Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@2KediAnnesi
Miray12_34 Miray12_34
Listeye girmek için 2 hafta deneme süreniz var Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Deneme süresinin sonunda asıl listeye girmeye hak kazanıyorsunuz.
Günlük menü paylaşımı önemli ve birbirimizin menülerini yorumlamak hem kural gereği hem de birbirimize destek olmak ve bilgilerimizi paylaşmak , öğrenmek öğretmek için gerekli
:KK15:
SchonerDuft SchonerDuft
aynen öyle . eğer bu 2 haftalık sürede cuma bildirimini yapmazlar ise 1 hafta uzuyor listeye girmeleri . @2KediAnnesi Miray12_34 Miray12_34

hadi doğur artık hastane önüne geleceğiz biz

cat_pictures-cats1.webp

Yaşım 28 :21:
Boyum 170
Kilom dün 71 di :KK25:
7 kilo vermek istiyorum ilk etap için :rapci:
Kilo vermek için bir programım yok :KK64: siz neler yapıyorsanız ona göre vereyim bende :KK58: spor ara ara yürüyüş yapıyorum ama diyete başlarsam hergün yaparım yürüyüşümü :KK6:
hoşgeldin canııım başlangıc için yürüyüş en iyisi kilo vermen yavasladıgında daha ağır sporlara gecersin :spor:

Aaa kız simdi farkettim sen hamileymişsin terse işliyor sende durum:KK48: Sağlıkla alın insallah kucagınıza.
Ben de kiloları vermeden hamile kalmak istemedim bakalım.
sağol canıım amin:dua:
bn 58le hamile kaldım 10kilo aldm bile ama bi arkadasım 75le hamile kaldı 77 kilo su an 2 kilo aldı bnmle aynı haftası
yani bünyeyle alakalı gliba hamilelik kiloları :KK64:

afiyet olsun keyifli olmuştur .

hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?

evet 3ten 1e 1den 3 e koca merdivenleri çıktım iyi oldu ama hareket berekettir.

yarın ve perşembe bol bol yüzerim ama ne kadar gider bilmiyorum gitmesi lazım en azından 68i görmem lazım . spora başladın mı ?

hatırladığım kadarı ile bayağıdır yapıyorsun diyet verebildin mi ?

bdv nin müdavimi de gelmiş :KK70: :KK70: hoş geldin belli bir yöntemin var mı peki
inşallah o vergi dairesinde klimalar vardır o zaman ne diyim sen memnunsan:KK53::KK53:

sağol canıım amin:dua:
bn 58le hamile kaldım 10kilo aldm bile ama bi arkadasım 75le hamile kaldı 77 kilo su an 2 kilo aldı bnmle aynı haftası
yani bünyeyle alakalı gliba hamilelik kiloları :KK64:
Ben size şok olacağınız bisey diyemmi ogluma hamileyken 80 de hamile kaldım sıkı durun .......118 de doğum yaptım :KK45:1 sene içinde 90 a düştüm kizimda 88 de hamile kaldım 103 de dogurdum 6 ayda iste hamile kaldığım kilonun 1 kilo altındayım nasil ama yani neler var duyun işte :KK14::oha:

ayy evet yaaa dogurayım artık zaman geçtikce fazlsıyla kuru fasulye yemiş ama wc ye cıkmamıs hissi olusuyo bende darlanıyom :KK70::KK70:
cicek mi gönderceniz bana yoksam :rolleyes:
o his :D:D:D:D:D

ben bu şekil gelmeyi planlıyorum sonuçta loğusa olacaksın canın çeker belki demi
64e3f8fd4ccbe7c7a3a81e138b566071--funny-shit-funny-pics.webp

nedense boş olan gruplardan buraya gelesim geldi :)
Diğerlerine uğramadım bile :)

2017 şubat ayında doğum yaptım. öncesinde de hep balina kıvamındaydım zaten :) onun için doğum kilosu diyemeyeyeceğim :D

30 yaşındayım
dış ticaret uzmanı - çalışan anneyim :)
171 boyum var
bugün itibari ile 78,4 kiloyum.

ocak ayından beri 2 ileri 1 geri 11 kilo verdim :)
dün kendime günde 1,30 saat ayırıp spor yapmaya karar verdim ve 2. gündür aksatmadım :)

Back
X