- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.721
Evet ya maalesef cok üzgünüm artık bırakmam ❤Bende sana güveniyordum ama bak çıktın listeden.
Neyse listeden çıktın ama kontrolü elden bırakma. Kendini de bedenini de hayata hazır tut kuzucum.
Ben teşekkür ederim canım hiç süphen olmasin elimden geleni yaparım kendi adıma uzerime düseniTeşekkür ederiz canım ben bu takımda istediğim kiloya indim bir çok açıdan iyi geldi bana burası. Burada kalmak ve sıradakilere yardımcı olmak istedim. İnşallah istediğim gibi olur hepimiz verir kiloları kurtuluruz. Kaptinimiz dönene kadar takım İçin gerekenleri yaparız. En büyük korkum kaptinin yokluğunda bu işi beceremeyip doğru ve disiplinli yarışmacıyı tespit edememek ve başarısız olup takımın kapanmasına sebep olmak.
Bu anlamda mevcut üyelere güveniyorum ve herkesten destek bekliyorum
yapmaya çalışcam inş
vercem vercemEvet canım 100 gr dan fazla vermesi gerekiyor
Böyle giderse yüzüğü parmağına sığmayacak zaten sol el sağ elden biraz daha büyük olurponcikbirgelincik im. Ona göre
kiziyorum kizmasina da sonra yine ayni pis nefsimmmBunları bende dusunuyorum ya sonra da senin gibi dünyaya çok aldaniyorum diye kendime kızıyorum
Sorma ya aksi gibi hep tatile denk gelir
aynrn canim desigin gibi cok nankorr2 kardeşiz kuzum. Cp hastası kardeşim zaten evimizin deve kuşu o . Bende çok kuzen var sadece ama hepsi kocamanlar bir kısmı annemden babamdan büyük. Kardeş candır kuzum ne güzel kalabaliksiniz .
Şuan tartiya çıkmak istemiyorum regliyim sisim regli olduğum için yeşil çay denicem bakalım etki yapacak mı. Sen kaçsın
69u görsem şükür dicem. Wcyi bekliyorum böyle tartiya çıkmak istemiyorum. Sen kaçsın
Kuzum maşallah size . hızlıca geçiyor yaşam zaman nankör derim hep bir nefeste gün bitiyor
oo bauramda kilo alinmamis superrben 62 yle girdim bayrama 61 le çıktım inşallah haftaya listeye girecem canım düğüne 2 ay kaldı hedefim 56 - 57
bende
canım haftaya cuma yani 29 haziranda listeye girme planım var inşallah listeden çıktığım kiloma dönüp listeye girip mezun olucam
Evet canım ama bayram yaramadı ustune aldımSilent Scream listeden çıkmak konusunda son kararın nedir canım aday listesine mi alacaktık seni
@_Safiye_ senin durumun nedir canım başladın mı tekrar diyete ben hatırlatayımda BAYRAM BİTTİ
@tgb1907 canım benim döndünüz mü güzel kızına kavuştuğuna göre diyete devam (ilkmezunum sen olacaksın biliyorum)
@poncikbirgelincik hadi gayret canımcım düğünden önce bi atak göster hem kendin için hem takım için
@kayacans bayram içinde şikayetçiydin diyet durumundan nasıl oldu şimdi kontrol tartımını paylaşır mısın. Cuma’ya kadar eksiye inip takıma katkıda bulunacağına eminim
@bi-zuzu memleketten döndün mü eminim eksidesin
@segus canım farkında mısın vücudunun gösterdiği direnç kırıldı 67de takılmıştın sen
@Buki_89 canım senin beni bayıltan bir spor programın vardıonu tekrar paylaşabilir misin @Bir garip spor listelerini planlayacak arkadaşlar senin programından faydalanabilir.
Tamamdır
Ayy ben tartilmadimkitobosolu_dulcinea
poncikbirgelincik Luluuu94
Kızlar siz buralardasınız bildirimleriniz nerede
Bir üst mesajdaki liste günceldir
Evet canım puan sistemi olacak o daha adil geliyor banabeni ekle garip puan sistemi mi dk olarak mı ? jumping jack yeni favori hareketimiz oldu puan sistemi ile ise lütfen onu da ekle
Çok sağol canımGünaydın dostlarhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun iyi haftalar diliyorum hepinize bayram öncesi isyerindeki yoğunluğum bayramda evde misafir agirlayarak devam etti canlar şu 2 gunude atlatırsam isyerinde 2 hafta rahat ederim en az diyette ilin ucu kacti benim maalesef bayramda tatli yemedim desem yeridir ama kahvalti ve akşam yemeklerinde sevdiklerimle ailemle bir arada olunca iştahım mı acildi ne
Bu arada önceki günlerde yazamadim amadrdotty ve Luluuu94 tebrik ederim canlar takim kaptanligınizi ayrica kendi takimizdan çıkmasina cok sevindim yeni kaptan ve yardimcimızın
Aliyozmu kuzu
İshal devam ediyor ama keyfi yerinde oynuyor canim cok sukurkiziyorum kizmasina da sonra yine ayni pis nefsimmm
aynen oyle aksi zamanlarda olur boyle seyler
bugun nasil oglusun
önemli olan spora teşvik çok dallanıp budaklanınca puan zor oluyor sadece . sen kendin karar ver jumping jack yaptıkça zorlaşıyor sadece onu adet üzerinden değerlendirirsen iyi olur .Tamamdır
Ayy ben tartilmadimki
Evet canım puan sistemi olacak o daha adil geliyor bana
Çok sağol canım
Aliyozmu kuzuponcikbirgelincik
İshal devam ediyor ama keyfi yerinde oynuyor canim cok sukur
Spor listesi başlıyor sen yok musun
hadi bakalım ama sen emziriyor musun ebeğin 6 aylık değilmiydiKizlar ben kabak detoksuna başladım bugün dayanabilirsem 3 gün yapicam bakalım ...
kiziyorum kizmasina da sonra yine ayni pis nefsimmm
aynen oyle aksi zamanlarda olur boyle seyler
bugun nasil oglusun
aynrn canim desigin gibi cok nankorr
oo bauramda kilo alinmamis superr
bende bu sabah 62.1 ciktim ensendeyomm ona göree
al canım benide yapabildiğim kadar yaparım en kötü yürüyüşleimi yazarım yürümediğim günüm yok zatenTamamdır
Ayy ben tartilmadimki
Çok sağol canım
iyi canim sevindkm.Tamamdır
Ayy ben tartilmadimki
Çok sağol canım
Niden ama niden gel litfeniyi canim sevindkm.
Yok ya hic habamda degilim
Emziriyorum evet 6. Ayi bitirdi ek gidayada basladik bol su iciyorum bi sıkıntı olmuyor bi kac defa yapmıştım.hadi bakalım ama sen emziriyor musun ebeğin 6 aylık değilmiydi
Ayy kızımla biraz uyudukkızlar sessizleşti buralar
nekadar zor bi durum canim yaCanım gelen bıze soylenıyo burda nıye klıma yok cok sıcak of dıye ama bız bısey yapamıyoruz zaten bızde sıkayetcıyız bu durumdan. Ama kımse gıdıp yonetıcıye burası ne boyle demez. Anca bıze soylenıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?