- Konu Sahibi Pinarbartu
- #27.981
ben 9 ayda 35 kilo aldım ama son aylarda sadece karnım çok ince ince çatladı şimdi tenimin renginde çok belli olmuyor oysa ben harita gibi olurum diyordum çok şükür az hasarla atlattım,sana tavsiyem badem yağı sür derin nemlenir çatlamaz.kızlar ya ben verdiğim kiloları üst tarfaımdan veriyorum ve azda göbişten verdim. kollarımın iç kısmında çatlak oldu sarkacak gibi.. bacakalrımda da kırmızı kırmızı çatlaklar başladı. kilo vermeye başlayınca oldu kırmızı çizgiler. üffff eşim verde o önemli değil. hem daha iyi açık giymezsin diyo. zaten mayo filan bu çatlaklarla hayatta giyemem yaaa. utanmasam fotosunu koyacam harita gibi.
sırf ders çalışabilmek için okula çok erken gittimm ve sınav bana göre güzel geçti yapamadığım soru yok. 1 kiloda verdim buda süperr mutluluk hotmonum tavan yapması gerekirken sevgili olayına gelince stopluyo hormonum fena halde damara bağlayasım var kendimidua edinde arasın yuffeeenn yaa bıktırdım sizide bu sevgili muhabbetinden. ama napiim bi buraya pöykürebiliyorumm
![]()
canım bıkmadıkta neden kendini bu kadar üzüyorsun onu anlamadım yani o seni aradığı zaman mutlu olacaksın şu yaşadıkların seni daha mutlu etmeli bence neden hayatını bir erkeğe bu kadar bağladın koy g....e gönder memlekete kaç yaşındasın bilmiyorum ama yarın bu yaşadıkların için üzüleceksin üzülmeni istemem...
mini elbise miii3. olduk kızz.
evet şeker mini elbise giydim bacaklarım güzeldir...
sen bilirisn canım kendini iyi hissediyosan yürü. ama zorlayıpda liflerine zarar vermede.yusuf napiyo.sen spordayken o da geliyo mu?
annemlerin burda bir yere gidiyorum annemle kalıyor, çünkü yusufa kimsecikler bakmaz zaten kocayı yolladım mı annemdeyim benim için avantaj ....