- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.681
Dedigin gibi icki icmesi kendi bilecegi is ama kendini kaybediyor birsey soylesem ters anliyor sabah da bisey yok gibi devam ediyor hayatina sagol canim...kuzum alköl alabilir bazı şeyler kişisel tercihlerdir . fakat içip içip sana çocuklara sataşıyor iş şidddete varıyorsa büyük problem. benim dayımda içer o kuzenlerimin yengemin çektiklerini bir allah bilir bir kendileri . allah yardımcın olsun
kuzum sen aday listesindesin düzenli bildir,m olmazsa takım zorda kalıyor . bizimlesin zaten seni hedefine yakın yine listeye alırız kepini verdiririz sana
Tercih kendisine ait ona bisey demiyorum ama ister istemez huzursuzluk yapıyor kavga çıkarıyor durduk yere ailesini dinleyen biri değil alkol konusunda kardeşi de aynı kendisi gibi zaten sessiz kalıyorum o alkol aldığında bağırıyor çağırıyor iki dk sonra canim cicim diyor ...sabah olunca o söylediklerini unutup seni seviyorum diyor 10 senedir böyle ...bilmiyorum Allah yardımciim olsun oglumunda boyle olmasindan cok korkuyorum kizim daha 6 aylik ...desteginiz icin cok tesekkur ederim biraz da olsa rahatladim ❤❤❤Çok yanlış bişey yapıyor tabi ama bu bir bağımlılıksa bunu ona izah etmek çok zor olur. Söyledikçe de sen kötü olursun. Alkol insana herşeyi yaptırır bende çok kızıyorum alkol olayına. Ayda yılda bir sosyal içiciye sözüm yok tercih meselesi ben de tercih edebilirim bu şekilde. Ama haftalık rutini varsa alkol tüm ailenize zarar verir. Annesiyle babasıyla kardeşleriyle konuşsan sana yardımcı olabilirler mi. Onların uyarısını dikkate alır mı eşin?
Çocuklarının bu durumdan yara almamasına özen göstermeye çalış. Benim oğlanlardan birinin adı da Mert.
Öpüyorum yavrucukları
Tmm canim sıkıntı değil kiloları vereyim de ...inşallah kepimide alırım...kuzum alköl alabilir bazı şeyler kişisel tercihlerdir . fakat içip içip sana çocuklara sataşıyor iş şidddete varıyorsa büyük problem. benim dayımda içer o kuzenlerimin yengemin çektiklerini bir allah bilir bir kendileri . allah yardımcın olsun
kuzum sen aday listesindesin düzenli bildir,m olmazsa takım zorda kalıyor . bizimlesin zaten seni hedefine yakın yine listeye alırız kepini verdiririz sana
burda tercih meselesini aşıyor . nişanlıkende böylemiydi . zor bir durumDedigin gibi icki icmesi kendi bilecegi is ama kendini kaybediyor birsey soylesem ters anliyor sabah da bisey yok gibi devam ediyor hayatina sagol canim...
verirsin kuzum sende irade var yaparsın senTmm canim sıkıntı değil kiloları vereyim de ...inşallah kepimide alırım...
Maalesef kaçarak evlendim..burda tercih meselesini aşıyor . nişanlıkende böylemiydi . zor bir durum
Inşaallah canim inşallah..verirsin kuzum sende irade var yaparsın sen
Hadi ya ailen ile görüşüyor musun pekiMaalesef kaçarak evlendim..
Annem babadan ayrıldi 15 ssene önce ikinci evliliği suan görüşüyorum annemle ailem o zaten başka kimsem yok sayılır ...Hadi ya ailen ile görüşüyor musun peki
Alışmaya çalışıyorum kaptinimnapıyosun kuzum nasıl gidiyo
Bu arada hayhayırlı olsun canim .❤Alışmaya çalışıyorum kaptinim
Erkenden uyandım işimin başına geçtim
Beni biliyorsun bıraksalar akşama kadar uyurum
Teşekkür ederim canımBu arada hayhayırlı olsun canim .❤
keske bıraksalar dimi bende uyurum aslındaAlışmaya çalışıyorum kaptinim
Erkenden uyandım işimin başına geçtim
Beni biliyorsun bıraksalar akşama kadar uyurum
kuzum perşembe yada carsamba paylaşm alanında poncikin yardımcılıktn cıkıp yerine bir garip in geldigini bildirirsin.kaptinn im geleceğe yönelik yapılması gerekenlerle ilgili uyarılarını bekliyoruz
Bayram nasıl geçti canım bebişin nasıl
kardeş falan yok mu ? allah hepimizin kaderine kolaylık versinAnnem babadan ayrıldi 15 ssene önce ikinci evliliği suan görüşüyorum annemle ailem o zaten başka kimsem yok sayılır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?