- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.421
çorumlular basmışGagamzege
Gamze80
Leylmira
2kediannesi
Ben
Bizuzu
Hepimiz çorumluyuk heri
Patates detoksu muBende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc
Yoo ne yaşlanması gencecik tazecik fidansın(dır) daha yaanii umarımm
Patates detoksu muBende bıraksam ustune alırdım bılıyosun kbakl 2 gun sabrettım gıttı zaten yolun verdıgı bı odemde vrdı bayramda ay son 5 kaldı bı gıtse su kılolar. Hftaya ptates detoksumu yapsam dıyorum 3 gun denedınmı hıc
Kilosu 6 liraPatates detoksu muanlatirver hele onu
Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralımçorumlular basmış
Atarsın canım sen şu iş dönüşü yürüyüşlerine devam et birazda dikkatle mis gibi verirsin. Ay ben senin sayende yürüyüşe başladım ya ne güzel zayıfladım. Ama anam beni görünce “yavruuum annen kurban olsun ne yaptın böyle niye zayıfladın” dedi. Dün akşamda babama soruyordu “bu normal mi , doktora mı götürsek , çok yoruluyor hiç kendini bilmiyor vah vah”
Süpersinnn maşallahhh bende istiyorum o güzellikten bir parçaa :)Yaşıma göre iyiyim maşallah 3 çocuk var. 39 yaş. Ama kilo verince iyi hissettim çok şükür
Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım
bana 2.ci gittiğim diyetisyen balık et ve tavuk yanına 4 yk yoğurt vermişti . neye inancaz biz bugün doktor kontrlüm vr ona sorayım bariUnuttum
Sanada kolay gelsin canım öpücük
Yaz geldi çorba da yenmiyorki kaptinim
Soğuk ayran çorbası candır
SchonerDuft canım bunlara seninde dikkat etmen gerek bende beslenmemi ve çocukların öğünlerini düzenlemeliyim
Hoşbulduk canım çok özlemişim Ankara’yı büyüdüğüm bahçeyi arka sokaktaki çiçekçiyi... Bakkal Tuncay’ı
Sen zaten aday listesinden ayrılmıştın diye hatırlıyorum bi bakalım geri dönüş kuralı nasılmış
yok kuzum bir öğrenelim biz düzeltiriz2ye bolup yazdım duzelteyım ozamn
valla deniz güzel oluyor seviyorum ben denizi kemikleri ısınıyor insanınAy neguzel denız kenarında olmak dımıbızde arada erdege kacarız
kilo alırdın veremek zor gelirdi iyi ki olmadınBende keske mezun olsaydim 65 de
Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım
ben acılı seviyorum ama mutlaka sungurlu özgür den alıyoruz leblebiyiBiraz tatlı tarifleri falan paylaşayım bu gece burada.
Öyle bisküviler , süt dilimleri falan yemiyoruz canlarım cicilerim. Çorumluyuz diye şekerli leblebide yemiyoruz. Sağlıklı fresh besleniyoruz.
teşekkür ederim tamam hatırlatırım pazartesi giremesekte takılıcaz ben gene listedeymişim gibi hareket edeyim disiplinim olsun:))) benden kaçışınız yok**14. TAKİM 570. ETAP*** Etap üçüncüsü
gamzelim080 (79,20/78,10/1,10/%1,39) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor
14.Takım ortalaması :%1,033
ekstrem sebeb olduğu için listeye dönebilirsin ama pazartesi hatırlat iyice okuyalım şartları
G gamzelim080drdotty kaptinn
canımız sağolsun kuzum genede burdayım liste sotun değil 6 ayda çabuk gecer :)))) pazartesi bakıcak durumuma konuşucaz kaptanımla sanada hayırlı olsun kaptanlıkAlıntıyı eklemeyi unutmuşum
yok kıızz canta seklinde olanlar uzun süre soguk tutuyo onlarda kalitelisinden alırsanne zaman çıkmıştın listeden . her zaman bekleriz kuzum. sağlığın nasıl oldu
peşindeyi o zaman darılmaca gücenmece yok
bende artıdayım listeden çıkayım mı diye düşünüyorum ama liste zaten kötü gibi son anda karar verecem
akşam ki ekmek te çok olmuş 1 dilim yeter akşama .
süt dilim zaten olmaması gerek
prizli olanlar mı ? termosa çok baktık almadık zaten başka yere gidiyorduk son anda karar değişti olsa bile birşey değişmezdikarpuzu her şekilde yerim ben ya yeterki olsun
hiç denemedim ayran corbasını bi dnemek lazım aslındaUnuttum
Sanada kolay gelsin canım öpücük
Yaz geldi çorba da yenmiyorki kaptinim
Soğuk ayran çorbası candır
SchonerDuft canım bunlara seninde dikkat etmen gerek bende beslenmemi ve çocukların öğünlerini düzenlemeliyim
Hoşbulduk canım çok özlemişim Ankara’yı büyüdüğüm bahçeyi arka sokaktaki çiçekçiyi... Bakkal Tuncay’ı
Sen zaten aday listesinden ayrılmıştın diye hatırlıyorum bi bakalım geri dönüş kuralı nasılmış
yqap yap ben ne zamna kacamak yapsam aksamına bunu yapardmKesinlikle şuan kaçmaya niyetim yok hadi bana desteklerinizi bekliyorum
İyi fikir akşam yapıyorum bunuk:
Küsmem darılmam benim iyiliğim için herşeyy :)
Neyi unuttunnnn
bence ilk önce aday listesinde kalsın 1 hafta 2 hafta fln sonra listeye dönsün zaten baharda yok**14. TAKİM 570. ETAP*** Etap üçüncüsü
gamzelim080 (79,20/78,10/1,10/%1,39) Sağlık sebebi ile listeden ayrılmak istiyor
14.Takım ortalaması :%1,033
ekstrem sebeb olduğu için listeye dönebilirsin ama pazartesi hatırlat iyice okuyalım şartları
G gamzelim080drdotty kaptinn
değişiyor bu dr farkı benim bu 4.cü diyetisyenim buda yumurtayla peynir yedirmiyor mesela etin yanında evet ayran yok şimdiki listede ama işk listsinde vardı bende hiç sormadım valla az yedirip zayıflatmak aslında diyetisyen bahane oluyor bana zaten kanlarda sıkıntı yoksa vitaminlerde normla yaşantımızdada böyle beslesek zaten sağlıklıyız ama beni biri dürtecek hesap verecek biri olavcak dertleşecek biri olacak malum konuşmayı pek severim:)))bana 2.ci gittiğim diyetisyen balık et ve tavuk yanına 4 yk yoğurt vermişti . neye inancaz biz bugün doktor kontrlüm vr ona sorayım bari
yok kuzum bir öğrenelim biz düzeltiriz
valla deniz güzel oluyor seviyorum ben denizi kemikleri ısınıyor insanın
kilo alırdın veremek zor gelirdi iyi ki olmadın
Zayıflık lazım bacım onun içinde diyet ve bol bol yürüyüş. Çocukla bunlara dikkat edebilen arkadaşlara helal olsun çokta kolay değil.Süpersinnn maşallahhh bende istiyorum o güzellikten bir parçaa :)
Yaşıma göre iyiyim maşallah 3 çocuk var. 39 yaş. Ama kilo verince iyi hissettim çok şükür
ok kuzum sen takıl ama akti,f olman şart takım kuralı biliyorsunteşekkür ederim tamam hatırlatırım pazartesi giremesekte takılıcaz ben gene listedeymişim gibi hareket edeyim disiplinim olsun:))) benden kaçışınız yok
aynen öyle yaparız .yok kıızz canta seklinde olanlar uzun süre soguk tutuyo onlarda kalitelisinden alırsan
hiç denemedim ayran corbasını bi dnemek lazım aslında
yqap yap ben ne zamna kacamak yapsam aksamına bunu yapardm
bence ilk önce aday listesinde kalsın 1 hafta 2 hafta fln sonra listeye dönsün zaten baharda yok
poncikbirgelincik segus
bir sorsana sende bakalım ne dicek sana merak ettimdeğişiyor bu dr farkı benim bu 4.cü diyetisyenim buda yumurtayla peynir yedirmiyor mesela etin yanında evet ayran yok şimdiki listede ama işk listsinde vardı bende hiç sormadım valla az yedirip zayıflatmak aslında diyetisyen bahane oluyor bana zaten kanlarda sıkıntı yoksa vitaminlerde normla yaşantımızdada böyle beslesek zaten sağlıklıyız ama beni biri dürtecek hesap verecek biri olavcak dertleşecek biri olacak malum konuşmayı pek severim:)))
aynen agzım yüzüm yaz bitcek zaten
ok kuzum sen takıl ama akti,f olman şart takım kuralı biliyorsun
aynen öyle yaparız .
ondan gördüm ama hep küçüktü alsan ne olur almasan ne olur bakalım seneye artık bu sene geçti bize.
bir sorsana sende bakalım ne dicek sana merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?