- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.281
Kuzum hal oldu ben takip.ediyordum ama kuaförde olunca yazamadım sana önce listeyi takip ettim yüzdemiz yanlıştı onu da düzelttimYa canim vicdan azabi cektim eşim süpriz yapıp iş çıkışıma gelmis o yüzden eve gidişim gecikti cok teşekkürler siz gidince kimsesiz kaldımgruptan yardim istedim saolsun yardimci oldular kilomu yanlis yazmis olsamda
Amin kuzum saolasın
Amin kuzum cok saolasin kötü günlerimiz geride kalir umarim
Cuma günü olmaması iyi oldu . Ya ben severek yapıyordum sonra kaldı öyle.Aman neyse olsun iste hallolduysa sorun yok
Hic sasirmadm en cok senin calismanayedi sulalenin saflari biz
Gördm onu kuzuuu hallolmus o da yuzdemizde iyi bu hafta. Haftaya da bildirim yok bu arada cuma bayram ya sonraki haftaya kaldi
Benim küçük fıstığım iki gündür kabızlık problemi yaşıyor malesefO ney kiz
Terlet beni, erit beni....Hadi bakalim sana güzel şeyler onerecem . Terlemeye hazır ol
Ahaa benım gıbı bı sulu goz dahaellerinin ayarı da yok acıyo yani
Yarışmamız 573. Etap birincisi 14. Takımdandrdotty
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Aaaaaa supermis canim son 2 haftadaki olumsuzlugu kırdık deseneTakım Derecelerinde
14.Takım ortalaması: %1,073 ile ikinci
Bireysel Derecelerde
1..........3,19...... drdotty 14. Takım)
drdotty tebrik ederim mezun olana kadar derecen dereceye koştun yılmadın
Takım arkadaşlarım sizleride tebrik ederim
Süper yaTakım Derecelerinde
14.Takım ortalaması: %1,073 ile ikinci
Bireysel Derecelerde
1..........3,19...... drdotty 14. Takım)
drdotty tebrik ederim mezun olana kadar derecen dereceye koştun yılmadın
Takım arkadaşlarım sizleride tebrik ederim
Bu mecburiyet benim hayalimdiYarışmamız 573. Etap birincisi 14. Takımdandrdotty
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Çok şükür bu hafta dorty sayesinde 2.ciligi kaptıkAaaaaa supermis canim son 2 haftadaki olumsuzlugu kırdık desenetebrikler kızlar tebrikler 14.takım
Gözün aydın kuzumSüper ya
Hiç birinci olamayacağım sanmıştım çok sevindim
Kuzuum supersin okadar kilo verdin simdi koruma ve fit anne olarak yazin efil efil gezinme zamanı.. tebrik ederim son giderken birincide olmussun darisi kalan uyelereArkadaşlar birinciler sırlarını paylaşıyora yazdım hepinizi etiketlemeye çalıştım uzun yazmışım
Beğenin
Hedefine ulaşmak nasıl bir mutluluk dortyArkadaşlar birinciler sırlarını paylaşıyora yazdım hepinizi etiketlemeye çalıştım uzun yazmışım
Beğenin
İnşallah hepiniz istediğiniz kilolara gelirsiniz zuzumKuzuum supersin okadar kilo verdin simdi koruma ve fit anne olarak yazin efil efil gezinme zamanı.. tebrik ederim son giderken birincide olmussun darisi kalan uyelere
Walla şu anda kendimi genç kız gibi hissediyorumHedefine ulaşmak nasıl bir mutluluk dorty
Korseler ile hal olur . Yeni evine yerleşince platese de başlarsın sıkılaşırsın . Birde iyi markaların sıkılastirici kremleri serumları oluyor onları da kullandın mı çok sz bir deformasyon kalmış olurWalla şu anda kendimi genç kız gibi hissediyorum
Başladığımda hiç kendime inanmıyordum sizden aldığım güçle kilo verdikçe motivasyonum arttı bugünleri gördüm çok şükür
Öyle şaşkınımki alışveriş için internette gezinirken önce Faik Sönmez’in (büyük beden giyim) veb sitesini açıyorum sonra kendime geliyorum artık ne istersem giyerim. Deformasyonlarım yok mu? Varhemde çok var ama 3 çocuğumdan hediye onlar. Oluversinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?