- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.021
ooohhh az dinlen sende cok yüksek tempoda bi hayatın var iyi gelcektir sana da biraz mola vermekİyiyim canım ama yormuyorum kendimi bebeği bile yanıma getiriyorlar o kadar abarttım yani
Aslında zor oldu canım ilki çok kolaydı rahat şartlarda bi doğumdu ikincide dokularda çok yapışıklık olmuştu biraz uzun sürdü ameliyat ama yine de sıkıntı çıkmadı ama 3. De ameliyat 4 saat sürdü mesane yırtıldı rahim yırtıldı kordonları bağlamak zorunda kaldı vs. vs. Tabi iyileşme sürecide uzun ve zor oldu. Göbek olayına gelince ilk çocukta hiç kalmadı ikinciden sonrada epey toparlanmıştı ama ikinci 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım belki tam toparlansa vücut daha iyi olurdu 3. De ise alt karın var ve zayıflayıncada sarkma şekline geldi belim 73cm. Küçük oğlan 8,5 aylık belki adet olduktan sonra biraz daha toparlanırım bayram sonunda pilatese de başlamak istiyorum.
Keşke hiç bozulmasaydıvücudum ama buna şükür 3 tane aslan gibi oğlum var biraz göbeği hakettim ben
Selam kızlar konulari geriden takip ediyorum hayatida boyle arkasindan bakiyorum nezaman normale doncem bi fikrim yok. 11 aylik bi kizim var is okul ev yetisemiyorum okul bitsin rahatliycam kafasi var tahammulumun sonundayim.. bugun komsulardan birisi matkapla delmeli civi cakmali isler yaptı kızim uyuyamadı miz miz oldu.surekli kucagimdaydi odalari gezdik 10 kilo ciddi yoruyor artik. gecen sabah yataktan kalkamadim belim tutulmuştu .@kaptiin durumlar boyle bende burada cok guzel motive oluyorum surekli girip yazışmak fikir almak dert ortagi olamak istiyorum ama girsem 2 mesaj okuyup cikmak zorunda kaliyorum .
Insallah benim kiz yurur kendi kendine oyunlar kurar telefonu gorunce bana vee diye dunyalari yikmazda rahat zaman gecirebilirim..
SchonerDuft canim Allah buyukur bu mubarek gunlerde bol bol dua etmek lazim.. tedavini bi kac doktorla goruserek planlaman daha iyi olur nacizane tavsiyem.. ozel hastanede bana ambiane tabirle yazayim kısırsın dediler sukurler olsunki 2. Gittigim doktor testleri tekrarlardı sacmalamis size bunu diyen dedi.. tabiki seninkide oyledir diye degil ama neler gorup duyuyoruz o yuzden karnim agrisa doktorun verdigi ilaci doktor arkadasima sorup teyit ettiririm...insallah Rabbim tez vakitlerde kucagını miskokularla doldursun.
@tgb1907 canim 20 bin gibi bi borc ve kumara gitmis belki soylemedigi bi miktar daha vardir..onu kapatayim derken diger yeri acarak meblayi daha da yukseltmis olabilir esin iyice arastir .. bu tip seyler bagimlilik olabilir ona karsi anlayisli olup destek olmanla bu gunleri cok rahat atlatirsin ama sana tavsiyem asla takibi birakma 3 yil 5 yil sonra bi 50 bin borcla karsina cikabilme ihtimali var huzurunuda kacirma guven nasil tamir edilir bilemiyorum zaman ilacidir insallah ..Allah kolaylik versin en cokta o kadar para nasil olurda bosluga verilir anlayamiyorum.
drdotty canim sen nasil oldun menunu gordum gene temkinlisin sayiyla hersey ben hasta oldugumda hiic dusunemem 10 kiraz yemeyi bikilo yer cikarim ) yuruyus bile yapmissin maasallah sana
kaptinn seker dikkat edildiginde sorun olmayan bi durum.. doktorun dedigi gibi beslenerek sorun olmaz diye umuyorum
En şeker kaptan bizim kaptan ikicanlısından hemde
ben yaptırdııımm acıdı biraz yani tamda temizlenmemişti bi daha özele giderim sanırsamDevlet hastanesinde diş taşı temizliği yaptırdınız mı hiç kızlar?
Nasıl oluyor çok acıyor mu TR ye dönünce gitmeyi düşünüyorum nasılsa bedava ya
canımmm hoşgeldin nasılsınDevlet hastanesinde diş taşı temizliği yaptırdınız mı hiç kızlar?
Nasıl oluyor çok acıyor mu TR ye dönünce gitmeyi düşünüyorum nasılsa bedava ya
Amin canım inşallah. Yutmaz umarım sözünün arkasında durur mu sen daha iyi tanırsın eşinikuzum Allahım babanı islah etsin annen ve siz neler yaşamışınız görünene göre en iyisi kurtulmak hakkınızda hayırlısı olsun, eşimde köpek gibi pişman belli ama ilerisi içinde ettiği yeminleri yutmaz umarım benden bişey istemeden halletmeye
iddia oynadığı sitede hesap var oraya para atıp o şekilde oynamış o hesaba baktım sıfırlanmış sonra tüm banka bilgilerini kontrol ettim, başka kartı varmı diye her yere baktım (hazırlıksız yakalandığı için saklama fırsatı olmadı diye düşünüyorum tabi iş yerinde saklamıyorsa) benim aklıma o an bunları yapmak geldi canım senin aklına başka bişey geliyorsa onlarıda yaparım
ben kuzenin kadar güçlü olamam sanırım,hastalık haline gelmiş olabilir tedavi olman gerekebilir diyorum kendisi ablaları yok artık saçmalama diyorlar ama görecez bakalım son şansı 5 liralık bile oynamasında affetmem biliyor bunu göze alıyorsa oynasın
İyiyim canım ama yormuyorum kendimi bebeği bile yanıma getiriyorlar o kadar abarttım yani
Aslında zor oldu canım ilki çok kolaydı rahat şartlarda bi doğumdu ikincide dokularda çok yapışıklık olmuştu biraz uzun sürdü ameliyat ama yine de sıkıntı çıkmadı ama 3. De ameliyat 4 saat sürdü mesane yırtıldı rahim yırtıldı kordonları bağlamak zorunda kaldı vs. vs. Tabi iyileşme sürecide uzun ve zor oldu. Göbek olayına gelince ilk çocukta hiç kalmadı ikinciden sonrada epey toparlanmıştı ama ikinci 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım belki tam toparlansa vücut daha iyi olurdu 3. De ise alt karın var ve zayıflayıncada sarkma şekline geldi belim 73cm. Küçük oğlan 8,5 aylık belki adet olduktan sonra biraz daha toparlanırım bayram sonunda pilatese de başlamak istiyorum.
Keşke hiç bozulmasaydıvücudum ama buna şükür 3 tane aslan gibi oğlum var biraz göbeği hakettim ben
Saolasin kuzum tavsiyelerin icin.bi-zuzu kuzun öğretmensin sanırım ..
Öyleyse bitti okullar ..
Şimdi dinlen ..okul zamanı da kendine bi yardımcı bul.. kızına kim bakıyor
Haftalık yardımcı ile anlaşıp temizlik ve yemek konusunda sana yardım eder.sen de işten gelince çocuğunla ilgilenirsin,
Günde kaç saat çalışıyorsun?
Çok guzel gidiyosun kuzum misafitlikte olmanin dezavantajları boyle oluyo maalesef ne gelirse yemek zorunda kaliyosun heledee o sac boregi boyutu nekadardi ki 2.5 sayisimi bence tatliya ek o borek icin kos 1 tane olaymis.iyimis sanki.. .. afiyet olsun kuzum6.6.2018 menüm
Sahur
İki yumurta
Bi Kk peynir
Domates salatalık
Zeytin
Karpuz
İftar
2.5 semizotu saç böreği
Salata
İki bardak ayran
Bi iki çatal tatlı
Misafirliğe gidilince mecburen diyette aksama oluyor
Normalde bir kase çorba hakkım var iki köfte kadar et ve sebze yemeği hakkım var ama kullanamıyorum maalesef ...
O yüzden evde olmak en güzeli...
Çorbam salatam yemeğim oluyor ve hepsi yağsız veya az yağlı oluyor ..
Bugün yürüyüş yapmam lazım,,önceki gün yediğim pastayı eritmem gerek.. yoksa kilo verişim düşecek... farkındayım
canımmm hoşgeldin nasılsın
ben devlet hastanesinde yaptırmadım ama özelde yaptırmıştım çok pahalı bi işlem değil ben 60 lira vermiştim geçen yaz bence hiç şansa bırakma özele git durumun varsa
Amin canım inşallah. Yutmaz umarım sözünün arkasında durur mu sen daha iyi tanırsın eşini
dikkat etmeye calışıyorum kuzum bakalım
ben yaptırdııımm acıdı biraz yani tamda temizlenmemişti bi daha özele giderim sanırsam
ooo kimler gelmişleerrrrr
mecburen ekledim kuzum bunları menüye sporum düzenli . sebze yiyemiyorum sadece bu aralar içim almıyor suyu da azalttım birde bi ton ilaç kullnıyorum illa etkisi vardır .
pırasayı ben ağzıma koymam 1 senedir eve girmiyor pırasa kokusu da tadı da çok kötü
oooo süper hizli yasiyoruz desene... vallah iyi yapmissin canim ne cekcen öylelerini gez toz hayatini yasa ohhh mis gibi okul Hayati gibisi yok zaten...
cok sevindim canim harika basarilarinin devami gelir insallah.
bendede ne olsun canim isyerimde pozisionum degisti cok sükür artik proje yönetiyorum bi havam oldu yani
ara sira firsat buldukca esimle gezmelere cikiyoruz bazen almanya ici kesfetmedigimiz yerler bazende yurt disinda biyerlere atliyoz gidiyoz:)
gel kiz artik iyi oluyodu hep birlikde burda
60 lira bir şey değil yav veririm o kadarını nolacak
Ya sanki tartar oluşmaya başladı
Ben de diş ipi kullanmaya başlayacağım artık
Çok acıdı mı peki
Memnun kaldın mı
O zaman özele gideyim ben de ponçik de öyle dedi baksana
O imzandaki ney öyle!?
Ne ilacı kullanıyorsun?
Nerelere gittiniz yurtdışında :)
dün dulester e başladım senin alanına giriyor ilaç öncesinde farklı bir ilaç kullandım . antibiyotik kullanıyorum gıda takviyeleri devam duphalac kullanıyorum wc ye çıkmak için ama tık yok niye böyle olduysa . yumuşak doku romatizması teşhisi kondu onun için kullanıyorum hastalık depresyon sinirde yapıyor . sanırım tedavilerimin anısı olarak kaldı bu rahatsızlık60 lira bir şey değil yav veririm o kadarını nolacak
Çok acıdı mı peki
Memnun kaldın mı
O imzandaki ney öyle!?
Ne ilacı kullanıyorsun?
kaç kilo oldugumu duymak ister misinnn60 lira bir şey değil yav veririm o kadarını nolacak
Çok acıdı mı peki
Memnun kaldın mı
O imzandaki ney öyle!?
Ne ilacı kullanıyorsun?
Saolasin kuzum tavsiyelerin icin.
Bu yil biraz kayinvalidem biraz annem baktilar farkli ildeyiz saolsunlar ikiside gelip baktilar ama ben cok darlandim okuldan gelince kim olursa olsun bebis bana yapisiyo aksam onu uyutunca gozlerim karariyodu 8 9 gibi bende yatiyodum yemek bulasik birliktede yapsak cogunluk bende kendimi biseylere mecbur hissettim.
Esim annelerimize guvenip eskisi gibi ev islerinde ve bebek bakimi konusunda destek olmayi birakti. Arkadaslariyla maclari gezmeleri cogaldi eskiden bensiz gitmezdi flaan filan derken takatim bitti son seminerler kaldi tayin istedim il icinde farkli bi okula 9 dan 15.30 a calisiyodum yeni okulumda 9 dan 14.30 a kadar calisicam sirf kizima erken kavusayim diye erken biten bi okula geciyorum. Bakici ve eve yardimci kadın isleri eylulde mecburen yapicam. Onumizdeki donem daha iyi olacagini dusunuyorum hem disari cikma gezme isleri bebis buyudugu icin daha kolay olacak stres atabilcem dogum kilomunda cogunu verdim son 3 kilom kaldi hamislik oncesine donmeme.. umutluyum insallah.. saka gibi uzun aradan sonra (1 yil kadar ) kendime maske yaptim) cok mutlu oldum
Çok guzel gidiyosun kuzum misafitlikte olmanin dezavantajları boyle oluyo maalesef ne gelirse yemek zorunda kaliyosun heledee o sac boregi boyutu nekadardi ki 2.5 sayisimi bence tatliya ek o borek icin kos 1 tane olaymis.iyimis sanki.. .. afiyet olsun kuzum
Öyle canım şanssızlık oldu. Çok şükür bugünlere. İnsan sıkıntıları unutuyor evlat güzel Allah isteyen herkese nasip etsin3 erkek annesi olmak :) 3evlat ..
çok şükür..
sağlık olsun da diyetle sporla kremelrle halledebildiğimiz yere kadar çabalayalım...
benim göbek hep vardı polikistik over olduğum iç,n( yumurtalıklarım incili ve hızlı kilo alıyor-insilün direncim yüksek )
direk göbekten alıyorum maalesef..
bi şanssızlık yaşamışsın 3.de..
Allah beterinden korusun kuzum...
takıma geldiğim gün :)ben geldim
kendimden bahsedeyim kısacık 1 laparaskopi 3 tüp bebek tedavisi gördüm arada diyetisyene gidip 6 kilo verdim ama kullandığım gıda takviyeleri ve tedavim sonrasın da geri aldım kilolarımı 2 haftadır kendime ait bir topikte paylaşım yapıyorum ama biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi ...
boy :1,60
kilo 75,90
hedef :65 şimdilik
hoşgeldin canıııımm
bn takım kaptanıym burda hep beraber zayıflıyoruz sende zayıflıcaksın inşallahhh.
biraz kurallarımızdan bahsedeyim;
günlük 5 mesaj alt limitimiz var hergün menülerini düzenli ve toplu bir sekilde paylaşmalısın pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz listeye 2 hfta sonunda kurallara uyarsan girebiliosun
listeye girdikten sonrada eğer istersen seni spor listemizede alabiliriz spora tesvik ediyor ciddi bi rekabet var
Hosgeldin canimmgecmis gitmis olsun insallah Beraber hepsini veririz canimmm eglenerek paylasarak
ay ponciğim benimHoşgeldin canım aramıza
jampingi sydın mı peki ?
takıma geldiğim gün :)
kaptinn beni sıcak karşılaması
SekerPancarii beni böyle enerjik karşılamışsın
ay ponciğim benimponcikbirgelincik
biraz geçmişe gideyim dedim
20 şubtta gelmiştim o tarihe döndümay nasıl buldun bende bulmak istedim şuan
ayyy20 şubtta gelmiştim o tarihe döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?