- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #279.741
drdotty bu hafta 3 kilo mu verdin gozumden kacmis cok fazla ya nasil bi spor yaptinda okadar verdin
Canım benim spor işlerinden hiç anlamam kim ne yapıyorsa bende yaptım heryerim ağrıdı yine yaptım beslenmede de ekmeği haftada 3 gün yiyorum 1 er dilim tahılları da haftada 1 yada 2 kez onu da ya 2 kaşık haşlanmış yeşil mercimek yada 2 kaşık bulgur olarak meyveyi de haftada 2 kez yiyorum onun dışında hep et sebze süt ürünleri yiyorum. bu hafta birden fazla gitti kilo. Hatta korktum niye böyle oldu diye. Neyse ucuz atlattım diye düşünüyorum yine de tahlillerimin sonucunu paylaşırım sizlerleMaasallah mi diyeyim bilemedim yemegide azaltmamissin spora yuklenmissin hep..arada durup vucudumuzu dinlemek lazim yazik onada nasıl eziyet ettiysen error vermissaka biyana bi an evvel toparlan kuzu minik kuzularinin sana ihtiyaci var okadar da takilma kilo islerine gayet fitsin tempoyu dusurebilirsin sporda
Sağol canım çok teşekkür ederim. Acele ettim hırs yaptım bunlar geldi başıma artık dikkatli olurum canım.drdotty çok geçmiş olsun canım yuklenme kendine gayet fitsin
Çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine kilo vericem derken sağlığından olma canım. Şimdi nasılsın peki?Merhaba arkadaşlar geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyabildim dersem yalan olur. Migren ağrısı çektiğimi yazmıştım önceki gün oldukça kötü durumdaydım buna rağmen kendi çapımda spor yapmaya da çalışıyordum iyi geleceğini düşündüm açıkçasıdün sabah uyandım tartıldım kilomu şu an hatırlamıyorum biraz spor yapıp sonra paylaşmak istedim belki biraz daha düşürürüm diye. Sonuç bilinç kaybı baygınlık gözümü açtığımda hastanedeydim ambulans ile getirildim hastaneye ambulansın içinde biraz kendime gelmiş olacağım ki hatırlıyorum fakat kendimle ilgili hiç bilgi veremediğim gibi konuşamamışımda. Neyse bir sürü şey işte. Tansiyonum aşırı düşmüş önceki gece evde 8-5 ölçmüştüm sağlık ekipleri geldiğinde 4 müş. Eşim geldi tabi evdekiler haber vermişler bugün izinli çıktık hastaneden pazartesi sabah tekrar yatış yapacağım. Ama bana yaptıkları ilk uyarı bu vücuda bu kadar yüklenilir mi oldu. Yani spor işini çok abartmışım. ( kendi vücuduma alışkanlıklarıma ve dayanıklılığıma uygun değilmiş bunlar) yaşanan bu aksilikler nedeniyle dün yoktum canlarım hepinize sevgiler az önce listeye bakmıştım ama yine unuttum umarım hedeflerinizi tutturabilmişsinizdir
Sevgiler
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
Canım kilom 66,5 olmuştu geçtiğimiz günlerde boyum 176
Canım benim buna şükür zor bi 30 saat geçirdim pazartesi birkaç test yapılacak bakalım hayırlısı olsun. Şu an iyi hissediyorum ama tansiyonum çok düşük seyrediyor.
Canım benim takımda olmayı seviyorum sebepsiz yere bi yere kaybolmam hele ki cuma günü. Bildirim yapamadığım ve takımı zorda bıraktığım için çok üzgünüm hepinizden özür dilerim.
Bu benim 2. Bildirimsiz haftam oldu kurallar bana bi ceza veriyor mu @kaptinn
İyiyim canım teşekkür ederim ayağa kalktığımda boşluğu adımlıyorum sanki. Tansiyonum düşük seyrediyor ama iyiyim. Kilo verme işini tamamladım aslında idealimdeyim şu an. Ama spor yapma alışkanlığı edinemezsem yeniden alırım. Toparlanana kadar spor yok sonrasında da artık profesyonel destek alırım.Çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine kilo vericem derken sağlığından olma canım. Şimdi nasılsın peki?
Aman o ağalar kükrer ama yanında da zayıf bakımlı kadın ister, işte o iş öyle kolay olmuyor malesef. Önce toparlan biraz sonra vücuduna sağlığına göre bi düzen kurarsın kendine göre.İyiyim canım teşekkür ederim ayağa kalktığımda boşluğu adımlıyorum sanki. Tansiyonum düşük seyrediyor ama iyiyim. Kilo verme işini tamamladım aslında idealimdeyim şu an. Ama spor yapma alışkanlığı edinemezsem yeniden alırım. Toparlanana kadar spor yok sonrasında da artık profesyonel destek alırım.
Gerçi akşam bizim büyük ağa (eşim olur kendileri) diyette sporda yasak bu evde diye kükrüyordu. Ama buluruz bi yolunu en azından uzun uzun yürürüm. Çok ağırlık taşıdım üstümde 4 yıldır. Tekrar aynı duruma gelmek istemiyorum.
Sende bu hafta biraz umutsuzsun sanırım inşallah motivasyonun artar tekrar dikkat etmeye ve kilo vermeye başlarsın.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dertler vermesin kimseye. Sağlıklı uzun ömürler dilerim çocuklarına da sanada canım. SevgilerSelam kızlar, bu akşam bizim iftar da hastanede sonlandı. Akşam iftara davetliydik , gittiğimiz evin çocuğu bizim ufaklığı kolundan tutup çekmiş mi tekme mi atmış tam anlatamadı bizim kız . Çığlık sesine fırladım çocuk odasına benim kız kolunu tutmuş ağlıyor. Acıttı beni demekten başka bişey diyemedi kuzum. 5 dk kucağımda tuttum ama terler nasıl boşalıyor kafasından . Baktık olmıycak soluğu hastanede aldık. Röntgen çekildi kırık yok ama dirsek yerinden çıkmış. Dr yerine koydu ve 5 dk sonra gelip elimi tuttu sürpriz yumurta almaya gidelim mi diye:) Bizde durum böyleydi bugün. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ayakları taşa bile değmesin inşallah. Rabbim dermansız dert de vermesin inşallah. O ağlarken elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey
Şimdi melek gibi uyuyor yavrum. Uyumadan önce masal anlatır gibi anlatıyor bana. - anne kolum acımıştı, hastaneye gitmiştik. Dr kolumu acıtmıştı, ama sonra geçmişti ben iyileşmiştim bittiiii.... diyo....
2 haziran menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
Zeytin peynir
1 yk cilek receli
1 dilim pide
Iftar
Bir porsiyon kremali makarna
1 porsiyon soyasoslu tavuk sote
20 tane falan kiraz
Salata
Ara. 3 top dondurma
Yapabilsem keşke dün dr ye gittim polip çıktı yine operasyon yapılacak tabi başka drye de gösterecem doğru mu diye . Bu doktor da tuhaf konuştu. Situs deyince unikornuat uterus deyince hemen tüp diyorlar. Moralimizi yerle bir etti işte tek benle olmuyor işte .Stres herseyın bası canım herseyı akısına bırak bak ozaman gorceksın degısıklıklerı.
Afiyet olsun canım bende hiç sevmem kendileriniEvet serbetlı cevızlı ama sankı hıc serbet yok gıbı kıtır kıtır bı tatlıydı. Hıc aklımda olmayan bı yemektı bı anda karar verıverdım
Geçen endokrine gitmiştin bakılmadı mı peki depolarına. protein ağırlıklı beslendin demek biraz sebze de mi yemen gerekiyordu . Kilona ulaştın seni mezun ederiz kendini iyice toparlarsın kuzum . Sakın jamping jack yaptım deme hele o bin kalorilik setleri yapmadın dimi . Bugün nasılsın . Eşini de dinle yemek ye bol suyunu iç yat dinlenTeşekkür ederim canım ihmal edemem zaten eşim geldi polis gibi dikiliyor hep başımda 5 gibi geldik eve 5 defa yemek yedirmeye çalıştı bana
Kilom şu an ideal ama fazlalarımı 3 ayda verdim zaten Demir depolarım boş Ca eksik D vit. Eksik bebekler emiyor. Aslında menülerimi görmüşsünüzdür hep çoktur hiç az beslenmedim ama zaten çocukların peşinde koşturur dururum üstüne yaptığım spor bana çok gelmiş. Doktorlar tanımadığımız birisi olsan ağır işlerde çalıştırılmış ekmek su verilmemiş gariban olduğunu düşünürdük dedi
Canım benim iyiyim şimdi teşekkür ederim yalnız başıma ayağa kalkmıyorum boşluğu basıyor gibiyim. Pazartesi bi dizi test yapılacak ne yapacaklarını da bilmiyorum uzun süreli bilinç kaybı korkuttu işte. Bu arada komikte bi anımız oldu paylaşayım Eşim geldiğinde ona hoşgeldin canım nasılsın seni özledim demişim. 10 dakika sonra Aaaaa kocacımmm sen ne zaman geldin hoşgeldin diye ikinci kez karşılamışım kendisinive hiç hatırlamıyorum bunları
Teşekkürler canım beslenme konusunda kötü değildim canım az yiyerek zayıflamadım ama hiç spor bilmeyen vücudumu hergün yeni şeylerle tanıştırdım ve spor yaparken bittim noktasına geldikten sonra üzerine en az 15 dk. Daha ekledim bu hafta 3 kilo verdim neredeyse yanlış yaptım tabi. Bundan sonra uzmanına danışmadan bu tip şeyler yapacağımı sanmıyorum. Bir gece evde yoktum geldiğimde bebeği hasta buldum klima açık uyutmuşlar çocuğu. Çocuklarımızın bize ihtiyacı var kendimize iyi bakmalıyız hepiniz dikkatli davranın canlarım. Bu arada 77 olmuşsun maşallah
İyiyim canım toparlanıyorum. Teşekkür ederim. Bundan sonrası biraz check-up gibi bişey birde tansiyonu sürekli takip ediyoruz. Maşallah canım bu hafta 1 kilodan fazla gitmiş tebrik ederim seni.
Aaaa çok geçmiş olsun canım nasıl korkmuştur kızınSelam kızlar, bu akşam bizim iftar da hastanede sonlandı. Akşam iftara davetliydik , gittiğimiz evin çocuğu bizim ufaklığı kolundan tutup çekmiş mi tekme mi atmış tam anlatamadı bizim kız . Çığlık sesine fırladım çocuk odasına benim kız kolunu tutmuş ağlıyor. Acıttı beni demekten başka bişey diyemedi kuzum. 5 dk kucağımda tuttum ama terler nasıl boşalıyor kafasından . Baktık olmıycak soluğu hastanede aldık. Röntgen çekildi kırık yok ama dirsek yerinden çıkmış. Dr yerine koydu ve 5 dk sonra gelip elimi tuttu sürpriz yumurta almaya gidelim mi diye:) Bizde durum böyleydi bugün. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ayakları taşa bile değmesin inşallah. Rabbim dermansız dert de vermesin inşallah. O ağlarken elinden bişey gelmemesi çok kötü bişey
Şimdi melek gibi uyuyor yavrum. Uyumadan önce masal anlatır gibi anlatıyor bana. - anne kolum acımıştı, hastaneye gitmiştik. Dr kolumu acıtmıştı, ama sonra geçmişti ben iyileşmiştim bittiiii.... diyo....
:) :)Herkese günaydın
Sağlıklı bir gün diliyorum
Bugün kısa bir maraton : iyi değerlendirelim: Gün bittiğinde başımızı yastığa koyduğumuzda iyi ki bugünü yaşadım iyi ki bu davranışlarda bulundum demeliyiz
Sağlıklı beslendim sporumu yaptım hayattan tat aldım: görevlerimi huzurla tamamladım diyebilmeliyiz...
Sıkıntılı olumsuz şeyler yaşayabiliriz ama yılmadan hemen toparlanıp devam etmeliyiz
Herkese yeniden günaydınnnnnn
Az önce uykusuzluktan esime sardım. sanirim bugun bunu diyemiycem..bebisi uyuttum uyuyup dinlenmem lazim...uykusuzum basim agriyo karnim bi garip halsiz ve yorgunum uyuyup uyandigimda daha sakin dinc ve enerjik olurum insallahHerkese günaydın
Sağlıklı bir gün diliyorum
Bugün kısa bir maraton : iyi değerlendirelim: Gün bittiğinde başımızı yastığa koyduğumuzda iyi ki bugünü yaşadım iyi ki bu davranışlarda bulundum demeliyiz
Sağlıklı beslendim sporumu yaptım hayattan tat aldım: görevlerimi huzurla tamamladım diyebilmeliyiz...
Sıkıntılı olumsuz şeyler yaşayabiliriz ama yılmadan hemen toparlanıp devam etmeliyiz
Herkese yeniden günaydınnnnnn
Canım dıkkat et kendıne bır haftada 3 kılo nedemek cok yuklenmıssın. Sen bılınclı bı kadınsın neden boyle yaptın.Teşekkür ederim canım ihmal edemem zaten eşim geldi polis gibi dikiliyor hep başımda 5 gibi geldik eve 5 defa yemek yedirmeye çalıştı bana
Kilom şu an ideal ama fazlalarımı 3 ayda verdim zaten Demir depolarım boş Ca eksik D vit. Eksik bebekler emiyor. Aslında menülerimi görmüşsünüzdür hep çoktur hiç az beslenmedim ama zaten çocukların peşinde koşturur dururum üstüne yaptığım spor bana çok gelmiş. Doktorlar tanımadığımız birisi olsan ağır işlerde çalıştırılmış ekmek su verilmemiş gariban olduğunu düşünürdük dedi
Canım benim iyiyim şimdi teşekkür ederim yalnız başıma ayağa kalkmıyorum boşluğu basıyor gibiyim. Pazartesi bi dizi test yapılacak ne yapacaklarını da bilmiyorum uzun süreli bilinç kaybı korkuttu işte. Bu arada komikte bi anımız oldu paylaşayım Eşim geldiğinde ona hoşgeldin canım nasılsın seni özledim demişim. 10 dakika sonra Aaaaa kocacımmm sen ne zaman geldin hoşgeldin diye ikinci kez karşılamışım kendisinive hiç hatırlamıyorum bunları
Teşekkürler canım beslenme konusunda kötü değildim canım az yiyerek zayıflamadım ama hiç spor bilmeyen vücudumu hergün yeni şeylerle tanıştırdım ve spor yaparken bittim noktasına geldikten sonra üzerine en az 15 dk. Daha ekledim bu hafta 3 kilo verdim neredeyse yanlış yaptım tabi. Bundan sonra uzmanına danışmadan bu tip şeyler yapacağımı sanmıyorum. Bir gece evde yoktum geldiğimde bebeği hasta buldum klima açık uyutmuşlar çocuğu. Çocuklarımızın bize ihtiyacı var kendimize iyi bakmalıyız hepiniz dikkatli davranın canlarım. Bu arada 77 olmuşsun maşallah
İyiyim canım toparlanıyorum. Teşekkür ederim. Bundan sonrası biraz check-up gibi bişey birde tansiyonu sürekli takip ediyoruz. Maşallah canım bu hafta 1 kilodan fazla gitmiş tebrik ederim seni.
Gecmıs olsun canım benım. Ins gonlundekı bıan once hayırlısıyla olur yaYapabilsem keşke dün dr ye gittim polip çıktı yine operasyon yapılacak tabi başka drye de gösterecem doğru mu diye . Bu doktor da tuhaf konuştu. Situs deyince unikornuat uterus deyince hemen tüp diyorlar. Moralimizi yerle bir etti işte tek benle olmuyor işte .
Afiyet olsun canım bende hiç sevmem kendilerini
Geçen endokrine gitmiştin bakılmadı mı peki depolarına. protein ağırlıklı beslendin demek biraz sebze de mi yemen gerekiyordu . Kilona ulaştın seni mezun ederiz kendini iyice toparlarsın kuzum . Sakın jamping jack yaptım deme hele o bin kalorilik setleri yapmadın dimi . Bugün nasılsın . Eşini de dinle yemek ye bol suyunu iç yat dinlen
Aaaa çok geçmiş olsun canım nasıl korkmuştur kızın
Bilmiyorum canım niye böyle hırslandıysam başladığım dönemden daha hırslıydım bu hafta yanlış oldu tabiCanım dıkkat et kendıne bır haftada 3 kılo nedemek cok yuklenmıssın. Sen bılınclı bı kadınsın neden boyle yaptın.
Amin kuzum şartlar hep zorlaşıyor vardır bununda bir hayrı kuzum .Gecmıs olsun canım benım. Ins gonlundekı bıan once hayırlısıyla olur ya
Cuma günü bende 3 kilo vereem.diyordum vazgeçtim zaten veremiyorum kilo nedense. Kuzum sen iyi olmazsan çocuklarını kim annelik yapacak sağlık gitti mi gelmiyor . Çok iyi düşün emzirmemen gerekiyorsa büyük olanı emzirme en azından. Iyi olman lazım. Kendini.niye böyle yordun zaten çok iyi gittin yani bu hafta 300 gram versende olurdu. Kilon sabitlenirdi . Seni mezun ediyoruz bu.hafta kendine de dikkat ediyorsun bundan sonra sağlığın çok daha önemliBilmiyorum canım niye böyle hırslandıysam başladığım dönemden daha hırslıydım bu hafta yanlış oldu tabi
SchonerDuft canım Bukinin sporları da yaptım başka vidyolar ve yürüyüşlerim birde benim oğlanların bana yaptırdığı sporlar bi kolumda 20 kiloluk bi kolumda 11 kiloluk 2 danayı alıp merdiven inip çıkıyorum koşturuyorum. Fazla geldi. Bilinç kaybı tansiyonumun çok düşmesinden oldu tansiyonun bu kadar düşmesini de sporlara bağladık yani yoksa geçen hafta iyiydim. Eksik minerallerim için ilaç tedavim 9 Aydır sürüyor zaten. Emzirmeyi bırakmamı istedi doktor. Hiç niyetim yok bırakmaya çok seviyorum ikisinin de bana gömülüp uyuma isteğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?