- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #280.641
Oo superr..Amin canım sağlıklı mutlu çok bayramlarımız olsun
Oruç tutamadım canım sadece 7 gün tuttum. Borcum oldu yine. Allah kısmet ederse öderim kışın.
Benim kilomun 67 nin altına inmemesi gerekiyor canım şimdi 65 kiloyum ama 65-70 arasında tutmaya çalışacağım. Boyuma göre böylesi ideal oluyor. Yaş ilerleyince zaten çok zayıf olmak yakışmıyor.
Kız ben kendimi çok beğeniyorum bu ara. Ay 40 yaşında kadınım çok ayıp ama engel olamıyorum kendime
cnm konuyu bilmiyorum ama hakkinizda hayirli olsun. Gonlunuze gore guzelnbir ev olsun ins.Arkadaşlar herkes derdimi biliyor (ev durumu) sabah eşimle konuştuk fikir olarak beni onayladı mı bilmiyorum ama sen öyle istiyorsan yeni bi yer bakalım okul dönemine kadar zamanımız var nasılsa dedi. Konunun üzerine çok konuşmadık ama abimi aramış hemen, bu hafta çok yoğun olduğunu söylemiş, yardım eder misin , zaman ayırır mısın demiş
İnşallah bize uygun parklı bahçeli konu komşuyu rahatsız etmeden yaşayabileceğimiz bir ev bulunur. Zor olan kısmı atlattığımı düşünüyorum.
oyy kiyamam ben ona. Cok gecmis olsun canim. Yogurdu azicik sulandirip ayran fibi icirebilirsin. Yogurt sifadir. Bol bol sivi icir su kaybindan etkilenmemesi icin. Insallah cabucak iyilesir. Dr ishal i icin bir sey desi mi tahlil aldi mi?drdotty canım oğlum ishal ve ateşi var acile gittik ateşi biraz normal ama cok halsiz ishal hala devam ediyor toz verdi doktor yogurda döktüm çok az yedirebildim zorla kendinden geçmiş yatıyor suda iciremiyorum emiyor çok uzuluyorum babası da panik zaten ben ki cok sogukkanli biriyimdir beni bile strese soktu cok üzgünüm onerebilecegin(iz) baska bisey varmi
Canım benim teşekkür ederim güzel dileklerine.Oo superr..
Kendimizi begen3cegiz tabi cok guzeliz, zayıfız, bakimliyiz daha ne olsunn
cnm konuyu bilmiyorum ama hakkinizda hayirli olsun. Gonlunuze gore guzelnbir ev olsun ins.
oyy kiyamam ben ona. Cok gecmis olsun canim. Yogurdu azicik sulandirip ayran fibi icirebilirsin. Yogurt sifadir. Bol bol sivi icir su kaybindan etkilenmemesi icin. Insallah cabucak iyilesir. Dr ishal i icin bir sey desi mi tahlil aldi mi?
Oh sevindim senin adına canim bende biraz kaçırdım bakalım yarindan itibaren dikkat etmeye başlayacağımSelam kızlar allahın izni ile bir bayramı daha ağız tadı ile atlattık evime geçtim ilk defa kalabalık bir bayram geçirdim diyebilirim annemlerle yaylaya çıktık dayımlar da geldi. Çok imreniyorum 3 4 5 kardeş olanlara. Yayla havası iyi geldi dün 2 kere yürüyüşe çıktık bugün bahçeyi turladim wc düzeldi ama çok yedim regliyim birde. Bakalım sabah kaç çıkıcam tartıda
Cok az muz ve patates yedirebildim yogurda probiyotigi karistirip zorla yedi iki kasik bugün yedikleri bunlar keyfi iyi cok şükur oynuyor simdiCanım ya insan dayanamıyor çocukları hastalanınca. Bugün pirinçli yoğurt çorbası ya da pilav yedirebilirsin Muz, patates, şeftali, elma suyu gibi şeyler yedirmeye çalış. ( iştahsızdır muhtemelen) suyunu hiç ihmal etme. Pipetle falan içirmeye çalışabilirsin belki değişik gelir sever. Yoğurtta yesin.
İnşallah çabuk atlatırsınız canım. Sabah nasıldı durumu
Cok sagol canimOo superr..
Kendimizi begen3cegiz tabi cok guzeliz, zayıfız, bakimliyiz daha ne olsunn
cnm konuyu bilmiyorum ama hakkinizda hayirli olsun. Gonlunuze gore guzelnbir ev olsun ins.
oyy kiyamam ben ona. Cok gecmis olsun canim. Yogurdu azicik sulandirip ayran fibi icirebilirsin. Yogurt sifadir. Bol bol sivi icir su kaybindan etkilenmemesi icin. Insallah cabucak iyilesir. Dr ishal i icin bir sey desi mi tahlil aldi mi?
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu oğlunCok az muz ve patates yedirebildim yogurda probiyotigi karistirip zorla yedi iki kasik bugün yedikleri bunlar keyfi iyi cok şükur oynuyor simdi
Çok sagol canım ne kadarda bilgilisin masAllah tecrübe boyle bisey olsa gerek imreniyorum sana
Cok sagol canim
Yok ya acil kalabalikti zaten bi surup icirdi ateşi dusene kadar bekledik yolladi sinir seyler hicbirseyde demediler
Yarından itibaren dikkat etmek gerekli artıkOh sevindim senin adına canim bende biraz kaçırdım bakalım yarindan itibaren dikkat etmeye başlayacağım..
Aynen canimYarından itibaren dikkat etmek gerekli artık
İyi cok şükur canımGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu oğlun
Canım siz kaç kardeşsiniz biz 6 kardeşiz ben en küçüğüm çevremizde en kalabalık ailede 2 çocuk var en kalabalık biziz.Selam kızlar allahın izni ile bir bayramı daha ağız tadı ile atlattık evime geçtim ilk defa kalabalık bir bayram geçirdim diyebilirim annemlerle yaylaya çıktık dayımlar da geldi. Çok imreniyorum 3 4 5 kardeş olanlara. Yayla havası iyi geldi dün 2 kere yürüyüşe çıktık bugün bahçeyi turladim wc düzeldi ama çok yedim regliyim birde. Bakalım sabah kaç çıkıcam tartıda
Canım benim çocuklar büyürken bize de öğretiyorlar işte.Cok az muz ve patates yedirebildim yogurda probiyotigi karistirip zorla yedi iki kasik bugün yedikleri bunlar keyfi iyi cok şükur oynuyor simdi
Çok sagol canım ne kadarda bilgilisin masAllah tecrübe boyle bisey olsa gerek imreniyorum sana
Cok sagol canim
Yok ya acil kalabalikti zaten bi surup icirdi ateşi dusene kadar bekledik yolladi sinir seyler hicbirseyde demediler
Bdv konuları da sarmıyor artık evde tekim bakayım dedim ama bir konu bile sarmadı
İnşallah sende 65 çıkarsınSelam kızlar allahın izni ile bir bayramı daha ağız tadı ile atlattık evime geçtim ilk defa kalabalık bir bayram geçirdim diyebilirim annemlerle yaylaya çıktık dayımlar da geldi. Çok imreniyorum 3 4 5 kardeş olanlara. Yayla havası iyi geldi dün 2 kere yürüyüşe çıktık bugün bahçeyi turladim wc düzeldi ama çok yedim regliyim birde. Bakalım sabah kaç çıkıcam tartıda
Canım benim teşekkür ederim güzel dileklerine.
Nasıl dı bayram senin bebişin nasıl
sevindim senin adina cnm ne guzel bir bayram gecirmissin.Selam kızlar allahın izni ile bir bayramı daha ağız tadı ile atlattık evime geçtim ilk defa kalabalık bir bayram geçirdim diyebilirim annemlerle yaylaya çıktık dayımlar da geldi. Çok imreniyorum 3 4 5 kardeş olanlara. Yayla havası iyi geldi dün 2 kere yürüyüşe çıktık bugün bahçeyi turladim wc düzeldi ama çok yedim regliyim birde. Bakalım sabah kaç çıkıcam tartıda
Cok az muz ve patates yedirebildim yogurda probiyotigi karistirip zorla yedi iki kasik bugün yedikleri bunlar keyfi iyi cok şükur oynuyor simdi
Cok sagol canim
Bunları bende dusunuyorum ya sonra da senin gibi dünyaya çok aldaniyorum diye kendime kızıyorumGuzel bir bayramdi canim, kizim ile ilk bayfamimiz oldu. Artik baya baya buyudugimu hissediyorum hem cok guzel hem uzucu gibi geliyor yaslanmak falanbu dunyaya cok bagli oldugumu mu gosteriyor acaba bilemiyorum
zaman hizlica akip geciyor, kizim cabucak buyuyor
Sorma ya aksi gibi hep tatile denk gelirtatillerde hasta olunmaz
insan bir tahlil yapmaz mi nasil dr anlamiyorum
2 kardeşiz kuzum. Cp hastası kardeşim zaten evimizin deve kuşu o . Bende çok kuzen var sadece ama hepsi kocamanlar bir kısmı annemden babamdan büyükCanım siz kaç kardeşsiniz biz 6 kardeşiz ben en küçüğüm çevremizde en kalabalık ailede 2 çocuk var en kalabalık biziz.
Canım benim çocuklar büyürken bize de öğretiyorlar işte.
Bende her gece birkaç konu okuyorum. Bazen çok kızıyorum sinirleniyorum falan kendi kendime
69u görsem şükür dicem. Wcyi bekliyorum böyle tartiya çıkmak istemiyorum. Sen kaçsınİnşallah sende 65 çıkarsın
Kuzum maşallah size . hızlıca geçiyor yaşam zaman nankör derim hep bir nefeste gün bitiyor
Guzel bir bayramdi canim, kizim ile ilk bayfamimiz oldu. Artik baya baya buyudugimu hissediyorum hem cok guzel hem uzucu gibi geliyor yaslanmak falanbu dunyaya cok bagli oldugumu mu gosteriyor acaba bilemiyorum
zaman hizlica akip geciyor, kizim cabucak buyuyor
sevindim senin adina cnm ne guzel bir bayram gecirmissin.
tatillerde hasta olunmaz
insan bir tahlil yapmaz mi nasil dr anlamiyorum
Gunaydinnn❤❤❤Günaydın kızlar iyi haftalar.
Erkencisin sende kuzum .nasılsınGunaydinnn❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?