Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Patates detoksu mu anlatirver hele onu

Patates detoksu mu anlatirver hele onu

bana 2.ci gittiğim diyetisyen balık et ve tavuk yanına 4 yk yoğurt vermişti . neye inancaz biz bugün doktor kontrlüm vr ona sorayım bari
2ye bolup yazdım duzelteyım ozamn
yok kuzum bir öğrenelim biz düzeltiriz
Ay neguzel denız kenarında olmak dımı bızde arada erdege kacarız
valla deniz güzel oluyor seviyorum ben denizi kemikleri ısınıyor insanın
Bende keske mezun olsaydim 65 de
kilo alırdın veremek zor gelirdi iyi ki olmadın

Biraz tatlı tarifleri falan paylaşayım bu gece burada.
Öyle bisküviler , süt dilimleri falan yemiyoruz canlarım cicilerim. Çorumluyuz diye şekerli leblebide yemiyoruz. Sağlıklı fresh besleniyoruz.
ben acılı seviyorum ama mutlaka sungurlu özgür den alıyoruz leblebiyi

teşekkür ederim tamam hatırlatırım pazartesi giremesekte takılıcaz ben gene listedeymişim gibi hareket edeyim disiplinim olsun:))) benden kaçışınız yok

yok kıızz canta seklinde olanlar uzun süre soguk tutuyo onlarda kalitelisinden alırsan

hiç denemedim ayran corbasını bi dnemek lazım aslında

Kesinlikle şuan kaçmaya niyetim yok hadi bana desteklerinizi bekliyorum

İyi fikir akşam yapıyorum bunu k:

Küsmem darılmam benim iyiliğim için herşeyy :)

Neyi unuttunnnn
yqap yap ben ne zamna kacamak yapsam aksamına bunu yapardm

bence ilk önce aday listesinde kalsın 1 hafta 2 hafta fln sonra listeye dönsün zaten baharda yok

Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım
poncikbirgelincik segus

değişiyor bu dr farkı benim bu 4.cü diyetisyenim buda yumurtayla peynir yedirmiyor mesela etin yanında evet ayran yok şimdiki listede ama işk listsinde vardı bende hiç sormadım valla az yedirip zayıflatmak aslında diyetisyen bahane oluyor bana zaten kanlarda sıkıntı yoksa vitaminlerde normla yaşantımızdada böyle beslesek zaten sağlıklıyız ama beni biri dürtecek hesap verecek biri olavcak dertleşecek biri olacak malum konuşmayı pek severim:)))

Süpersinnn maşallahhh bende istiyorum o güzellikten bir parçaa :)
Zayıflık lazım bacım onun içinde diyet ve bol bol yürüyüş. Çocukla bunlara dikkat edebilen arkadaşlara helal olsun çokta kolay değil.
Benim büyük oğlan bana çok düşkündür her faliyeti benimle yapmak istiyor. Birlikte futbol oynuyorduk mesela 2 kişiyiz kaytarma imkanı da olmuyordu. Şimdi powerboard sürüyoruz denge aleti gibi çok zor alıştım. Ama keyifli. Ortancayla scooter biniyoruz birine o birine ben . Küçüğüde dumbell niyetine kaldır indir yapıyorum 11 kiloyu geçmiş 9 aylık. Kucakta dans etmeyi seviyor. Yerde emeklemekte çok efor istiyor. Belimde biraz sıkıntım var düşmüştüm bunları yaparken çok zorlanıyorum ama çocuklarla hergün 3-4 saat yorucu oyunlar oynuyorum.( çocuk başına en az 1 saat) tavsiye ederim. 3 saatte mutfağa ayırıyordum anneme gelmeden önce. Hep koşturma içinde yani

Yaşıma göre iyiyim maşallah 3 çocuk var. 39 yaş. Ama kilo verince iyi hissettim çok şükür

e bencede hissetmelisin :) süpersin
ayrıca 39 yaş üç çocuk :) züppeeeer

benim 2yaşında bi oğlum var..iş güç ev koşturmaca oğlumla ilgilenme derken bayaaaa yorucu..sahi sen nasıl başettin? :)
hemen senden tüyoları alalım

Bundan sonra spor takımını Çorumlular , Bursalılar , Mersinliler ve ÖTEKİLEŞTİRDİKLERİMİZ olarak 4 e ayıralım

teşekkür ederim tamam hatırlatırım pazartesi giremesekte takılıcaz ben gene listedeymişim gibi hareket edeyim disiplinim olsun:))) benden kaçışınız yok
ok kuzum sen takıl ama akti,f olman şart takım kuralı biliyorsun
aynen öyle yaparız .
ondan gördüm ama hep küçüktü alsan ne olur almasan ne olur bakalım seneye artık bu sene geçti bize.
bir sorsana sende bakalım ne dicek sana merak ettim

aynen agzım yüzüm yaz bitcek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…