- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #281.721
çikolata bitter ve 2 kare ise kaçamak değildir . sadece çeyrek ekmeğe takıldım beyaz ekmekten olan somun ekmeğin çeyreği mi ?Aaaaaa bende dün ki menümü yazayım
Sabah: 3,4 ince dilim kaşar peyniri, 3 zeytin, 1 domates, çeyrek ekmek (evet ekmeği fazla kaçırdım) şekersiz çay
Öğlen : kaşarlı tost, söğüş, şekersiz çay
Akşam : kaşarlı alabalık, salata, bir çay bardağı kadar kola
Bir de bi kaçamak yaptımçikolata yedim. Sonra 1 saat tempolu yürüyüş
Evet, diyete başladığımdan beri yemiyorum ekmek ama dünçikolata bitter ve 2 kare ise kaçamak değildir . sadece çeyrek ekmeğe takıldım beyaz ekmekten olan somun ekmeğin çeyreği mi ?
günde 1 dilim tam tahıllı ekmek tüketebilirsin kahvaltı da zararı olmaz faydası olurEvet, diyete başladığımdan beri yemiyorum ekmek ama dün
cuma günkü kilolar canımCanm bu liste cuma günü olan son tartıya göre değilmi? Bizlerin başlangıç kilosuna göremi?
Kendimi düzelttim canım benim 80.9 idi Cuma günü sende msjını düzenlersen karışıklık olmazcuma günkü kilolar canım
Canım kendini alıntılayıp düzeltmen gerek sanırım ben senin kilonda oynama yapmadım :)leylmira kuzum, benim bugün itibariyle kilom 68.8
sen cuma günü listeye yazmadın mı kilo bildirimini ? aday listesinden alıyoruz bu bilgileri . ok yapmışsın kontrol ettimKendimi düzelttim canım benim 80.9 idi Cuma günü sende msjını düzenlersen karışıklık olmaz
Yazdım biriniz bana hesaplama yaptı hatta yapıştırdım orayasen cuma günü listeye yazmadın mı kilo bildirimini ? aday listesinden alıyoruz bu bilgileri
evet bendim ok düzeltim hep listeden hem bildirimdenYazdım biriniz bana hesaplama yaptı hatta yapıştırdım orayasenmiydin?
Ben varım şeker diyeti yapıp çok yemek yemek istiyorum uyar mı@tgb1907segus bi-zuzu @kayacans @patient women @2KediAnnesi Miray12_34 nilesss G Gagamzege leylmira Buki_89 @tobosoludulcinea poncikbirgelincik
kızlar takım olarak 1 haftalık şeker diyeti yapmaya var mısınız
Bana uyar kendimi dizginlemem icin gerekli hatta:)@tgb1907segus bi-zuzu @kayacans @patient women @2KediAnnesi Miray12_34 nilesss G Gagamzege leylmira Buki_89 @tobosoludulcinea poncikbirgelincik
kızlar takım olarak 1 haftalık şeker diyeti yapmaya var mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?