Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Lenslerim gelsin bende çıkcam dışarı zayıflıcammmmmmmm :))))

Valla hep koşturuyorum hiçbirşeye yetişemiyorum. Çocuklarla 1er saat oyun oynuyorum işte , büyük olanla 1 saat kitap okuyoruz. Ortancayla yarım saat boyama yarım saat resim okuma yapıyoruz. Küçüğü sık sık emzirmem gerekiyor. Onun dışında kalan zamanlarda bakıcıları var. Konyadayken haftada 1 gün pedagogumuz geliyordu eve ve onun önerileri üzerinden sürdürüyorduk oyun,kitap, koşturma gibi şeyleri. Artık gerek olmaz diye düşünüyorum. Yemeklerimi haftalık planlayıp alışverişleri ona göre planladığımda ve yarın mutfakta ne yapacam sorusunun yanıtını verince mutfaktan hızlı çıkabiliyorum. Haftada 2 akşam arkadaşlarımla,ailemle yada eşimle program yaparım. Çünkü çocuklardan ayrı bişeyler yapmazsam kendimi özel hiçbirşeyim yok gibi hissediyorum. Bir bakıyorum gün bitmiş. Plansız gelişen şeyleri hiç sevmem çünkü düzenimi bozuyor. Anneyiz biz son gücümüze kadar çalışıyoruz.
Benim biraz sağlık sorunlarım var kas iskelet sisteminde o yüzden yardım alıyorum. Bunca zamandır aileden de uzaktaydık.
Kizlar kusura bakmayin pek gelemiyorum ama spor listesi bugun başlamıştır etiketleyebilirsiniz beni puanlarla

Ustumde çok negatif bi enerji var bi turlu mutlu olamiyorum
Canım benim sağlıklı bir çocuğun var sen sağlıklısın bunlar mutlu olman İçin en büyük nedenler.
Kızgınlıklar kırgınlıklar geçer, istenmeyenler uzaklaştırılır, yapılamayanlar yapılır herşeyi zamana yayıp sakin ve rahat beklemek gerekiyor. Biz herşeyi dert etmeye her sorumluluğu almaya alışmışız. O yüzden mutlu olamıyoruz.

***14. TAKİM 574. ETAP***

segus (66.60/66/0.6/%0.45)
SchonerDuft (68,30///%)
tgb1907 (64.10/65.5/-1.4/%-2.18)
bi-zuzu (61,50/60,90/0,60/%0,98)
tobosoludulcinea (64,70///%)
kayacans (75.00 ///%) sabit

14.Takım ortalaması: %

Haklisin aslinda gurbet beni bu kadar dusunduruyor gün gectikce dahada çok koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…