Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya ben verdiğim kiloları üst tarfaımdan veriyorum ve azda göbişten verdim. kollarımın iç kısmında çatlak oldu sarkacak gibi.. bacakalrımda da kırmızı kırmızı çatlaklar başladı. kilo vermeye başlayınca oldu kırmızı çizgiler. üffff eşim verde o önemli değil. hem daha iyi açık giymezsin diyo. zaten mayo filan bu çatlaklarla hayatta giyemem yaaa. utanmasam fotosunu koyacam harita gibi.
ben 9 ayda 35 kilo aldım ama son aylarda sadece karnım çok ince ince çatladı şimdi tenimin renginde çok belli olmuyor oysa ben harita gibi olurum diyordum çok şükür az hasarla atlattım,sana tavsiyem badem yağı sür derin nemlenir çatlamaz.

sırf ders çalışabilmek için okula çok erken gittimm ve sınav bana göre güzel geçti yapamadığım soru yok. 1 kiloda verdim buda süperr mutluluk hotmonum tavan yapması gerekirken sevgili olayına gelince stopluyo hormonum fena halde damara bağlayasım var kendimi:14::14::14: dua edinde arasın yuffeeenn yaa bıktırdım sizide bu sevgili muhabbetinden. ama napiim bi buraya pöykürebiliyorumm:14:

canım bıkmadıkta neden kendini bu kadar üzüyorsun onu anlamadım yani o seni aradığı zaman mutlu olacaksın şu yaşadıkların seni daha mutlu etmeli bence neden hayatını bir erkeğe bu kadar bağladın koy g....e gönder memlekete kaç yaşındasın bilmiyorum ama yarın bu yaşadıkların için üzüleceksin üzülmeni istemem...
mini elbise miii:52::52: 3. olduk kızz.

evet şeker mini elbise giydim bacaklarım güzeldir...

sen bilirisn canım kendini iyi hissediyosan yürü. ama zorlayıpda liflerine zarar vermede.yusuf napiyo.sen spordayken o da geliyo mu?

annemlerin burda bir yere gidiyorum annemle kalıyor, çünkü yusufa kimsecikler bakmaz zaten kocayı yolladım mı annemdeyim benim için avantaj ....

ailesiyle ilgili sorunları var tamam ama arkadaşlarıyla çok zaman geçirirken ben neden ikinci plandayım :/ ayrılmak istediğimde gerekirse zaman tanıyalım dedi ama ilgisizlikte kötü oluyo ya.

cnm senin aslında daha önemli olman gerekiyor arkadaşlarından.ama ben zaman vermeye inanmıyorum. zaman veren tüm arkadaşlarımın hepsi ayrıldı.bence sen soğuk dur kaçan kovalanır misali.ama çok da tınma.çünkü çocuk dediğin kadarıyla ilgisiz sana.demek ki o kadar önem vermiyo.ya da belli edemiyo

ailesiyle ilgili sorunları var tamam ama arkadaşlarıyla çok zaman geçirirken ben neden ikinci plandayım :/ ayrılmak istediğimde gerekirse zaman tanıyalım dedi ama ilgisizlikte kötü oluyo ya.

canım kızma ama sevgiline sinir oldum yaa. sen çekinme paylaş bizle ama biz ne desek yine de en doğrusunu sen bilirsin. ya ben uzun zamandır böleyse esranın dediği gibi ayrıl gitsin diyorum. seviyosun tabi bize demesi kolay ama inan ki başkasını da seversin. benim ağladığımmm olurdu severdim platonik. ama şimdi kocamı çok seviyorumm. unuttum eskileri. inan ismini düşündüm şimdi baya bi hatırlayamadım.:9::9:neyse de sen boşa zaman kaybetme bu çocukla. ömür böle geçmez. ailesiyle sorun varsa anlatır sana paylaşır birlişkte halledersiniz. ama 2. planda olmak olmaaazzz... belkide karakterleriniz uyuşmuyordur. hemde buluştuğunuzda neden sen ne yapsak ki diye düünüyosun. onun önceden yeri ayarlaması rezervasyon yaptırıp gününü planlaması lazım. sonuçda şuraya gidelim diye seni yönlendirmeli. sen onun parasını harcamak isteiyosun bu güzel. minnet altında kalmazsın.sen bir cesaret edip doğru bir karar almalı ve huzur bulmalısın. ve şurda tecrübeli ablalarımız var sen onlara da danış ve genel bir tablo çıkar. çünkü tecrübe önemli yaa. çoğu zaman annemin dediğinin çıktığını görüyor ve haklıymış diyorum.Ailen biliyosa annen hayatta mı anlat sor istersen..yada balan vs. varsa .güvendiğin ya seni çok iyi tanıyan birine sor yada bizim gibi hiiiç tanımayan. çünkü bazen arkadaşlar kıskanma olayından filan yanlış yönlendirebiliyooorr:15::15:

kilo veren herkesiii kutluyorum gülçin hanım bravo beni geçtiniz bak
:1:

aaa biz senle iddaya girdiydik demi. bu ahfta hedefim 800 gram canım.kız sen ne burcusuun merak ettim. kilo vermenin burçlada ilgili olduğunu duydum. mesela ben başağım .anlık mutluluklar için genel tabloyu düşünmüyorum. mutlu olmam daa önemli geliyor o an için.çok hırslı değilim bu yüzden farkettiyseniz yavaş veriyorum. benle başlayanlar coştu gitti.sende benim gibi yavaş veriyosun. mesela esranın burcunu da merak ettim azimli kararlı.çocuk yaparken burcunu da ayarlasammı yaaa tabi Allahın izniyle olursa:9::9:

balık ya
ya varya ben yani yapimmi yapmiyimmi kararında açlığa kesinlikle dayanamıyorum o artık bünyeselmidir burçtanmıdır bilinmez :1:

balık ya
ya varya ben yani yapimmi yapmiyimmi kararında açlığa kesinlikle dayanamıyorum o artık bünyeselmidir burçtanmıdır bilinmez :1:

tahmin etmiştim zaten. balık da duygusaldır ve kandırması kolaydır. işte onun için yemeklere çabuk kanıyoruz. zaten burçtan canıımmm kilolarıma bahen de buldum :9:

aaa biz senle iddaya girdiydik demi. bu ahfta hedefim 800 gram canım.kız sen ne burcusuun merak ettim. kilo vermenin burçlada ilgili olduğunu duydum. mesela ben başağım .anlık mutluluklar için genel tabloyu düşünmüyorum. mutlu olmam daa önemli geliyor o an için.çok hırslı değilim bu yüzden farkettiyseniz yavaş veriyorum. benle başlayanlar coştu gitti.sende benim gibi yavaş veriyosun. mesela esranın burcunu da merak ettim azimli kararlı.çocuk yaparken burcunu da ayarlasammı yaaa tabi Allahın izniyle olursa:9::9:

canım ben koç burcuyum esen de koç burcuydu ben yeter ki kafama koyayım olay bitmiştir çevremdede azimli olduğumu söylerler oğlumda koç burcu bende inat yok ama oğlum acaip inatçı o da kafasına koyduğu şeyi yaptırır ama bebeklik ve çocukluğumuz ok ama çok yaramaz annem beni büyütürken çok zorlanmış diyorki yusuf aynı sen okudada çok başarılıydım ama çok yaramazdım daha yeni yeni uslandım eşim hala yaramaz bir çocuk gibisin der .........

gülçin esra merhabalar nasılsınız :9:

iyidir ne olsun. sen ne yaptın bugünn. okuma bayramında sunucu var mı ya ben sunucu olmasını sevmiyorum programlarda. şimdide şuu şimdide buuu demelerini sevmiyorum .napabilirim kii. bide şöle başlayan cümleleri sevmiyorum. sayın müdürüm sevgili öğretmen arkadaşlar.... heralde ben resmiyeti sevmiyorum.

Back
X