Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maasallah mi diyeyim bilemedim yemegide azaltmamissin spora yuklenmissin hep..arada durup vucudumuzu dinlemek lazim yazik onada nasıl eziyet ettiysen error vermis saka biyana bi an evvel toparlan kuzu minik kuzularinin sana ihtiyaci var okadar da takilma kilo islerine gayet fitsin tempoyu dusurebilirsin sporda

drdotty bu hafta 3 kilo mu verdin gozumden kacmis cok fazla ya nasil bi spor yaptinda okadar verdin

Canım benim spor işlerinden hiç anlamam kim ne yapıyorsa bende yaptım heryerim ağrıdı yine yaptım beslenmede de ekmeği haftada 3 gün yiyorum 1 er dilim tahılları da haftada 1 yada 2 kez onu da ya 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek yada 2 kaşık bulgur olarak meyveyi de haftada 2 kez yiyorum onun dışında hep et sebze süt ürünleri yiyorum. bu hafta birden fazla gitti kilo. Hatta korktum niye böyle oldu diye. Neyse ucuz atlattım diye düşünüyorum yine de tahlillerimin sonucunu paylaşırım sizlerle
Sevgiler

Çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine kilo vericem derken sağlığından olma canım. Şimdi nasılsın peki?

Çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine kilo vericem derken sağlığından olma canım. Şimdi nasılsın peki?
İyiyim canım teşekkür ederim ayağa kalktığımda boşluğu adımlıyorum sanki. Tansiyonum düşük seyrediyor ama iyiyim. Kilo verme işini tamamladım aslında idealimdeyim şu an. Ama spor yapma alışkanlığı edinemezsem yeniden alırım. Toparlanana kadar spor yok sonrasında da artık profesyonel destek alırım.
Gerçi akşam bizim büyük ağa (eşim olur kendileri) diyette sporda yasak bu evde diye kükrüyordu. Ama buluruz bi yolunu en azından uzun uzun yürürüm. Çok ağırlık taşıdım üstümde 4 yıldır. Tekrar aynı duruma gelmek istemiyorum.
Sende bu hafta biraz umutsuzsun sanırım inşallah motivasyonun artar tekrar dikkat etmeye ve kilo vermeye başlarsın.

Selam kızlar, bu akşam bizim iftar da hastanede sonlandı. Akşam iftara davetliydik , gittiğimiz evin çocuğu bizim ufaklığı kolundan tutup çekmiş mi tekme mi atmış tam anlatamadı bizim kız . Çığlık sesine fırladım çocuk odasına benim kız kolunu tutmuş ağlıyor. Acıttı beni demekten başka bişey diyemedi kuzum. 5 dk kucağımda tuttum ama terler nasıl boşalıyor kafasından . Baktık olmıycak soluğu hastanede aldık. Röntgen çekildi kırık yok ama dirsek yerinden çıkmış. Dr yerine koydu ve 5 dk sonra gelip elimi tuttu sürpriz yumurta almaya gidelim mi diye:) Bizde durum böyleydi bugün. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ayakları taşa bile değmesin inşallah. Rabbim dermansız dert de vermesin inşallah. O ağlarken elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey
Şimdi melek gibi uyuyor yavrum. Uyumadan önce masal anlatır gibi anlatıyor bana. - anne kolum acımıştı, hastaneye gitmiştik. Dr kolumu acıtmıştı, ama sonra geçmişti ben iyileşmiştim bittiiii.... diyo....

Aman o ağalar kükrer ama yanında da zayıf bakımlı kadın ister, işte o iş öyle kolay olmuyor malesef. Önce toparlan biraz sonra vücuduna sağlığına göre bi düzen kurarsın kendine göre.
İnşallah toparlanıp düzenli bi şekilde başlamak istiyorum ben de. Bu haftaya kadar iyiydim aslında ama bir haftadır koptum resmen.

Çok çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dertler vermesin kimseye. Sağlıklı uzun ömürler dilerim çocuklarına da sanada canım. Sevgiler

2 haziran menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
1 yk cilek receli
1 dilim pide
Iftar
Bir porsiyon kremali makarna
1 porsiyon soyasoslu tavuk sote
20 tane falan kiraz
Salata
Ara. 3 top dondurma

Kuzum makarna kiraz fazla olmuş ve de dondurmada.,.keşke donduröa 1top makarna yarım porsiyon kiraz da 10tane olsaydı

Stres herseyın bası canım herseyı akısına bırak bak ozaman gorceksın degısıklıklerı.
Yapabilsem keşke dün dr ye gittim polip çıktı yine operasyon yapılacak tabi başka drye de gösterecem doğru mu diye . Bu doktor da tuhaf konuştu. Situs deyince unikornuat uterus deyince hemen tüp diyorlar. Moralimizi yerle bir etti işte tek benle olmuyor işte .
Evet serbetlı cevızlı ama sankı hıc serbet yok gıbı kıtır kıtır bı tatlıydı. Hıc aklımda olmayan bı yemektı bı anda karar verıverdım
Afiyet olsun canım bende hiç sevmem kendilerini
Geçen endokrine gitmiştin bakılmadı mı peki depolarına. protein ağırlıklı beslendin demek biraz sebze de mi yemen gerekiyordu . Kilona ulaştın seni mezun ederiz kendini iyice toparlarsın kuzum . Sakın jamping jack yaptım deme hele o bin kalorilik setleri yapmadın dimi . Bugün nasılsın . Eşini de dinle yemek ye bol suyunu iç yat dinlen
Aaaa çok geçmiş olsun canım nasıl korkmuştur kızın

Herkese günaydın

Sağlıklı bir gün diliyorum

Bugün kısa bir maraton : iyi değerlendirelim: Gün bittiğinde başımızı yastığa koyduğumuzda iyi ki bugünü yaşadım iyi ki bu davranışlarda bulundum demeliyiz
Sağlıklı beslendim sporumu yaptım hayattan tat aldım: görevlerimi huzurla tamamladım diyebilmeliyiz...

Sıkıntılı olumsuz şeyler yaşayabiliriz ama yılmadan hemen toparlanıp devam etmeliyiz

Herkese yeniden günaydınnnnnn

:) :)
Inşallah öyle diyebilirim arkadaşıma gidiyorum. Evle 2 gündür ilgilenemedim çarşamba günü de arkadaşım ve eşi çaya gelecek yarın kesin toparlamam.gerek salı günü de hazırlık yapmalıyım

Az önce uykusuzluktan esime sardım. sanirim bugun bunu diyemiycem..bebisi uyuttum uyuyup dinlenmem lazim...uykusuzum basim agriyo karnim bi garip halsiz ve yorgunum uyuyup uyandigimda daha sakin dinc ve enerjik olurum insallah

Canım dıkkat et kendıne bır haftada 3 kılo nedemek cok yuklenmıssın. Sen bılınclı bı kadınsın neden boyle yaptın.

Gecmıs olsun canım benım. Ins gonlundekı bıan once hayırlısıyla olur ya

Canım dıkkat et kendıne bır haftada 3 kılo nedemek cok yuklenmıssın. Sen bılınclı bı kadınsın neden boyle yaptın.
Bilmiyorum canım niye böyle hırslandıysam başladığım dönemden daha hırslıydım bu hafta yanlış oldu tabi
SchonerDuft canım Bukinin sporları da yaptım başka vidyolar ve yürüyüşlerim birde benim oğlanların bana yaptırdığı sporlar bi kolumda 20 kiloluk bi kolumda 11 kiloluk 2 danayı alıp merdiven inip çıkıyorum koşturuyorum. Fazla geldi. Bilinç kaybı tansiyonumun çok düşmesinden oldu tansiyonun bu kadar düşmesini de sporlara bağladık yani yoksa geçen hafta iyiydim. Eksik minerallerim için ilaç tedavim 9 Aydır sürüyor zaten. Emzirmeyi bırakmamı istedi doktor. Hiç niyetim yok bırakmaya çok seviyorum ikisinin de bana gömülüp uyuma isteğini

Gecmıs olsun canım benım. Ins gonlundekı bıan once hayırlısıyla olur ya
Amin kuzum şartlar hep zorlaşıyor vardır bununda bir hayrı kuzum .
Cuma günü bende 3 kilo vereem.diyordum vazgeçtim zaten veremiyorum kilo nedense. Kuzum sen iyi olmazsan çocuklarını kim annelik yapacak sağlık gitti mi gelmiyor . Çok iyi düşün emzirmemen gerekiyorsa büyük olanı emzirme en azından. Iyi olman lazım. Kendini.niye böyle yordun zaten çok iyi gittin yani bu hafta 300 gram versende olurdu. Kilon sabitlenirdi . Seni mezun ediyoruz bu.hafta kendine de dikkat ediyorsun bundan sonra sağlığın çok daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…