- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.701
Hünkar beğendi nasıl bir şey.1 haziran menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
3 zeytin
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon hünkarbeğendi
2 dilim baklava
Spor yok su 1 litre henuz
Mide az yemeye alışınca böyle oluyor kuzuBen çok bisey de yemiyorum porsiyonum cok kucuktu gecen yillarda iftarda siserdim sahurda siserdim simdi hep az yiyorum sanırım sporsuz gitmeyecek ramazandan dolayı halim olmuyo spor yapmaya
Karar senin nasıl istersen . Ama ramazanda 5 kilo alacağına burda olursan 2 kilo alacaksın zaten listede değilsin. Başından dediğim gibi karar senin
Teşekkür ederim canlarımoh ne güzel kız heyecan yapma daha işte resimlerini bekliyorum beğenecemaçık tonlarda yaptığın ve paylaştıığn makyaj olursa kuaförüme göstercem ahanda bunun aynısını isterim diye la atlat ramazanı 2 kilo alacağına belki 1 kilo alırsın yada almaz sabit kalırsın öyle düşün. Ama tabii yine senin kararın sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap her zaman burdayız biz ]
Afiyet olsun kuzum doydun mu sen bunlarla...Gercekten cok fena ben bukadarcik yesem duser bayilirim heralde bi balik ekmegi begendimSabah
Yarım domates
6 topik peynir
Ara
10 çiğ badem
6 kiraz
Sütlü nescafe
Öğlen
Balık ekmek
Ara
Soda
Akşam
1 dilim karpuz
2 hurma
1 bardak ramazan şerbeti
45 dk yürüyüş
Suyu az içtim. Karnım çok kötü oldu kaçıncı gün unuttum wcye çıkamadığım
közlenmiş patlicanli ,sutlu ,tereyagli ,az unlu begendisi oluyor beşamel sos gibi ustude et sote oluyor denemediysen enfes bisey tavsiye ederim tabi yanina pilavda cok yakisiyo da diyetteyim diye yemedimHünkar beğendi nasıl bir şey.
Afiyet olsun kuzum.. neydi ozlu sozumuz emek yoksa ekmek yok degilde su digeri acı yoksa kazancta yok.. fedakarlik etmemiz lazim birazda totisleri kaldirip spor yapmak lazim atlamali ziplamali eskiden yapardim artik topuklarim agriyo okuld aayakta evde bebis pesinde derken1.06.2018 menüm
Sahur : 1 dilim peynirli yufka
Salatalık domates
2haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3zeytin
İftar : 1kepçe şehriye çorbası
6kaşık erişte
7kaşık fırında tavuk
Erişte yediğim için ekmek yemedim...
1porsiyon meyve yemedim
Ve bir porsiyon kiraz yedim
Artık fedakarlık yapıyorum
Nerden ne yersem bi yerden vazgeçmeyi öğreniyorum
Çok şükür
Saol canım bende uzun suredır 100 200 gr verıyodum bu hafta cok yogun gectı ısyerınde benım evdede ısım hıc bıtmıyo gece 11de oturuyorum cogu gunler elımmı agır yoksa ısmı vçcıkarıyorum durmadan anlamadım. Bu hafta ıse yaradı tempom
Canım haklısın ramazanın etkısı var bence ramazandan once bukadar sakın degıldı.Kuzum motive için herkesin takıma uğraması lazım bir sohbet havası olması menüleri yazıp yorumlamak gerekli takımı çok kişi boşladı malesef
Afıyet olsun canım guzel menun.1 haziran menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
1kk kasar peynir
3 zeytin
2 dilim pide
Iftar
1 porsiyon hünkarbeğendi
2 dilim baklava
Spor yok su 1 litre henuz
Aksam az olmus sankı oglende balık ekmek yedıgın ıcınmı yemedın. Vc sorununa ılacta fayda etmıyomu ya.Sabah
Yarım domates
6 topik peynir
Ara
10 çiğ badem
6 kiraz
Sütlü nescafe
Öğlen
Balık ekmek
Ara
Soda
Akşam
1 dilim karpuz
2 hurma
1 bardak ramazan şerbeti
45 dk yürüyüş
Suyu az içtim. Karnım çok kötü oldu kaçıncı gün unuttum wcye çıkamadığım
Gayette guzel ılerlıyorsun canım afıyet olsun. Ramazan sonunda guzel kılolar gıtmıs olucak senden emınım.1.06.2018 menüm
Sahur : 1 dilim peynirli yufka
Salatalık domates
2haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3zeytin
İftar : 1kepçe şehriye çorbası
6kaşık erişte
7kaşık fırında tavuk
Erişte yediğim için ekmek yemedim...
1porsiyon meyve yemedim
Ve bir porsiyon kiraz yedim
Artık fedakarlık yapıyorum
Nerden ne yersem bi yerden vazgeçmeyi öğreniyorum
Çok şükür
O şerbet çok fena ya 1 dilim baklava 250 kcal eskiden 6 8 dilim yerdimDunku menum dısardaydım kızlarSchonerDuft
Sahur 2 dılım tb ekmegı kasarlı tost
Zeytın salatalık domates
1 haslanmıs yumurta
Aksam mercımek corbası
1pacanga boregı
1 porsıyon hunkar begendı
1 porsıyon kadayıf tatlısı ama cok serbetı yoktu kuruydu farklı bıseydı sankı hafıf geldı bana
Afiyet olsun kuzum doydun mu sen bunlarla...Gercekten cok fena ben bukadarcik yesem duser bayilirim heralde bi balik ekmegi begendimdoyurucu ogun olacak biseyler yemen lazim ...tek ana bikac ara ogun bence yanlis ..ama tabi karninda agriyo malum sorunuda insallah tez vakitte atlatirsin kayisı cayi sinameki falan ise yaramiyo mu muhtemelen denemissindir. Ben sinamekinin kokusunu alayim ishal olurum
közlenmiş patlicanli ,sutlu ,tereyagli ,az unlu begendisi oluyor beşamel sos gibi ustude et sote oluyor denemediysen enfes bisey tavsiye ederim tabi yanina pilavda cok yakisiyo da diyetteyim diye yemedim
Afiyet olsun kuzum.. neydi ozlu sozumuz emek yoksa ekmek yok degilde su digeri acı yoksa kazancta yok.. fedakarlik etmemiz lazim birazda totisleri kaldirip spor yapmak lazim atlamali ziplamali eskiden yapardim artik topuklarim agriyo okuld aayakta evde bebis pesinde derken
Gayette guzel ılerlıyorsun canım afıyet olsun. Ramazan sonunda guzel kılolar gıtmıs olucak senden emınım.
Karnım çok kötüydü canım yiyemedim wcse yok kaç gün oldu çıkmıyorum sayamadım. O tür şeyleri kullanamıyorum. Ilac kullanıyordum ama bitmişti kendiliğinden toparlasın dedim ama olmadı ilacı aldık bakalım akşam icecem rahatlarım muhtemelenAfiyet olsun kuzum doydun mu sen bunlarla...Gercekten cok fena ben bukadarcik yesem duser bayilirim heralde bi balik ekmegi begendimdoyurucu ogun olacak biseyler yemen lazim ...tek ana bikac ara ogun bence yanlis ..ama tabi karninda agriyo malum sorunuda insallah tez vakitte atlatirsin kayisı cayi sinameki falan ise yaramiyo mu muhtemelen denemissindir. Ben sinamekinin kokusunu alayim ishal olurum
közlenmiş patlicanli ,sutlu ,tereyagli ,az unlu begendisi oluyor beşamel sos gibi ustude et sote oluyor denemediysen enfes bisey tavsiye ederim tabi yanina pilavda cok yakisiyo da diyetteyim diye yemedim
Afiyet olsun kuzum.. neydi ozlu sozumuz emek yoksa ekmek yok degilde su digeri acı yoksa kazancta yok.. fedakarlik etmemiz lazim birazda totisleri kaldirip spor yapmak lazim atlamali ziplamali eskiden yapardim artik topuklarim agriyo okuld aayakta evde bebis pesinde derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?