- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.261
Çorbasını vermeden önce iki kaşık zeytinyağı ekledim bugün. 3 yaşına girecek temmuzda. Normalde sebze de yerdi ama bu aralar çok patates yiyor ondan şüpheleniyorum.gecmıs olsun canım.yemeklerıne zeytın yag kat .kac yasındaydı bebekse cay kasıgıyla ıcır bıde makatına zeytın yag ıle masaj yap.
Vay ne becerikli hatunlar var aramızdakızlar aksam baklava yaptımgelemedım cok yorulmusum . napıyosunuz.
Partilere bayılırım, dur kostümümü hazırlıyayım@SchonerDuft burcucum yüzdemi ikiye ben mi bölüp yazmalıyım yoksa siz mi yapacaksınız kepimi de hazırlayın mezuniyet partisi de istiyorum herkes davetli
Anlaştıkyani ya kabızlığı çekecek ya da meyve yicek öyle söylesen yemez mi ?
kilomuza dikkat ediyoruz 18/06/2018 tarihinde yoklamanı alıyorum başlıyoruz kuzum 1 ayda 10 kilo verceksin sen bile şaşırcan nasıl verdiğine şimdi dikkat et ama bol su iç az yağlı ye hamuru azalt 18inden sonra senin ve ismi lazım değil birinin tepesindeyim @poncikbirgelincik
inşallah kuzum çok isterim kanlı canlı görmeyi
çok leziz olmuştur ellerine sağlık
ypkluğunu fark etmiştim kuzu . hesaplamaları kontrol ediyoruz listeyi paylaşmadan
ikiye bölüp yazcan kuzum ..
parti günün 18/06/2018 kopcaz hep beraber
Başın sağolsun canımtemizlemesi çok zor ya o suları nasıl kalktın altından bu halinle
annemin arkadaşının eşi ama severdim kendisi çocukluğumun insanlarından birini daha kaybettim
Cilveleşmiş biraz seninle kendi tarzında . Ama senin içinde çocuk var otomatikman biraz alınganlık ve çocukluk yapmışsın. Bi dahakine içimdeki çocukla kavga etmek ister misin de ve durdur:).ayy dün eşim delirtti beniiiiiii
akşam şakalasıyoduk oturdugumz yerde o beni dürtüyo bn onu fln sonra koluma vurdu yapma diye benim bi zoruma gitti evde dolandım dolandım sonra geldi tekrar devam ediyo bak kötü koca olurm fln dye beni kızdırıyo ben bi başladım aglamayakoltuga yattım geldi yataga geçirdi yattı yanıma gel bana sarıl kocandan baska kimin var diyo ben kızdırırım yine bana sarılır aglarsın fln diyo ama o keyif aldı ben sinirden kudurdm sebepsizce :
aglarken uyumusum
Yok kuzu yazmadiPatient woman sana yazmadı mi kuzum ?
Wc de p.k nöbetindeyiz:)Kizlar nabersinizzzz
O ney kizWc de p.k nöbetindeyiz:)
Ya onun paket sorunu var geçen topige yazdı kaptan ile konuş dedim . Bende öneri olarak listeden ayrıl aday listesinde kal dedim daha.yüklerse arife gününde yükleyebilecek çünküYok kuzu yazmadi
Iftari cok kacirmisim iftar agirligi var uzerimde bebisi uyuttum dinlenmeceler az sorada mutfak toplamacalar. Sen nasilsin kuzu.Kizlar nabersinizzzz
Yeni geldim anneme. Cenaze evindeydik etkilenmem çok üzülmem sanıyordum ama çocukluğum parçası oldukları için sanırım çok üzüldüm gözlerim doldu hepKizlar nabersinizzzz
Listeden cikardik dimi haberm yoktu ondan yada belki unuttum hic hatirlamiyorm cunkuYa onun paket sorunu var geçen topige yazdı kaptan ile konuş dedim . Bende öneri olarak listeden ayrıl aday listesinde kal dedim daha.yüklerse arife gününde yükleyebilecek çünkü
Bende yemek yedim tv izliyorm keyif yapiyorm esimde yok evde dinleniyorum resmen tek basimaIftari cok kacirmisim iftar agirligi var uzerimde bebisi uyuttum dinlenmeceler az sorada mutfak toplamacalar. Sen nasilsin kuzu.
Hadi bakalim sana güzel şeyler onerecem . Terlemeye hazır olÇorbasını vermeden önce iki kaşık zeytinyağı ekledim bugün. 3 yaşına girecek temmuzda. Normalde sebze de yerdi ama bu aralar çok patates yiyor ondan şüpheleniyorum.
Vay ne becerikli hatunlar var aramızda
Afiyet olsun...
Partilere bayılırım, dur kostümümü hazırlıyayım
Anlaştık, etim senin kemiğim benim:).
Başın sağolsun canım.
Cilveleşmiş biraz seninle kendi tarzında . Ama senin içinde çocuk var otomatikman biraz alınganlık ve çocukluk yapmışsın. Bi dahakine içimdeki çocukla kavga etmek ister misin de ve durdur:).
Ah gençlik ... yaşlanınca gülersiniz bu halinize
YaaYeni geldim anneme. Cenaze evindeydik etkilenmem çok üzülmem sanıyordum ama çocukluğum parçası oldukları için sanırım çok üzüldüm gözlerim doldu hep.
Sen nr yaptın sildin mi evi çok yormadın dimi kemdini
Ortak mesaja yazmıştım sanırım. Bana da dün yazdı sana yonlendirdim bugün de sen yoktun sabah . Bende kaçırdım söylemeyi işten çıkıcam telaşı ileListeden cikardik dimi haberm yoktu ondan yada belki unuttum hic hatirlamiyorm cunku
Evet birde uzun yıllar vakıf adına çalıştık ben daha ilk.okula gidiyordum maskotlarıydım hepsinin ve herkesten çok çalıştımYaainsan etkilenyo bin kat yabanci bile olsa
Hic bisey yapmadim kuzu valla yemek yedim yattim hala yatiyorum hic kalkasim yok
Aman neyse olsun iste hallolduysa sorun yokOrtak mesaja yazmıştım sanırım. Bana da dün yazdı sana yonlendirdim bugün de sen yoktun sabah . Bende kaçırdım söylemeyi işten çıkıcam telaşı ile
Hic sasirmadm en cok senin calismanaEvet birde uzun yıllar vakıf adına çalıştık ben daha ilk.okula gidiyordum maskotlarıydım hepsinin ve herkesten çok çalıştımçok anım var onlarla
Gördm onu kuzuuu hallolmus o da yuzdemizde iyi bu hafta. Haftaya da bildirim yok bu arada cuma bayram ya sonraki haftaya kaldikaptinn tuğba bildirim yaptı ben düzelttim benle beraber başka kaptan da düzelti sonra yüzde yanlış olmuş onu düzelttim seninde bilgin olsun
Ya canim vicdan azabi cektim eşim süpriz yapıp iş çıkışıma gelmis o yüzden eve gidişim gecikti cok teşekkürler siz gidince kimsesiz kaldımDüzelttim kuzu
Amin kuzum saolasınBu habere çok sevindim kızın İçin yarın bayram oluyor Allah sağlıkla kavuştursun
Maşallah canım bende ideal kilomun altındayım
Amin kuzum cok saolasin kötü günlerimiz geride kalir umarimŞimdiden gözun aydın canım Allah bidaha ayrılmak zorunda bırakmasın. mutlu huzurlu gunleriniz olsun ailecek problemler aşılır yeterki tekrar edilmesin
Yakandayim 64.1 im bendeselm kizlar. asilsiniz kilolari verdiniz mi. Ben 62 kg oldummmm cok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?