Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen cok ter attırdı leslı ustune dahada costu yanı.saymadımkı kuzum ne gelırse yaptım valla 15 dk

ay kızlar ben sabah bi uyandm bişey eksik diyorum meger sınava ggitmeyi unutmuşum
ne kadar önemsiyosam artık
kaptinn koptum ben buna ya
@ParteMoralll @SekerPancari71 kaptinn @htc71 @kova01 ve nicini etiketleyemedigim akidoslerrr menume yorum yapin bakemmm heyecan ile ovulmeyi bekliyorum
Ovun benniii ben ovmelere laikimmm
munter benden öncede aynıymışsın sana menü yorumu yapmamışlar iyi ki gelmişim demi

Benide eklermisinizzz?

poncikbirgelincik buldum

evet eskisi gibi kimse aktif değil geçen sene ramazanda daha sıcak hava da herkes aktifti .
geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur

aynen öyle geçen yıl çok aktif üye vardı bizde daha müsait oluyoduk çok canlıydı takım şimdiye göre
neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz

geçen sene evde üye daha fazlaydı ama simdi cogunluk calısanlardan oluşuyo belki o da etkiliyodur

neyse ramazan bitsin eleriz bizde gelen gelmeyen kimmiş ayırırz
günde 1 kere yazmayan bile oluyor arada . neyse listede mezun olacaklar var ben gibi dr doty gibiyeni gelenlerle hreketlenir biraz . ben bayrmdan sonra mezun olacam hedefim bu şekilde diyet şeklimi yine değiştirecem

Slm kızlar pakedim biitmisti daha yukleyemedim annemlerden baglandim bugün en kisa zaman da gelicem grsrz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…