- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.041
aynen cok ter attırdı leslı ustune dahada costu yanı.saymadımkı kuzum ne gelırse yaptım valla 15 dkjampingi sydın mı peki ?
akşamşları sahilde yürüyorum maç için sahalar var etrafı telli birine giriyoruz eşimle 3 tur koşuyoruz sonra 50 jamping yapıyorum bunu yapabildiğim kadar tekrar ediyorum. dün gidemedim misafirim vardı . bugün giderim hafta sonu muhtemelen gidemem pazartesi gideriz . evde olduğumda senin gibi yaparım . jamping nasıl ter döktürüyor dimi
çikolata vercen miayyybenide bulsana be
veririm istediğin çikolata olsunçikolata vercen migiriş tarhin neydi senin
2016 yılı mı ?veririm istediğin çikolata olsunbilmiyorum ki ama senen önceydi
nası gittin o kadar geriye kuzutakıma geldiğim gün :)
kaptinn beni sıcak karşılaması
@SekerPancarii beni böyle enerjik karşılamışsın
ay ponciğim benimponcikbirgelincik
biraz geçmişe gideyim dedim
evet spor listeleri daha mücadele doluymuş 1 günde 100 sayfadan fazla ilerliyorduk benden önceside öyleymiş takım dağılmaya yüz tutmuş sankinası gittin o kadar geriye kuzu
ne güzeldi yaa daha aktiftik sanki o zamanlar
ay kızlar ben sabah bi uyandm bişey eksik diyorum meger sınava ggitmeyi unutmuşum
ne kadar önemsiyosam artık
@ParteMoralll @SekerPancari71kaptinn @htc71 @kova01 ve nicini etiketleyemedigim akidoslerrr menume yorum yapin bakemmm heyecan ile ovulmeyi bekliyorum
Ovun benniiiben ovmelere laikimmm
yaz geldi diye böyle bence ama yinede biraz gayret gerek tabiki herkesten yanaevet spor listeleri daha mücadele doluymuş 1 günde 100 sayfadan fazla ilerliyorduk benden önceside öyleymiş takım dağılmaya yüz tutmuş sanki
hayır kuzum ben zaten aralık 2016 da üye oldum ondan sonra senden önce işte2016 yılı mı ?
sanki minası gittin o kadar geriye kuzu
ne güzeldi yaa daha aktiftik sanki o zamanlar
Benide eklermisinizzz?
1.63 boyunda 61.9 kiloyum (bu sabah tartıldım)
20 yaşındayım
Sözlüyüm temmuzda nişanım olacak ve martta nişanlık alıcaz
Eylülden beri 7 kilo aldım
Masa başı işte çalışıyorum sıfır hareket
53 kilo olmak istiyorum
Hoşbuldum canım, kuralları okudum.
Öyleyse bugün yediklerimi yazayım kilom61.9 boyum:1.63 Yaş:20
Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmekten karışık tost yedım saa 13:30'a kadarda 3 bardak şekersiz çay + yeşil çay,limon,maden suyu karışımı detoks içtim.
Az önce de öğle yemeği olarak tavuk suyu çorba, etli patatesli bezelyeli bi yemek yedım (adını bılmıyorum)
anam bulmuş yaa
şimdiye göre iyiydi o kesinhayır kuzum ben zaten aralık 2016 da üye oldum ondan sonra senden önce işte
sanki mi
açık öğretim okudugum zamanlar hey gidi
anam bulmuş yaahedefim 53müş simdiyse 55
dinlenerek mi yaptın ? ben bi 30 sn dinleniyorumaynen cok ter attırdı leslı ustune dahada costu yanı.saymadımkı kuzum ne gelırse yaptım valla 15 dk
evet eskisi gibi kimse aktif değil geçen sene ramazanda daha sıcak hava da herkes aktifti .şimdiye göre iyiydi o kesin
yeni üyelerimiz maşallah pek pasif hiç konusmuyo
aynen öyle geçen yıl çok aktif üye vardı bizde daha müsait oluyoduk çok canlıydı takım şimdiye göreşimdiye göre iyiydi o kesin
yeni üyelerimiz maşallah pek pasif hiç konusmuyo
geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodurevet eskisi gibi kimse aktif değil geçen sene ramazanda daha sıcak hava da herkes aktifti .
neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırzaynen öyle geçen yıl çok aktif üye vardı bizde daha müsait oluyoduk çok canlıydı takım şimdiye göre
günde 1 kere yazmayan bile oluyor arada . neyse listede mezun olacaklar var ben gibi dr doty gibiyeni gelenlerle hreketlenir biraz . ben bayrmdan sonra mezun olacam hedefim bu şekilde diyet şeklimi yine değiştirecemgeçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur
neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?