- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.061
inşallah ol mezun kuzu ben baska ne isterimgünde 1 kere yazmayan bile oluyor arada . neyse listede mezun olacaklar var ben gibi dr doty gibiyeni gelenlerle hreketlenir biraz . ben bayrmdan sonra mezun olacam hedefim bu şekilde diyet şeklimi yine değiştirecem
yaaa ben okadar eski degilim ama benide bulsanaaaaa:) ben galiba 2017 nisan yada mayis ayinda katildim
tamam öyle yapalım ramazandan sonra bende giricem listeyegeçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur
neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz
bende eylülden sora listedeyim kısmetsetamam öyle yapalım ramazandan sonra bende giricem listeye
bende ramazandan sonra 3 hafta verdim kendime sonra mezun olacamgünde 1 kere yazmayan bile oluyor arada . neyse listede mezun olacaklar var ben gibi dr doty gibiyeni gelenlerle hreketlenir biraz . ben bayrmdan sonra mezun olacam hedefim bu şekilde diyet şeklimi yine değiştirecem
hadi mezun olunda yer açılsınbende ramazandan sonra 3 hafta verdim kendime sonra mezun olacam
emzirirken mibende eylülden sora listedeyim kısmetse
praga gittik canim Colmar(fransa) strassburg (fransa) bide iste buralarda dolandik:)Nerelere gittiniz yurtdışında :)
isim vermiyeym simdi burda ama azıcık hafızanı zorla hatırlarsn izine ayırdık kendisiniemzirirken mişey emzirirken dedimde aklıma geldi bi üye vardı emziriyodu çok güzel besleniyodu biz yorum yaptıkça tripleniyodu kimdi o
resmini görsem tanırımda ismi aklmıa gelmiyo hala kk da mı acabaisim vermiyeym simdi burda ama azıcık hafızanı zorla hatırlarsn izine ayırdık kendisini
15 dkda 2 kere dınlendım 3 5 nefes alıp devam ettımdinlenerek mi yaptın ? ben bi 30 sn dinleniyorum
bilemiyrm peşine düşmedim hiçresmini görsem tanırımda ismi aklmıa gelmiyo hala kk da mı acaba
oh neguzel ramazandan sonra gaza gelelım bende mezun olayım yabende ramazandan sonra 3 hafta verdim kendime sonra mezun olacam
ben düşerdim de nişan koşturmacasına denk geldi düşemedimbilemiyrm peşine düşmedim hiç
bnmde hiç takatim yokk kimseyle ugrasmayaben düşerdim de nişan koşturmacasına denk geldi düşemedim
bnmde arkadasımın düğünü var cokta yakın ay ne giycem ben panik oldmkızlar temmuzda arkadasımın dugunu var benım ozaman kadar 60 kılo olmam lazım
Yaştandır canım oanam bulmuş yaahedefim 53müş simdiyse 55
Bi zahmet 2 senede 2 kilo mu verdin sen yatamam öyle yapalım ramazandan sonra bende giricem listeye
ay hamısken elbıse cok tatlı oluyo vucut hatları orantılıysabnmde arkadasımın düğünü var cokta yakın ay ne giycem ben panik oldm
benimde özellikle havalar ısındığından beri hiç takatim yokbnmde hiç takatim yokk kimseyle ugrasmaya
bazen enerjim cekilmiş gibi oluyo bazen cok iyi oluyorm cözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?