- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.441
Lenslerim gelsin bende çıkcam dışarı zayıflıcammmmmmmm :))))Zayıflık lazım bacım onun içinde diyet ve bol bol yürüyüş. Çocukla bunlara dikkat edebilen arkadaşlara helal olsun çokta kolay değil.
Benim büyük oğlan bana çok düşkündür her faliyeti benimle yapmak istiyor. Birlikte futbol oynuyorduk mesela 2 kişiyiz kaytarma imkanı da olmuyordu. Şimdi powerboard sürüyoruz denge aleti gibi çok zor alıştım. Ama keyifli. Ortancayla scooter biniyoruz birine o birine ben . Küçüğüde dumbell niyetine kaldır indir yapıyorum 11 kiloyu geçmiş 9 aylık. Kucakta dans etmeyi seviyor. Yerde emeklemekte çok efor istiyor. Belimde biraz sıkıntım var düşmüştüm bunları yaparken çok zorlanıyorum ama çocuklarla hergün 3-4 saat yorucu oyunlar oynuyorum.( çocuk başına en az 1 saat) tavsiye ederim. 3 saatte mutfağa ayırıyordum anneme gelmeden önce. Hep koşturma içinde yani
Ötekileştirmem kendimiBundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım
Oh yandan yandanbugün kina var yarinda kina var bigüzel kurtlarimi dökim bari:)
koskoca yaz da 2 düğün var hatta birine gidemicem sehir dısı diye nası mutsuzum yaaabugün kina var yarinda kina var bigüzel kurtlarimi dökim bari:)
Valla hep koşturuyorum hiçbirşeye yetişemiyorum. Çocuklarla 1er saat oyun oynuyorum işte , büyük olanla 1 saat kitap okuyoruz. Ortancayla yarım saat boyama yarım saat resim okuma yapıyoruz. Küçüğü sık sık emzirmem gerekiyor. Onun dışında kalan zamanlarda bakıcıları var. Konyadayken haftada 1 gün pedagogumuz geliyordu eve ve onun önerileri üzerinden sürdürüyorduk oyun,kitap, koşturma gibi şeyleri. Artık gerek olmaz diye düşünüyorum. Yemeklerimi haftalık planlayıp alışverişleri ona göre planladığımda ve yarın mutfakta ne yapacam sorusunun yanıtını verince mutfaktan hızlı çıkabiliyorum. Haftada 2 akşam arkadaşlarımla,ailemle yada eşimle program yaparım. Çünkü çocuklardan ayrı bişeyler yapmazsam kendimi özel hiçbirşeyim yok gibi hissediyorum. Bir bakıyorum gün bitmiş. Plansız gelişen şeyleri hiç sevmem çünkü düzenimi bozuyor. Anneyiz biz son gücümüze kadar çalışıyoruz.e bencede hissetmelisin :) süpersin
ayrıca 39 yaş üç çocuk :) züppeeeer
benim 2yaşında bi oğlum var..iş güç ev koşturmaca oğlumla ilgilenme derken bayaaaa yorucu..sahi sen nasıl başettin? :)
hemen senden tüyoları alalım
Canım benim sağlıklı bir çocuğun var sen sağlıklısın bunlar mutlu olman İçin en büyük nedenler.Kizlar kusura bakmayin pek gelemiyorum ama spor listesi bugun başlamıştır etiketleyebilirsiniz beni puanlarla
Ustumde çok negatif bi enerji var bi turlu mutlu olamiyorum
dök kuzum yandan yandanbugün kina var yarinda kina var bigüzel kurtlarimi dökim bari:)
niye be ne güzel işte bende bahane olsada gitmesem derim zor gelir banakoskoca yaz da 2 düğün var hatta birine gidemicem sehir dısı diye nası mutsuzum yaaa
Haklisin aslinda gurbet beni bu kadar dusunduruyor gün gectikce dahada çok koyuyorValla hep koşturuyorum hiçbirşeye yetişemiyorum. Çocuklarla 1er saat oyun oynuyorum işte , büyük olanla 1 saat kitap okuyoruz. Ortancayla yarım saat boyama yarım saat resim okuma yapıyoruz. Küçüğü sık sık emzirmem gerekiyor. Onun dışında kalan zamanlarda bakıcıları var. Konyadayken haftada 1 gün pedagogumuz geliyordu eve ve onun önerileri üzerinden sürdürüyorduk oyun,kitap, koşturma gibi şeyleri. Artık gerek olmaz diye düşünüyorum. Yemeklerimi haftalık planlayıp alışverişleri ona göre planladığımda ve yarın mutfakta ne yapacam sorusunun yanıtını verince mutfaktan hızlı çıkabiliyorum. Haftada 2 akşam arkadaşlarımla,ailemle yada eşimle program yaparım. Çünkü çocuklardan ayrı bişeyler yapmazsam kendimi özel hiçbirşeyim yok gibi hissediyorum. Bir bakıyorum gün bitmiş. Plansız gelişen şeyleri hiç sevmem çünkü düzenimi bozuyor. Anneyiz biz son gücümüze kadar çalışıyoruz.
Benim biraz sağlık sorunlarım var kas iskelet sisteminde o yüzden yardım alıyorum. Bunca zamandır aileden de uzaktaydık.
Canım benim sağlıklı bir çocuğun var sen sağlıklısın bunlar mutlu olman İçin en büyük nedenler.
Kızgınlıklar kırgınlıklar geçer, istenmeyenler uzaklaştırılır, yapılamayanlar yapılır herşeyi zamana yayıp sakin ve rahat beklemek gerekiyor. Biz herşeyi dert etmeye her sorumluluğu almaya alışmışız. O yüzden mutlu olamıyoruz.
22 Haziran Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty
poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
leylmira
bi-zuzu
Buki_89
Fat ördekler
Luluuu94
segus
tugbaFB
Silent Scream @ @2KediAnnesi Miray12_34
@tobosoludulcinea
G Gagamzege
Oh yandan yandanbenim icinde döktür be canim
koskoca yaz da 2 düğün var hatta birine gidemicem sehir dısı diye nası mutsuzum yaaa
dök kuzum yandan yandan
normalde bana da zor gelir sevmem pekte ama niyeyse gidesim var özellikle kına gecelerine erkek olmayanlaradök kuzum yandan yandan
niye be ne güzel işte bende bahane olsada gitmesem derim zor gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?