Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evelynn Evelynn
Miray12_34 Miray12_34
Listeye girmek için 2 hafta deneme süreniz var Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Deneme süresinin sonunda asıl listeye girmeye hak kazanıyorsunuz.
Günlük menü paylaşımı önemli ve birbirimizin menülerini yorumlamak hem kural gereği hem de birbirimize destek olmak ve bilgilerimizi paylaşmak , öğrenmek öğretmek için gerekli
:KK15:
SchonerDuft SchonerDuft
selammmmmmmmmmmmm:KK49::KK49::KK49:

kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun :dondurma: paylaşımda yazmayı çpok sevmiyorum takıma gelip kutlamak istedim :KK200:

Hayır glifor benimki.
Yan etkilerden dolayı 3-4 gun içip dayanamayıp bırakıyorum.
Yoo önermedi zaten sevmedim doktoru nahlet. Tekrar gittiğimde bir sorayım zayıflatsın da:rolleyes:
Bu iğneninde yan etkileri vardır mutlaka ama glifor da çok zorluyor. İlk 15 gün dayanabilirsen vücudun uyum sağlar aslında.
Aynı ben :KK48: hiçbişey bilmiyoruz
Bizde hiçbişey bilmiyoruz :KK70:
Şöyle yaşını boyunu nasıl kilo aldığını bi anlatıver bakalım.
Ne kadar zamanda kaç kilo vermek istiyorsun
Kilo vermek için bir programın var mı
Yoksa bizimle birlikte Yeni bir program oluşturmayı mı tercih edersin? Spor yapıyor musun

Sütyen takmayınca baskülde daha hafif çıkıyorsun :KK48:
:KK70::KK70::KK70:
Bende gece tartılıyorum çünkü sabaha kadar sütle doluyor benimkiler :-) yani 2 çocuk birden emince uykuda geliyorda geliyor bu sütler.
Sen sütyensiz mutlu olmak İçin ne yaptın bakalım. Emzirme sürecim bitince sütyenli sütyensiz mutsuz olacağım kesin

Bizde hiçbişey bilmiyoruz :KK70:
Şöyle yaşını boyunu nasıl kilo aldığını bi anlatıver bakalım.
Ne kadar zamanda kaç kilo vermek istiyorsun
Kilo vermek için bir programın var mı
Yoksa bizimle birlikte Yeni bir program oluşturmayı mı tercih edersin? Spor yapıyor musun
Yaşım 28 :21:
Boyum 170
Kilom dün 71 di :KK25:
7 kilo vermek istiyorum ilk etap için :rapci:
Kilo vermek için bir programım yok :KK64: siz neler yapıyorsanız ona göre vereyim bende :KK58: spor ara ara yürüyüş yapıyorum ama diyete başlarsam hergün yaparım yürüyüşümü :KK6:

Hepten toparlakça bir sey olunuyor kısa boy+kilo :KK53:
Senin de mi kısa?
Tiroid hapımı unutmuyorum her sabah elim gidiyor alıstım da insülin hapı zor ya.
Yan etkileri zorluyor ama alışcam mecbur.
bnmde 158boy 68 kilo su an bide malum hamilelik baya top gibi yuvarlanıcam yakında :D aslında sıraya koysan ilaclarını içersin diyetini sporunu yaparsın hemencik zayıflarsın

:KK70::KK70::KK70:
Bende gece tartılıyorum çünkü sabaha kadar sütle doluyor benimkiler :-) yani 2 çocuk birden emince uykuda geliyorda geliyor bu sütler.
Sen sütyensiz mutlu olmak İçin ne yaptın bakalım. Emzirme sürecim bitince sütyenli sütyensiz mutsuz olacağım kesin
Ayyyy kız seninki daha kötü ya, tam kilo verdim diyorsun sabah bir bakıyorsun 1_2 kilo süt kilosu :KK48:
canım sütyeni takmıyorum serbest geziyorum ohhhhh nasıl rahat nasıl rahat Eeeeeee haliyle mutlu oluyorum :KK48:

bnmde 158boy 68 kilo su an bide malum hamilelik baya top gibi yuvarlanıcam yakında :KK70: aslında sıraya koysan ilaclarını içersin diyetini sporunu yaparsın hemencik zayıflarsın

Aaa kız simdi farkettim sen hamileymişsin terse işliyor sende durum:KK48: Sağlıkla alın insallah kucagınıza.
Ben de kiloları vermeden hamile kalmak istemedim bakalım.

Eminim karşılıklıdır zaman zaman resimler paylaşıyordun takımımıza gelip, bayılıyorum sana. :KK60:
öyle güzel konuşma çok açım yerim :kk77:

947618.webp

Merhaba arkadaşlar bu sabah misafirim vardı ( eşim)
Güzel bir kahvaltı ve 2 saatlik sakin bir yürüyüşün ardından Ankara’ya gitti bende buraya geldim. Ne güzel @tgb1907 gelmiş. :KK19: Özlemişim seni be.
@kayacans kilo almış olmana üzüldüm aslında ama moralini bozma profesyonel bir desteğin var üstelik bizde buradayız bu hafta halledersin sen.
Silent Scream Silent Scream canım kabak detoxunun olmazsa olmazı dereotu ve yoğurttur. Unutma dereotunu tokluk verir hemde süt yapar :KK66:
kaptinn kaptinn nasılsın canım ev baklavaları yenmiş sucuklu yumurtalı tostlar afiyet olsun. Benim büyük oğlan yapıyor öyle birşey meşhur bir tostçu varmış onun videolarını izleyip izleyip mutfağa atıyor kendini :KK70:
SchonerDuft SchonerDuft yoruldun mu kuzum vergi dairesinde spor yapmışsın
afiyet olsun keyifli olmuştur .
Beni zayıflatır mısınız :KK23:
hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?
merdiven inmesi değilde cıkması nası bi eziyettir ya rabbi :ruh::ruh::ruh:

ayy işte eşimde aynı video izleyip izleyip hadi yapalım diyo :KK70::KK70:
bazen de izleyip sadece canımızı cektiriyoruz yapmıyoruzda yemiyoruz da nefis terbiyesi bi yerde :KK70:
evet 3ten 1e 1den 3 e koca merdivenleri çıktım iyi oldu ama hareket berekettir.
valla ben itiraf ediyorum yedimde aldım :KK53::işsiz: spor yapmaya çalış sende yarın denizdede bol kalori yakmaya çalış, suda sabit durup bacaklarını ağrıyana kadar salla çok faydalı :KK50:

:KK200::KK15:
yarın ve perşembe bol bol yüzerim ama ne kadar gider bilmiyorum gitmesi lazım en azından 68i görmem lazım . spora başladın mı ?
Uyarım :ıslık:

Boyum 157:olamaz:
Hipotiroidimle birlikte hızla kilo almaya basladım bi ara 70küsürlere cıktım sonra 56ya düştüm
Şimdi yeniden 70e cıktım.
İnsülin direncim de var bu arada. Hapını kullanmayı bir türlü beceremedim ama bugun ona da baslıyorum.
Şimdi tartıldım kahvaltı öncesi 70.1 kiloyum hedefim 50ye düşmek yani 20kilo.

Hosbuldum tesekkurler:KK68:
hatırladığım kadarı ile bayağıdır yapıyorsun diyet verebildin mi ?
İyi günler zayıflamak için müracaatlar buraya mı yapılıyor acaba? :110:
bdv nin müdavimi de gelmiş :D :D hoş geldin belli bir yöntemin var mı peki

Oooo senin kilo İçin nedenlerin varmış ama ilaçlarını düzenli kullanırsan sorun yaratmaz. İnsülin direnci için metformin mi kullanıyorsun
Yan etkileri yüzünden mi içemedin yoksa unutuyor musun. Birde uygulama şekli olarak insüline benzer bir iğne var şimdi endokrin uzmanları çok kullandırıyorlar. Hızlı zayıflatıyor insülin direnci olanları sana önermediler mi?
İnşallah veririz kiloları kurtuluruz

Aynen öyle söylüyor kendisine. Sabah yesin kahvaltıda. Bu arada çocuk 2. Akşam yemeğini benden öğrendi. Şimdi ben unuttum ama o unutamıyor. Birde eski bakıcı katmer yapıyordu çok güzel benim oğlan unutamamış -“gece gece ne yerdik beeee”diye anlatıyor :KK70:

:KK70::KK70:
bende de ön akşam yemegi olayı var eşim gelmeden atıştırıyorm o gelince onunlada yiyorm cocuguma bunu göstermemem gerek:KK53:

Back
X