Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

8 haziran
Sahur
Tereyaginda yumurta
2 dilim pide
Zeytin peynir domates salatalik
1 yk nutella

Iftar
Aslinda menemen yapacaktım son anda doner reklami gorunce bime kosup alıp yaptım.
200 gr et doner
2 dilim pide
Yesil salata
2 tane bayramlik cikolata
Yemesem olmazdi bugun aldikta
Bi avuc kiraz
10 tane falan uzum

Buraya yazicagimi bildigim icin az yiyorum sizde yazin menulerinizi kizlar iftara fikir olur hem..
Spor bime koşmaca 30 dakika
Evide temizledim 60 dakika kadar

Kızlar aday listesini bulamadım, sabah yazdım sanıyordum ama yazmamışım sanırım. Kilom 112.8.

gecmıs olsun canım.yemeklerıne zeytın yag kat .kac yasındaydı bebekse cay kasıgıyla ıcır bıde makatına zeytın yag ıle masaj yap.
Çorbasını vermeden önce iki kaşık zeytinyağı ekledim bugün. 3 yaşına girecek temmuzda. Normalde sebze de yerdi ama bu aralar çok patates yiyor ondan şüpheleniyorum.

kızlar aksam baklava yaptım gelemedım cok yorulmusum . napıyosunuz.
Vay ne becerikli hatunlar var aramızda
Afiyet olsun...

@SchonerDuft burcucum yüzdemi ikiye ben mi bölüp yazmalıyım yoksa siz mi yapacaksınız kepimi de hazırlayın mezuniyet partisi de istiyorum herkes davetli
Partilere bayılırım, dur kostümümü hazırlıyayım

Anlaştık, etim senin kemiğim benim:).

temizlemesi çok zor ya o suları nasıl kalktın altından bu halinle

annemin arkadaşının eşi ama severdim kendisi çocukluğumun insanlarından birini daha kaybettim
Başın sağolsun canım.

Cilveleşmiş biraz seninle kendi tarzında . Ama senin içinde çocuk var otomatikman biraz alınganlık ve çocukluk yapmışsın. Bi dahakine içimdeki çocukla kavga etmek ister misin de ve durdur:).
Ah gençlik ... yaşlanınca gülersiniz bu halinize

Ya onun paket sorunu var geçen topige yazdı kaptan ile konuş dedim . Bende öneri olarak listeden ayrıl aday listesinde kal dedim daha.yüklerse arife gününde yükleyebilecek çünkü
Listeden cikardik dimi haberm yoktu ondan yada belki unuttum hic hatirlamiyorm cunku

Hadi bakalim sana güzel şeyler onerecem . Terlemeye hazır ol

Yaa insan etkilenyo bin kat yabanci bile olsa
Hic bisey yapmadim kuzu valla yemek yedim yattim hala yatiyorum hic kalkasim yok

Yaa insan etkilenyo bin kat yabanci bile olsa
Hic bisey yapmadim kuzu valla yemek yedim yattim hala yatiyorum hic kalkasim yok
Evet birde uzun yıllar vakıf adına çalıştık ben daha ilk.okula gidiyordum maskotlarıydım hepsinin ve herkesten çok çalıştım çok anım var onlarla

Ortak mesaja yazmıştım sanırım. Bana da dün yazdı sana yonlendirdim bugün de sen yoktun sabah . Bende kaçırdım söylemeyi işten çıkıcam telaşı ile
Aman neyse olsun iste hallolduysa sorun yok
Evet birde uzun yıllar vakıf adına çalıştık ben daha ilk.okula gidiyordum maskotlarıydım hepsinin ve herkesten çok çalıştım çok anım var onlarla
Hic sasirmadm en cok senin calismana yedi sulalenin saflari biz
kaptinn tuğba bildirim yaptı ben düzelttim benle beraber başka kaptan da düzelti sonra yüzde yanlış olmuş onu düzelttim seninde bilgin olsun
Gördm onu kuzuuu hallolmus o da yuzdemizde iyi bu hafta. Haftaya da bildirim yok bu arada cuma bayram ya sonraki haftaya kaldi

Ya canim vicdan azabi cektim eşim süpriz yapıp iş çıkışıma gelmis o yüzden eve gidişim gecikti cok teşekkürler siz gidince kimsesiz kaldım gruptan yardim istedim saolsun yardimci oldular kilomu yanlis yazmis olsamda
Bu habere çok sevindim kızın İçin yarın bayram oluyor Allah sağlıkla kavuştursun

Maşallah canım bende ideal kilomun altındayım
Amin kuzum saolasın
Şimdiden gözun aydın canım Allah bidaha ayrılmak zorunda bırakmasın. mutlu huzurlu gunleriniz olsun ailecek problemler aşılır yeterki tekrar edilmesin
Amin kuzum cok saolasin kötü günlerimiz geride kalir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…