- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.461
kuzum baktın mı sen bu sekilde mi olcakmş eksi olanların yüzdesi bölünüyo muydu ki***14. TAKİM 574. ETAP***
segus (66.60/66/0.6/%0.45) Etap birleştiğinden yüzde 2ye bölündü
SchonerDuft (68,30/69,30/-1,0/%-0.73) Etap birleştiğinden yüzde 2ye bölündü
tgb1907 (64.10/65.5/-1.4/%-1.09) Etap birleştiğinden yüzde 2ye bölündü
bi-zuzu (61,50/60,90/0,60/%0.49) Etap birleştiğinden yüzde 2ye bölündü
tobosoludulcinea (64,70///%) Etap birleştiğinden yüzde 2ye bölündü
kayacans (75.00 ///%) sabit
14.Takım ortalaması: %
@Bir garip ilgileniyor ona sormak lazımhihi tamam canim senin icinde döktürürüm:)
olsun kuzu sende seneye daha cok dügüne gidersin belki bizimde iki senedir böyle seneye dügün kalmadi artik
spor olarak sayilcakmi oynamalar
akrep öyle yazmış bir bak yinede sen istersen . eksi olsun sonuçta etap birleşti bölmek gerekmiyor mu kikuzum baktın mı sen bu sekilde mi olcakmş eksi olanların yüzdesi bölünüyo muydu ki
kına da erkek olmuyor mu sizdenormalde bana da zor gelir sevmem pekte ama niyeyse gidesim var özellikle kına gecelerine erkek olmayanlara
Canımsın bu gurbetliğinde sana artıları var onları düşün. Mutlaka özlemlerin olacak.Haklisin aslinda gurbet beni bu kadar dusunduruyor gün gectikce dahada çok koyuyor
İlk siftah benden olsun
Jillian 25 dk - 75 puan
500 ip - 150 puan
Bu arada Jillian 1/30
Kilosu 6 lira
Anlatmaya gerek yok
Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım
çorumlular basmış
gercektende oyle olnuş canım topigin adini "çorumlular zayıflıyor" olarak mı degistirsek ne
mersinlilere ve bursalılara ayıp olurgercektende oyle olnuş canım topigin adini "çorumlular zayıflıyor" olarak mı degistirsek ne
Canım günün yorucu kısmını tamamlamışsın geçmiş olsun. 1. Sayfada spor dakikalarının kat sayısı var. Puanını kendin belirleBugun spor niyetine degil di ama iyi spor yaptımislerimi yetistirmek adina 2 saat yuruyus yaptim 40ı en tempolusundan spor sayilir heralde bu kosusturmaca. ter icinde kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?