Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çok bisey de yemiyorum porsiyonum cok kucuktu gecen yillarda iftarda siserdim sahurda siserdim simdi hep az yiyorum sanırım sporsuz gitmeyecek ramazandan dolayı halim olmuyo spor yapmaya

Sabah
Yarım domates
6 topik peynir

Ara
10 çiğ badem
6 kiraz
Sütlü nescafe

Öğlen
Balık ekmek

Ara
Soda

Akşam
1 dilim karpuz
2 hurma
1 bardak ramazan şerbeti

45 dk yürüyüş
Suyu az içtim. Karnım çok kötü oldu kaçıncı gün unuttum wcye çıkamadığım

1.06.2018 menüm

Sahur : 1 dilim peynirli yufka
Salatalık domates
2haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3zeytin

İftar : 1kepçe şehriye çorbası
6kaşık erişte
7kaşık fırında tavuk

Erişte yediğim için ekmek yemedim...
1porsiyon meyve yemedim

Ve bir porsiyon kiraz yedim

Artık fedakarlık yapıyorum
Nerden ne yersem bi yerden vazgeçmeyi öğreniyorum

Çok şükür

Karar senin nasıl istersen . Ama ramazanda 5 kilo alacağına burda olursan 2 kilo alacaksın zaten listede değilsin. Başından dediğim gibi karar senin

Teşekkür ederim canlarım , yine gelirim o zaman ben sadece istikrarı sağlayamıyorum ilk başlardaki azmim yok malesef. O yüzden vicdan azabı çekiyorum biraz. Bugünki kilom 112.5 tu saat 17:00 gibi tartıldım. 1.5 kilom fazla nerdeyse. Toparlanıp yeniden kilo verebileceğim zamana kadar sadece sohbete gelirim olur mu?

Afiyet olsun kuzum doydun mu sen bunlarla...Gercekten cok fena ben bukadarcik yesem duser bayilirim heralde bi balik ekmegi begendim doyurucu ogun olacak biseyler yemen lazim ...tek ana bikac ara ogun bence yanlis ..ama tabi karninda agriyo malum sorunuda insallah tez vakitte atlatirsin kayisı cayi sinameki falan ise yaramiyo mu muhtemelen denemissindir. Ben sinamekinin kokusunu alayim ishal olurum
Hünkar beğendi nasıl bir şey.
közlenmiş patlicanli ,sutlu ,tereyagli ,az unlu begendisi oluyor beşamel sos gibi ustude et sote oluyor denemediysen enfes bisey tavsiye ederim tabi yanina pilavda cok yakisiyo da diyetteyim diye yemedim

Afiyet olsun kuzum.. neydi ozlu sozumuz emek yoksa ekmek yok degilde su digeri acı yoksa kazancta yok.. fedakarlik etmemiz lazim birazda totisleri kaldirip spor yapmak lazim atlamali ziplamali eskiden yapardim artik topuklarim agriyo okuld aayakta evde bebis pesinde derken

segus Sahihuban tebrik ederim sizin durum iyi 1 den fazla gitmis maasallah diyeyim hemen
Saol canım bende uzun suredır 100 200 gr verıyodum bu hafta cok yogun gectı ısyerınde benım evdede ısım hıc bıtmıyo gece 11de oturuyorum cogu gunler elımmı agır yoksa ısmı vçcıkarıyorum durmadan anlamadım. Bu hafta ıse yaradı tempom

Aksam az olmus sankı oglende balık ekmek yedıgın ıcınmı yemedın. Vc sorununa ılacta fayda etmıyomu ya.

Gayette guzel ılerlıyorsun canım afıyet olsun. Ramazan sonunda guzel kılolar gıtmıs olucak senden emınım.

Dunku menum dısardaydım kızlar SchonerDuft
Sahur 2 dılım tb ekmegı kasarlı tost
Zeytın salatalık domates
1 haslanmıs yumurta
Aksam mercımek corbası
1pacanga boregı
1 porsıyon hunkar begendı
1 porsıyon kadayıf tatlısı ama cok serbetı yoktu kuruydu farklı bıseydı sankı hafıf geldı bana

O şerbet çok fena ya 1 dilim baklava 250 kcal eskiden 6 8 dilim yerdim afiyet olsun anayemekler ayniymis kuzum .canim yeniden cekti olsa yine yenirdi valla iftara ne pisirsem acaba

Çok haklısın sabır meyvesini eriyor valla
Spor yapamasam san egzersiz yapıyorum
Günlük 20 dk felan
Göbek karın kısmın bacaklarda görünür gelişmeler var

Kozlar günaydın
Sizlerle olmak pek keyifli ve motive edici
Güzel beslenip spor yapmak sağlıklı yaşam her zaman olması gereken şeymiş vücudum toparlandıkça kıymetini anlıyorum
Kıyafetlerim bollaşıyor giyim bedenim küçülüyor yürüme mesafem artıyor iş yapma enerjim yükseliyor
Sadece görüntü değil olay bunu anladım
Çok şükür
Daim olsun inşaallah ..
Diyetisyenime son 3 gün
Bakalım sonuçlar ne olacak şimdilik 76civarı olmak arzum

Karnım çok kötüydü canım yiyemedim wcse yok kaç gün oldu çıkmıyorum sayamadım. O tür şeyleri kullanamıyorum. Ilac kullanıyordum ama bitmişti kendiliğinden toparlasın dedim ama olmadı ilacı aldık bakalım akşam icecem rahatlarım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…