Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooohhh az dinlen sende cok yüksek tempoda bi hayatın var iyi gelcektir sana da biraz mola vermek

dikkat etmeye calışıyorum kuzum bakalım

Devlet hastanesinde diş taşı temizliği yaptırdınız mı hiç kızlar?
Nasıl oluyor çok acıyor mu TR ye dönünce gitmeyi düşünüyorum nasılsa bedava ya
ben yaptırdııımm acıdı biraz yani tamda temizlenmemişti bi daha özele giderim sanırsam

Devlet hastanesinde diş taşı temizliği yaptırdınız mı hiç kızlar?
Nasıl oluyor çok acıyor mu TR ye dönünce gitmeyi düşünüyorum nasılsa bedava ya
canımmm hoşgeldin nasılsın
ben devlet hastanesinde yaptırmadım ama özelde yaptırmıştım çok pahalı bi işlem değil ben 60 lira vermiştim geçen yaz bence hiç şansa bırakma özele git durumun varsa

Amin canım inşallah. Yutmaz umarım sözünün arkasında durur mu sen daha iyi tanırsın eşini

3 erkek annesi olmak :) 3evlat ..
çok şükür..
sağlık olsun da diyetle sporla kremelrle halledebildiğimiz yere kadar çabalayalım...
benim göbek hep vardı polikistik over olduğum iç,n( yumurtalıklarım incili ve hızlı kilo alıyor-insilün direncim yüksek )
direk göbekten alıyorum maalesef..
bi şanssızlık yaşamışsın 3.de..
Allah beterinden korusun kuzum...

Saolasin kuzum tavsiyelerin icin.
Bu yil biraz kayinvalidem biraz annem baktilar farkli ildeyiz saolsunlar ikiside gelip baktilar ama ben cok darlandim okuldan gelince kim olursa olsun bebis bana yapisiyo aksam onu uyutunca gozlerim karariyodu 8 9 gibi bende yatiyodum yemek bulasik birliktede yapsak cogunluk bende kendimi biseylere mecbur hissettim.
Esim annelerimize guvenip eskisi gibi ev islerinde ve bebek bakimi konusunda destek olmayi birakti. Arkadaslariyla maclari gezmeleri cogaldi eskiden bensiz gitmezdi flaan filan derken takatim bitti son seminerler kaldi tayin istedim il icinde farkli bi okula 9 dan 15.30 a calisiyodum yeni okulumda 9 dan 14.30 a kadar calisicam sirf kizima erken kavusayim diye erken biten bi okula geciyorum. Bakici ve eve yardimci kadın isleri eylulde mecburen yapicam. Onumizdeki donem daha iyi olacagini dusunuyorum hem disari cikma gezme isleri bebis buyudugu icin daha kolay olacak stres atabilcem dogum kilomunda cogunu verdim son 3 kilom kaldi hamislik oncesine donmeme.. umutluyum insallah.. saka gibi uzun aradan sonra (1 yil kadar ) kendime maske yaptim ) cok mutlu oldum

Çok guzel gidiyosun kuzum misafitlikte olmanin dezavantajları boyle oluyo maalesef ne gelirse yemek zorunda kaliyosun heledee o sac boregi boyutu nekadardi ki 2.5 sayisimi bence tatliya ek o borek icin kos 1 tane olaymis.iyimis sanki.. .. afiyet olsun kuzum

60 lira bir şey değil yav veririm o kadarını nolacak
Ya sanki tartar oluşmaya başladı
Ben de diş ipi kullanmaya başlayacağım artık
Çok acıdı mı peki
Memnun kaldın mı

dikkat etmeye calışıyorum kuzum bakalım

ben yaptırdııımm acıdı biraz yani tamda temizlenmemişti bi daha özele giderim sanırsam

O zaman özele gideyim ben de ponçik de öyle dedi baksana

ooo kimler gelmişleerrrrr

O imzandaki ney öyle!?

Ne ilacı kullanıyorsun?

Nerelere gittiniz yurtdışında :)

6 ayda bir temizletmek gerekiyomuş öyle söylemişti dişçim ama benim 1 yıl oluyor geçen yıl ramazan öncesi temizletmiştim hatta seninle dişle ilgili çok muhabbetimiz olmuştu lamineler zirkonyumlar hakkında ben yine yaptırmayı düşünüyorum resmen beyazlamıştı dişlerimin arkaları ama ilk bi kaç gün soğuk sıcak içince hassasiyet oluyor sızlıyor biraz 1 hafta diyeyim ama dayanılmaz değil bence yaptır
diş ipini de çok önermiyolar ben korkuyorum zaten diş ipinden bi kere fena kanatmıştım o zamandan beri pek yaklaşmam

dün dulester e başladım senin alanına giriyor ilaç öncesinde farklı bir ilaç kullandım . antibiyotik kullanıyorum gıda takviyeleri devam duphalac kullanıyorum wc ye çıkmak için ama tık yok niye böyle olduysa . yumuşak doku romatizması teşhisi kondu onun için kullanıyorum hastalık depresyon sinirde yapıyor . sanırım tedavilerimin anısı olarak kaldı bu rahatsızlık

kaç kilo oldugumu duymak ister misinnn

bizler anne olduktan sonra sadece anneymişisz gibi yaşıyoruz ..kendimizden verdiğimiz tavizler pek çok oluyor ama evlatlarımıza iyi anne olabilmemiz için kendimize de iyi bakmamız gerekiyor..
önce kendimizi mutlu edeceğiz ki çocuklarımızı da mutlu edebilelim..

biz eşimle oğlum daha küçükken akşamları anneme babama bırakıp sinemaya gidiyorduk..ama artık onsuz pek gidemiyoruz :) sinema dışında hep ortak yerlerde takılıyoruz..o mutlu oldukça tepki verip konuştukça biz daha da mutlu oluyoruz..
ama ara sıra da olsa başbaşa vakit geçirmek herkese iyi geliyor..

bazı günler eşime bırakıp ben yüzmeye gidiyorum : spora gidiyorum.. sadece 1 saat evden ayrı olsam da çıktığımda deli özlemiş oluyorum oğlumla eşimi :)
ve daha enerjik şekilde iş güç oyun koşturuyorum :)

eve yardımcı almayı ben de yayla dönüşü eylül gibi yapacağım nasipse..
pazartesi anlaşmayı düüşnüyorum : hafta sonundan çıkarken evi toplar temizler mis gibi olur ..
haftada bir de ben süpürürüö oh :)
cuma günü çamaşır günüm : çamaşır yıka as..
bi düzenleme yapmak gerek

Öyle canım şanssızlık oldu. Çok şükür bugünlere. İnsan sıkıntıları unutuyor evlat güzel Allah isteyen herkese nasip etsin

takıma geldiğim gün :)
kaptinn beni sıcak karşılaması
Hosgeldin canimm gecmis gitmis olsun insallah Beraber hepsini veririz canimmm eglenerek paylasarak
SekerPancarii beni böyle enerjik karşılamışsın
Hoşgeldin canım aramıza
ay ponciğim benim poncikbirgelincik

biraz geçmişe gideyim dedim

SchonerDuft spor ne durumda ben bu sabah sahurda 45 dk leslı 15 dk jampıng yaptım oructan ızınlıyım
jampingi sydın mı peki ?
akşamşları sahilde yürüyorum maç için sahalar var etrafı telli birine giriyoruz eşimle 3 tur koşuyoruz sonra 50 jamping yapıyorum bunu yapabildiğim kadar tekrar ediyorum. dün gidemedim misafirim vardı . bugün giderim hafta sonu muhtemelen gidemem pazartesi gideriz . evde olduğumda senin gibi yaparım . jamping nasıl ter döktürüyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…