Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksam az olmus sankı oglende balık ekmek yedıgın ıcınmı yemedın. Vc sorununa ılacta fayda etmıyomu ya.
Ilacim bitmişti kuzum bugün aldım toparlar dedim ama olmadı. Bağırsak irtibali mi ne var ya o var bende stres ile doğru orantılı. Stresi azaltmam lazım ama her gün stresli maalesef

Kadayıf şerbetli cevizli olan birşey dimi. Zuzu ile anlaşmış gibi beğendi yemissiniz

Olur kuzum yine bildirim yap cuma günleri illa listeye girmen gerekmiyor. Yeterki kilonu ver bizim için önemli olan o

Merhaba arkadaşlar geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyabildim dersem yalan olur. Migren ağrısı çektiğimi yazmıştım önceki gün oldukça kötü durumdaydım buna rağmen kendi çapımda spor yapmaya da çalışıyordum iyi geleceğini düşündüm açıkçası dün sabah uyandım tartıldım kilomu şu an hatırlamıyorum biraz spor yapıp sonra paylaşmak istedim belki biraz daha düşürürüm diye. Sonuç bilinç kaybı baygınlık gözümü açtığımda hastanedeydim ambulans ile getirildim hastaneye ambulansın içinde biraz kendime gelmiş olacağım ki hatırlıyorum fakat kendimle ilgili hiç bilgi veremediğim gibi konuşamamışımda. Neyse bir sürü şey işte. Tansiyonum aşırı düşmüş önceki gece evde 8-5 ölçmüştüm sağlık ekipleri geldiğinde 4 müş. Eşim geldi tabi evdekiler haber vermişler bugün izinli çıktık hastaneden pazartesi sabah tekrar yatış yapacağım. Ama bana yaptıkları ilk uyarı bu vücuda bu kadar yüklenilir mi oldu. Yani spor işini çok abartmışım. ( kendi vücuduma alışkanlıklarıma ve dayanıklılığıma uygun değilmiş bunlar) yaşanan bu aksilikler nedeniyle dün yoktum canlarım hepinize sevgiler az önce listeye bakmıştım ama yine unuttum umarım hedeflerinizi tutturabilmişsinizdir
Sevgiler
gece uyumadık hiç çok agrısı var sabah benm cıkmama yakın uyumaya baslamıştı agrısı gecti sanırım kuzum cok sagol
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
Kac kilosun suan boyun kac canim bisi kalmamis 1 kilocukyok ankarada degilim ama yakin oraya 1 saatlik sagol canim hayalimdeki meslegi yapiyorum sonunda cok mutluyum
Canım kilom 66,5 olmuştu geçtiğimiz günlerde boyum 176
drdotty inşallah kötü birşey yoktur kuzum
Canım benim buna şükür zor bi 30 saat geçirdim pazartesi birkaç test yapılacak bakalım hayırlısı olsun. Şu an iyi hissediyorum ama tansiyonum çok düşük seyrediyor.
Birşey olmuştur inşallah olmamıştır da dorty ondan yoktur. Patient te paketim bitti demişti demek yükleyemedi ya da artık gelmicek
Canım benim takımda olmayı seviyorum sebepsiz yere bi yere kaybolmam hele ki cuma günü. Bildirim yapamadığım ve takımı zorda bıraktığım için çok üzgünüm hepinizden özür dilerim.
Bu benim 2. Bildirimsiz haftam oldu kurallar bana bi ceza veriyor mu kaptinn

Selam kızlar herkese iyi h sonları kızlar net e telden giriyorum kaç gundur sorun yasiyorum okumakta bile ne zman begen ya da cevapla seçenklerini tıklasam sürekli sayfa donuyo hata veriyo sizde de boyle bisey oluyo mu

drdotty canim çok gecmis olsun okadar yuklenme bedenine boyuna gore kilonda bence cok guzel daha hafif sporla hafif bi diyetle takıl diycem zaten ideal kilomdasın su anda mezun ol yada 1 ayda 1 kiloyu vermeyi hedefle. Allah korusun daha buyuk bi sıkıntı çikabilir tahlillerini de ihmal etme tekrardan gecmis olsun acil sifalar

Selam kızlar herkese iyi h sonları kızlar net e telden giriyorum kaç gundur sorun yasiyorum okumakta bile ne zman begen ya da cevapla seçenklerini tıklasam sürekli sayfa donuyo hata veriyo sizde de boyle bisey oluyo mu
Bende oyle bi sorun yok gecen haftalarda olmustu surekli sistemden atiyo tekrar giris yapmak zorunda kaliyodum donup hata veriyodu

Canimmmm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın. Takımı listeyi boşver önemli olan senin sağlığın .senden önemli değil . Yani benim aklıma en kötüsü telefonu bozuldu gelmişti keşke d öyle bir şey olsaydı sen iyi olsaydın . Kendinden haber et bizi aklımız sende kalır . Ceza işlemi de yok kuzum sonuçta ekstrem sebeb kuzum .

Bende sorun yok uygulamada sadece zor açılıyor o da benim netimle ilgilidir

2 haziran 2018 menim

Sahur:
Domates salatalık iki yumurta biraz ekmek peynir

İftar
1kepçe mercimek çorbası
Et haşlama
Çoban salata
Yoğurtlu Karadeniz lahanası
İki kaşık şade makarna
Biraz ekmek

Ara iki minik dikim karpuz
8 kiraz

Ara
Şade Türk kahvesi ve bir minik kare kalıp Ülker çikolatanın yarısı

Bu arada bu kadar az çikolata yediğim görülmemiştir ben bile kendime şaşırıyorum
Ama o zor verdiğim o kiloları ve güzelleşen vücudumu düşünüyorum
Bugüne şükür

drdotty canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte inşallah toparlanırsın çok üzüldüm ya işte aslında Diyetisyen veya spor hocası eşliğinde bir şeyler yapmak daha sağlıklı evet ama Her zaman kitabı uygun olmuyor her şey inşallah bundan sonra daha dikkatli olalum kuzum

O şerbet çok fena ya 1 dilim baklava 250 kcal eskiden 6 8 dilim yerdim afiyet olsun anayemekler ayniymis kuzum .canim yeniden cekti olsa yine yenirdi valla iftara ne pisirsem acaba
Aynen canım tadı damagımda kaldı valla

Ilacim bitmişti kuzum bugün aldım toparlar dedim ama olmadı. Bağırsak irtibali mi ne var ya o var bende stres ile doğru orantılı. Stresi azaltmam lazım ama her gün stresli maalesef
Stres herseyın bası canım herseyı akısına bırak bak ozaman gorceksın degısıklıklerı.

Canım cok gecmıs olsun cok uzuldum sımdı nasılsın

Teşekkür ederim canım ihmal edemem zaten eşim geldi polis gibi dikiliyor hep başımda 5 gibi geldik eve 5 defa yemek yedirmeye çalıştı bana
Kilom şu an ideal ama fazlalarımı 3 ayda verdim zaten Demir depolarım boş Ca eksik D vit. Eksik bebekler emiyor. Aslında menülerimi görmüşsünüzdür hep çoktur hiç az beslenmedim ama zaten çocukların peşinde koşturur dururum üstüne yaptığım spor bana çok gelmiş. Doktorlar tanımadığımız birisi olsan ağır işlerde çalıştırılmış ekmek su verilmemiş gariban olduğunu düşünürdük dedi
Canım benim iyiyim şimdi teşekkür ederim yalnız başıma ayağa kalkmıyorum boşluğu basıyor gibiyim. Pazartesi bi dizi test yapılacak ne yapacaklarını da bilmiyorum uzun süreli bilinç kaybı korkuttu işte. Bu arada komikte bi anımız oldu paylaşayım Eşim geldiğinde ona hoşgeldin canım nasılsın seni özledim demişim. 10 dakika sonra Aaaaa kocacımmm sen ne zaman geldin hoşgeldin diye ikinci kez karşılamışım kendisini ve hiç hatırlamıyorum bunları
Teşekkürler canım beslenme konusunda kötü değildim canım az yiyerek zayıflamadım ama hiç spor bilmeyen vücudumu hergün yeni şeylerle tanıştırdım ve spor yaparken bittim noktasına geldikten sonra üzerine en az 15 dk. Daha ekledim bu hafta 3 kilo verdim neredeyse yanlış yaptım tabi. Bundan sonra uzmanına danışmadan bu tip şeyler yapacağımı sanmıyorum. Bir gece evde yoktum geldiğimde bebeği hasta buldum klima açık uyutmuşlar çocuğu. Çocuklarımızın bize ihtiyacı var kendimize iyi bakmalıyız hepiniz dikkatli davranın canlarım. Bu arada 77 olmuşsun maşallah
Canım cok gecmıs olsun cok uzuldum sımdı nasılsın
İyiyim canım toparlanıyorum. Teşekkür ederim. Bundan sonrası biraz check-up gibi bişey birde tansiyonu sürekli takip ediyoruz. Maşallah canım bu hafta 1 kilodan fazla gitmiş tebrik ederim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…