ediyorum hafaya daha iyi olucaz buna eminim yen gelen arkadaşlar süpersiniz takımımıza taze kan oldunuz sağolun.....

canım olsun ya hiç yoktan iyidir.Azıcık bile olsa eksiye gidiyon sonuçta.Bu arada sen spor salonundan memnun musun?ortam falan nasıl gerçi yeni başladın ama

bi fite gidecektim aa yusuf sornu olduğu için annemlerin burda bir yere gidiyorum koca bir spor salonu hoca mükemmel 1 saat mahvolduk bugün karnım midem et kırmış inşallah sonu iyi olur....

o kadar yorgunum heryerim ağriyor 30 dakika yürüsem mi diye düşünüyorum dün her yerim et kırmış giy ayakkabılarını yürü diyo içimde ki esra dur bakalım.....

selam kızlar misafirlerimiz yeni gitti çok yorgunum kaçıncı olduk acaba kendimi tuttum mamalardan sadece tadına baktım deedim ki nasıl olsa tadını biliyorum tut kızım kendini akşamda bişey yemem olur biter bugünü zararsız atlattım.....

bugün gelen akrabalarımız esra çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dediler mini bir elbise giydim bayıldılar ama ben kendimi dev anası gibi hissediyorum hala beynim tombiş görüyor beni daha çok kilo vermem lazım şu sporu devam edeyim tığ olacam inşallah....

mini elbise miii:52::52: 3. olduk kızz.

o kadar yorgunum heryerim ağriyor 30 dakika yürüsem mi diye düşünüyorum dün her yerim et kırmış giy ayakkabılarını yürü diyo içimde ki esra dur bakalım.....

sen bilirisn canım kendini iyi hissediyosan yürü. ama zorlayıpda liflerine zarar vermede.yusuf napiyo.sen spordayken o da geliyo mu?

Back
X