- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.301
Boyuna gore kilon cidden cok guzel aslinda bi boyun alti foto atsan merak ettim.. bugun 45 gundur gormedigim bi arkadasimi gordum herbalife ile 12 kilo vermis bibucuk ayda kizin yarisi evde kalmis gibiydi bende son 6 kilom icin acaaba demedim desem yalan olur. Hos onlar da diyet listesi veriyomus asla onun disina cikmamak gerekliymis e bende azbucuk dikkat ediyorum bir ay sonra gaayet fit olurum 4 kilo versem 57.5 olurum tamam aslinda 55 noolur nolmaz diye yukselttim hedefi.. basit gibi gelmisti ama sagliksiz geliyo onlar banaWalla şu anda kendimi genç kız gibi hissediyorum
Başladığımda hiç kendime inanmıyordum sizden aldığım güçle kilo verdikçe motivasyonum arttı bugünleri gördüm çok şükür
Öyle şaşkınımki alışveriş için internette gezinirken önce Faik Sönmez’in (büyük beden giyim) veb sitesini açıyorum sonra kendime geliyorum artık ne istersem giyerim. Deformasyonlarım yok mu? Varhemde çok var ama 3 çocuğumdan hediye onlar. Oluversinler
Zuzucum sabah sporumdan foto atarım sana özel mesajdan yada yüzümü boyarım. Şimdi vücut yapımı gösteren giyimde bir fotom olmayabilirBoyuna gore kilon cidden cok guzel aslinda bi boyun alti foto atsan merak ettim.. bugun 45 gundur gormedigim bi arkadasimi gordum herbalife ile 12 kilo vermis bibucuk ayda kizin yarisi evde kalmis gibiydi bende son 6 kilom icin acaaba demedim desem yalan olur. Hos onlar da diyet listesi veriyomus asla onun disina cikmamak gerekliymis e bende azbucuk dikkat ediyorum bir ay sonra gaayet fit olurum 4 kilo versem 57.5 olurum tamam aslinda 55 noolur nolmaz diye yukselttim hedefi.. basit gibi gelmisti ama sagliksiz geliyo onlar bana
Hani nerde deformasyonEki Görüntüle 2155681 Eki Görüntüle 2155682
bi-zuzu
Biri gündüz biri anlık durum
Uyku entarimi sevdin mi
Yarın sabah sporda tayt giyer yollarım benim basenler
Canım benim teşekkür ederim hem basenler kaldı hemde alt karında biraz var. Sezaryen dikişimin üst kısmında kalan bölge dikişin üstüne doğru iniyor neredeyse. Giyimle çok fark edilmiyor genelde yüksek bel ve kaşkorse ürünler kullanıyorum. Bikini giysem çok belli olur. (Gerçi bikini giymiyorum artık ama ) Buna şükür şimdi hamileyken çekilmiş 102 kiloluk fotoğrafımı gördüm göstersem inanamazsınız. Çok şükür bu halimeHani nerde deformasyon
Cok cok fitsinnnn canım maşallah
Once sonra yap bence bakalımCanım benim teşekkür ederim hem basenler kaldı hemde alt karında biraz var. Sezaryen dikişimin üst kısmında kalan bölge dikişin üstüne doğru iniyor neredeyse. Giyimle çok fark edilmiyor genelde yüksek bel ve kaşkorse ürünler kullanıyorum. Bikini giysem çok belli olur. (Gerçi bikini giymiyorum artık ama ) Buna şükür şimdi hamileyken çekilmiş 102 kiloluk fotoğrafımı gördüm göstersem inanamazsınız. Çok şükür bu halime
Kıyamam ya insan bahçeli eve alışınca da apartmanda dört duvara sıkışmış gibi hissediyor ama alışırsınız canım zamanla parka gidersiniz cocuklarla kaçıncı kat evArkadaşlar biz 3 yıldır burada eşimin işi nedeniyle bulunuyoruz bayram sonu Ankara’ya taşınıyorum. Ankaradan eşim bi daire almıştı beğenerek bende sevmiştim ama şimdi hiç istemiyorum.
Burada oturduğumuz ev kiralık burası bir villa sitesi müteahhit bu evi kendisi için yapmış iki villayı birleştirmiş 3 katlı alt katta 2 salonu var misafirler için 2 banyo yapmışlar (biraz haremlik selamlık durumu var) otel mutfağı gibi kocaman mutfak havuzdan eve girişte büyük bir banyo içinde 2 kişilik ayrı duş alanları anlat anlat bitmez. Buraya taşındığımda evin büyüklüğünden çok şikayet ettim havuz tehlikeli olur diye içini yükselttirdim strafor ile çevirdim içine kum döktürdüm üstüne renkli toplar kendimize göre bir hal verdim eve. Alıştım. Şimdi ise yine büyük ama bir apartman dairesine taşınıyoruz nasıl alışır çocuklar, rahat ederler mi kafam çok karışık. Konu komşu bizim gürültü patırtısıza dayanabilir mi. Benimkiler evde top oynarlar büyük oğlan bateri çalıyor. Geçen hafta bahçe oyuncaklarımızı kaldırttı eşim bahçeyi havuzu düzenletti teslim etmeye uygun hale getirmeye çalıştı. Çocuklar hiç memnun değiller bu durumdan Eşiminde en telaşlı zamanları seçim önü. Ona da bişey diyemiyorum. Napıcam ben şimdi biz apartmanda rezil oluruz insanlara burada köy yaşamı gibiydik.
4. Kat ev site içerisinde parkı falan güzel ama benim çocuklar evde duramazki. Öyle tv izleyen oturan çocuk doğurmamışım ben. Küçük 9 aylık olacak o bile hoppidi hoppidi. Emekleyerek bahçeye kaçıyor. Çok gürültülüyüz. Eşime söylesem bunları bi çözüm bulur ama sıkıştırmış olmak istemiyorum. Biz yurt dışındayken stüdyo dairede yaşıyorduk kendimize göre minikti. Türkiye’ye dönünce önce katta dublexte oturduk sonra bahçe dublex şimdi de bu evde. Biz çocuklar bakıcılar 7 kişiyiz bazen 8 bile oluyoruz. Gece herkes 1 kez tuvalete kalksa 7 kez sifon sesi gider komşuya.Once sonra yap bence bakalım
Kıyamam ya insan bahçeli eve alışınca da apartmanda dört duvara sıkışmış gibi hissediyor ama alışırsınız canım zamanla parka gidersiniz cocuklarla kaçıncı kat ev
Canım cok ıyı yapmıssın bu ara benımde ayar verılcek tanıdıklarım var. Nekadar benncıl ıse yaramaz ınsan dolu dımı.Bunu yukarıda cevaplamıştım
Canımsın şimdi yaptığım şey size garip gelebilir. “Ne gerek vardı ilişkiyi soğutsan yeterdi” diye düşünebilirsin haklısın da aslında. Ama beni inciten şeyler çok fazlaydı defaten iyi niyetle yardımcı olmaya devam ettik tayinlerini yaptırdık kadına iş ayarladık çocuklarını bir koleje burslu verdirdik dahası yol arkadaşlığı ettik üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaştık karşılık olarak dedikodu ve inceden alaylı aşağılamalarla karşılaştık. Eşime aptal deme hadsizliğini bile gösterdi. ( ama okşayarak “niye geldi bu adam Amerika’dan o kadar para kazanırken bırakılır mı” dedi peşindende tabi şimdi sırada Türkiye’yi yemek var önümüzdeki dönem bakanlık verirler kendisine dedi) bunları bir toplulukta söyledi cevap olarak ona eşimi seneler önce buraya getirirken bu taahhüdün verilmediğini eşimin memleketine hizmet aşkıyla para konusunu asla tartmayacağını söyledim ve sustum) Aynı protokole onlar bir daha çağırılmadılar zaten bu beni arayıp durur çıkıp gelirler izin dönemi. Parasız tatil fırsatı olarak görürler bizi vs.vs.
Yani emin ol bu şartlarda bu konuşmayı yapmak en doğrusuydu yine gelecekler yine çalacaklar kapıyı ama bu sefer hakettiklerini bulacaklar
Yanlış bi davranışta bulunmadım az bile geldi şimdi anlatınca kızgınlığım sürüyor
Hadı gectı gıttı gunler canım senın ıcın cok zor gectı ama kavusuyosun kızcene artık. Esınle olanları okudum canım cok uzuldum ıns hersey yoluna gırer.Evet cok sıkmaadıgım sürece bi sıkıntı olmaz eee burnu sürtülmeli birazbu arada iyi tarafindan bakinca kendime bol bol alisveris yaptim (sen harciyosan bende harcarim imajı vermek için ) kızım yavas yavas huzursuzlara baslamis sebepsiz aglıyormus neyse ki yarın yanındayız
Afıyet olsun canım bende ramazandan sonra bomba gıbı donucem sahalara8 haziran
Sahur
Tereyaginda yumurta
2 dilim pide
Zeytin peynir domates salatalik
1 yk nutella
Iftar
Aslinda menemen yapacaktım son anda doner reklami gorunce bime kosup alıp yaptım.
200 gr et doner
2 dilim pide
Yesil salata
2 tane bayramlik cikolata
Yemesem olmazdi bugun aldikta
Bi avuc kiraz
10 tane falan uzum
Buraya yazicagimi bildigim icin az yiyorum sizde yazin menulerinizi kizlar iftara fikir olur hem..
Spor bime koşmaca 30 dakika
Evide temizledim 60 dakika kadar
Iyı yapmıssın canım patatesı bı sure verme bence kabızlık yapar daha cok. Mutfagı ev ısını cpk sevıyorum cocuk uyudugu surece herseyı yaparımÇorbasını vermeden önce iki kaşık zeytinyağı ekledim bugün. 3 yaşına girecek temmuzda. Normalde sebze de yerdi ama bu aralar çok patates yiyor ondan şüpheleniyorum.
Vay ne becerikli hatunlar var aramızda
Afiyet olsun...
Partilere bayılırım, dur kostümümü hazırlıyayım
Anlaştık, etim senin kemiğim benim:).
Başın sağolsun canım.
Cilveleşmiş biraz seninle kendi tarzında . Ama senin içinde çocuk var otomatikman biraz alınganlık ve çocukluk yapmışsın. Bi dahakine içimdeki çocukla kavga etmek ister misin de ve durdur:).
Ah gençlik ... yaşlanınca gülersiniz bu halinize
Ayy ne guzelllltakıma geldiğim gün :)
@kaptinn beni sıcak karşılaması
SekerPancarii beni böyle enerjik karşılamışsın
ay ponciğim benim @poncikbirgelincik
biraz geçmişe gideyim dedim
Tek kelimeyle harikasin canim manken gibi olmussunnnnEki Görüntüle 2155681 Eki Görüntüle 2155682
bi-zuzu
Biri gündüz biri anlık durum
Uyku entarimi sevdin mi
Yarın sabah sporda tayt giyer yollarım benim basenler
Keşke bu durumu paylaşsan eşinle cidden büük evden küçük eve geçmek çok zor bir durum. Haklısın yani tedirgin olmakla . Bu arada çok fitsin çok güzel olmuşsun kilolu halin bile muhteşemArkadaşlar biz 3 yıldır burada eşimin işi nedeniyle bulunuyoruz bayram sonu Ankara’ya taşınıyorum. Ankaradan eşim bi daire almıştı beğenerek bende sevmiştim ama şimdi hiç istemiyorum.
Burada oturduğumuz ev kiralık burası bir villa sitesi müteahhit bu evi kendisi için yapmış iki villayı birleştirmiş 3 katlı alt katta 2 salonu var misafirler için 2 banyo yapmışlar (biraz haremlik selamlık durumu var) otel mutfağı gibi kocaman mutfak havuzdan eve girişte büyük bir banyo içinde 2 kişilik ayrı duş alanları anlat anlat bitmez. Buraya taşındığımda evin büyüklüğünden çok şikayet ettim havuz tehlikeli olur diye içini yükselttirdim strafor ile çevirdim içine kum döktürdüm üstüne renkli toplar kendimize göre bir hal verdim eve. Alıştım. Şimdi ise yine büyük ama bir apartman dairesine taşınıyoruz nasıl alışır çocuklar, rahat ederler mi kafam çok karışık. Konu komşu bizim gürültü patırtısıza dayanabilir mi. Benimkiler evde top oynarlar büyük oğlan bateri çalıyor. Geçen hafta bahçe oyuncaklarımızı kaldırttı eşim bahçeyi havuzu düzenletti teslim etmeye uygun hale getirmeye çalıştı. Çocuklar hiç memnun değiller bu durumdan Eşiminde en telaşlı zamanları seçim önü. Ona da bişey diyemiyorum. Napıcam ben şimdi biz apartmanda rezil oluruz insanlara burada köy yaşamı gibiydik.
Isınma hareketleri yap. Mekik yarım sınav leslie yapabilirsen birde 300 tane jamping jack yapsan biraz toparlarsınKızlar acillll spor yapmalıyım yaplandım sanki
Yayladayız tartımda yok bakamıyorum
Acil spor çalışmam gerek
En koşa sürede en yağ yakıcı hangisi tavsiyeler lütfen
Günaydın kuzum nasılsın. Işler nasıl gidiyorGunaydin fistiklar
Canım bencede eve yerleşmeden konus esinle anlıyorum seni ama eve yerleşip te cocuklar sıkılırsa daha zor olur inan eşinde sıkıntı ya girmenizi istemez4. Kat ev site içerisinde parkı falan güzel ama benim çocuklar evde duramazki. Öyle tv izleyen oturan çocuk doğurmamışım ben. Küçük 9 aylık olacak o bile hoppidi hoppidi. Emekleyerek bahçeye kaçıyor. Çok gürültülüyüz. Eşime söylesem bunları bi çözüm bulur ama sıkıştırmış olmak istemiyorum. Biz yurt dışındayken stüdyo dairede yaşıyorduk kendimize göre minikti. Türkiye’ye dönünce önce katta dublexte oturduk sonra bahçe dublex şimdi de bu evde. Biz çocuklar bakıcılar 7 kişiyiz bazen 8 bile oluyoruz. Gece herkes 1 kez tuvalete kalksa 7 kez sifon sesi gider komşuya.
Iyiyim kuzum dün makyaj vardi yoruldum ama cok eglenceliydi begendin mi makyajiKeşke bu durumu paylaşsan eşinle cidden büük evden küçük eve geçmek çok zor bir durum. Haklısın yani tedirgin olmakla . Bu arada çok fitsin çok güzel olmuşsun kilolu halin bile muhteşem
Isınma hareketleri yap. Mekik yarım sınav leslie yapabilirsen birde 300 tane jamping jack yapsan biraz toparlarsın
Günaydın kuzum nasılsın. Işler nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?