Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum hal oldu ben takip.ediyordum ama kuaförde olunca yazamadım sana önce listeyi takip ettim yüzdemiz yanlıştı onu da düzelttim . Ya neyse iyi.olmuş beraber çıkmış dolaşmışsınız aranız toparlandı mı

Aman neyse olsun iste hallolduysa sorun yok

Hic sasirmadm en cok senin calismana yedi sulalenin saflari biz

Gördm onu kuzuuu hallolmus o da yuzdemizde iyi bu hafta. Haftaya da bildirim yok bu arada cuma bayram ya sonraki haftaya kaldi
Cuma günü olmaması iyi oldu . Ya ben severek yapıyordum sonra kaldı öyle.

Benim küçük fıstığım iki gündür kabızlık problemi yaşıyor malesef. Dün yaptı , bugün yine aynı sorun. Sanırım dün yaparken çok zorlandı diye korkuyor. Ama halloldu çok şükür. Dur senin oğlan doğsun da p.ku bile ne kadar kıymetli göreceksin

Hadi bakalim sana güzel şeyler onerecem . Terlemeye hazır ol
Terlet beni, erit beni....

Selam kızlar hepinize iyi h sonları çok yorgunum ev temizligi beni bekler önümuzdeki haftayida bir atlatabilseydik iş yerinde rahatliycam biraz inşallah bu arada @tgb1907 canım eşinle aranızdaki sorunları halletmenize cok sevindim insallah bir daha sebebi ne olursa olsun hicbir konuda kırginlik yasmazsiniz bizimde bikac gündür aramiz limoniydi trip atıyo naz yapıyodu deli adamim benim cok sükür gonlünü aldim da rahatladim
Bu hafta sonuçlar fena degil galiba kizlar demi uyarı nota filan almadik insallah

drdotty çok tebrik ederim canım aslında senin için sorunlu bi haftaydı ama 1.getirdi emeklerinin karşılığı bi teselli ikramiyesi gibi olsada allah başka dert tasa sağlık sorunu vermesin tekrar tebrik ederim azminle bi takım arkadaşin olarak gurur duydum

Aaaaaa supermis canim son 2 haftadaki olumsuzlugu kırdık desene tebrikler kızlar tebrikler 14.takım

Süper ya
Hiç birinci olamayacağım sanmıştım çok sevindim

Arkadaşlar birinciler sırlarını paylaşıyora yazdım hepinizi etiketlemeye çalıştım uzun yazmışım
Beğenin
Kuzuum supersin okadar kilo verdin simdi koruma ve fit anne olarak yazin efil efil gezinme zamanı.. tebrik ederim son giderken birincide olmussun darisi kalan uyelere

Hedefine ulaşmak nasıl bir mutluluk dorty
Walla şu anda kendimi genç kız gibi hissediyorum
Başladığımda hiç kendime inanmıyordum sizden aldığım güçle kilo verdikçe motivasyonum arttı bugünleri gördüm çok şükür
Öyle şaşkınımki alışveriş için internette gezinirken önce Faik Sönmez’in (büyük beden giyim) veb sitesini açıyorum sonra kendime geliyorum artık ne istersem giyerim. Deformasyonlarım yok mu? Var hemde çok var ama 3 çocuğumdan hediye onlar. Oluversinler

Korseler ile hal olur . Yeni evine yerleşince platese de başlarsın sıkılaşırsın . Birde iyi markaların sıkılastirici kremleri serumları oluyor onları da kullandın mı çok sz bir deformasyon kalmış olur

Kızlar misafirlikteydim kendimi tutamadim oyle yedim ki ekmeksizdi ama cok kacirdim 2 gunluk iftar yapmis kadar oldum sahurum klasik yumurta zeytin peynir
Iftar
Bir kase mercimek corbasi
1 kase pirinc pilavi
Bir servis kasigi mantar sote
1 dilim su boregi
5 tane kofte
Salata
100 ml kadar meyve suyu
2 dilim baklava
2 ser dilim kavun ve karpuz
Bir avuc kiraz
Valla yazarken yoruldum
Son bikacgun ramazanı 60 kiloyla bitirmek istiyodum 1.5 kilo verebilirmiyim 6 gunde sporsuz zor gorunuyo hadi hayirlisi diyeyim 2 litrede su ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…