- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #280.861
ahahahahahaulan sütyensiz mutlu olan birini nasıl kaçırdım ben ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahahahaulan sütyensiz mutlu olan birini nasıl kaçırdım ben ya![]()
aynen öyle . eğer bu 2 haftalık sürede cuma bildirimini yapmazlar ise 1 hafta uzuyor listeye girmeleri . @2KediAnnesi@2KediAnnesi
Miray12_34
Listeye girmek için 2 hafta deneme süreniz var Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapıyoruz. Deneme süresinin sonunda asıl listeye girmeye hak kazanıyorsunuz.
Günlük menü paylaşımı önemli ve birbirimizin menülerini yorumlamak hem kural gereği hem de birbirimize destek olmak ve bilgilerimizi paylaşmak , öğrenmek öğretmek için gerekli
SchonerDuft
gelirim ki burası uğrak yerim benim 14. takımı ve kızlarını pek seviyorum![]()
ahahahahaha![]()
hoşgeldin canııım başlangıc için yürüyüş en iyisi kilo vermen yavasladıgında daha ağır sporlara gecersinYaşım 28
Boyum 170
Kilom dün 71 di
7 kilo vermek istiyorum ilk etap için
Kilo vermek için bir programım yoksiz neler yapıyorsanız ona göre vereyim bende
spor ara ara yürüyüş yapıyorum ama diyete başlarsam hergün yaparım yürüyüşümü
![]()
sağol canıım aminAaa kız simdi farkettim sen hamileymişsin terse işliyor sende durumSağlıkla alın insallah kucagınıza.
Ben de kiloları vermeden hamile kalmak istemedim bakalım.
inşallah o vergi dairesinde klimalar vardır o zaman ne diyim sen memnunsanafiyet olsun keyifli olmuştur .
hoş geldin canısı . belli uyguladığın yöntem var mı ?
evet 3ten 1e 1den 3 e koca merdivenleri çıktım iyi oldu ama hareket berekettir.
yarın ve perşembe bol bol yüzerim ama ne kadar gider bilmiyorum gitmesi lazım en azından 68i görmem lazım . spora başladın mı ?
hatırladığım kadarı ile bayağıdır yapıyorsun diyet verebildin mi ?
bdv nin müdavimi de gelmiş![]()
hoş geldin belli bir yöntemin var mı peki
tel tokasına kadar çıkarıyorum tartıya çıkarken
hatta bir adım ilerisi nefes alırken değil de verirken çıkıyorum tartıya![]()
ayy evet yaaa dogurayım artık zaman geçtikce fazlsıyla kuru fasulye yemiş ama wc ye cıkmamıs hissi olusuyo bende darlanıyom
kendini tanıtmakla ve ilk sayfadaki kuralları okumakla başlıyosun işe sonrası corap söküğü gibi geliyoBende zayıflamak istiyorum da nasıl oluyor bu takım şeysi ??
1.ci sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıt canısıBende zayıflamak istiyorum da nasıl oluyor bu takım şeysi ??
Tamam ben bir bakayım kurallara teşekkürler :)1.ci sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıt canısı
dalagını böbregini de masanın üstüne bırak öyle tartıl bence onlarda kilo tutar sonucta
![]()
Ben size şok olacağınız bisey diyemmi ogluma hamileyken 80 de hamile kaldım sıkı durun .......118 de doğum yaptımsağol canıım amin
bn 58le hamile kaldım 10kilo aldm bile ama bi arkadasım 75le hamile kaldı 77 kilo su an 2 kilo aldı bnmle aynı haftası
yani bünyeyle alakalı gliba hamilelik kiloları![]()
o hisayy evet yaaa dogurayım artık zaman geçtikce fazlsıyla kuru fasulye yemiş ama wc ye cıkmamıs hissi olusuyo bende darlanıyom
cicek mi gönderceniz bana yoksam![]()
bana niye cvp vermedin saksı mıyım benTamam ben bir bakayım kurallara teşekkürler :)