Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

13 aylik canim bebegim...
İki gundur hastanede esim (kp refakatci olarak ) gelince insallah konusuruz canim iyiki varsiniz konuşmak iyi geliyor gercekten
Kuzum ara sıra hepimizde oluyor öyle bunalımlar hele ki bebisin var onun sorumluluğu ihtiyaçları kendini unutuyosun o arada.. özel başka bi nedeni yoksa aşılmayacak bisey degil icini ferah tut. Konuşmaktan da cekinme yukler paylaşildikca azalır

canım nasıl yardımcı olalım şubat ayında ilk doğum günümüzü atlattık çok ta güzel geçti.
bizim ki kız olduğu için mor ve pembe kullandık süslemede.
şeker hamurunda pasta yapıldı.

yaklaşık 35-40 kişi olduğu için çeşit çok yiyecek vardı.
hepsini kendim yapmadım eşimin ailesine dağıttım
çocukla tek başına yapılacak bir organizasyon değildi.

Bende bakışiyorum aylardır hastaliklar isimle ilgili evrak isleri ramazan bayram derken oturtamadim kafamda zaten 6 yetiskin 3 cocuk olacagiz konsept dusunmuyorum pembe gri metalik helyumlu balonlardan alirim dedim pembis bi masa ortusu almistim kizimin fotolarini minnak mandallarla bi kose olusturayim diyorum az kisi olacagi icin hediyelik dusunmuyorum onlar getirsin hediyeyibutik pasta yaptircam yiyecek olarakta beni yormayacak basit seyler istiyorum. sen neler yaptin canim yiyecek olarak. 50 kisiyle dısarda yapmissindir zaten eve sigamazlar. Tabi birde bahar temizligim var yardimci alacagim ama ben de yapacagim onunla birlikte

Sagol canim rahatladim biraz

önce kendine bi konsept belirle süsleme için mesela kızının sevdiği bi cizgi fiilm karakteri olsun internette hazır süsleme paketleri var bardagı tabagı duvar süsü vs onalrdan alırsın bide ona uygun masa örtüsü ikramlıklarda ugrasmak istemem dersen pasta yanına kuru apsta vs bide soguk içecek ayarladın mı tamamdırrrr bizim burda parkta yapılyo artık dogum günleri kamelyaları süsleyip herkes oraya davet ediliyo hem daha az zahmet oluyo hemde ack havada daha güel oluyo

Kuzum benim zaten sayi az eser miktardayız kamelya mantikli coluk cocuk kalabalik olsak. En iyisi ben konsept bulayim alayim ev de olsugu icin tabak bardak kullanmak istemiyorum yemek takimimi kullanmayi dusunuyorum

Kuzum benim zaten sayi az eser miktardayız kamelya mantikli coluk cocuk kalabalik olsak. En iyisi ben konsept bulayim alayim ev de olsugu icin tabak bardak kullanmak istemiyorum yemek takimimi kullanmayi dusunuyorum
yemek takımı da olur tabiki o zaman footo cekinmek için bi köşe yaparsın hatıra kalsın

Basit pratik yapilan goze hitap eden biseyler ariyorum aslinda. Gun gibide olsun istemiyorum masayi ama necburen olacak capkek yapicam pembisli susluycem seker hamurlu yaspasta ve kurabiye olacak difrizde sarma ve suboregim var meyvelerden yapilabilecek guzel bi sunum dusunuyorum ama nasil.. birde salata ama masadada şık durabilecek bi seyler) ne istedigimi bilmiyorum sanirim

memlekette yaptım canım ben annemşn salonu bayağı bi büyük balkonda aynı şekilde o nedenle hiç zorlanmadık..kızımın doğum günü kurban bayramına denk gelmişti ben öncelikli pilav üzeri et ikram ettik ayrıca açık büfe olarakta peynirli börek ,mercimek köftesi, yaprak sarma, tuzlu,tatlı kurabiyeler, çikolata topları,ben minnie mouse şeklinde şeker hamurlu kurabiye yapmıştım, yine browni ve N**** (Siyahi) ile minnie mouse şekli yaptım, içecekleri doğal kendimiz yaptık (vişne,kayısı,elma) cam şişelere koyup üzerine sticker yapıştırdık, tam doğum günü zamanı helyum vakası olmuştu o yüzden balonları tavana yapıştırdık (ama helyumlu masa köşeline bağlamak daha şık duuruyor) herşey istediğim gibi olmuştu ta ki pastayı görene kadar tam bi felaketti çok sinirlendim 50 kişilik olunca bide birsürü para vermiştim kavga ettim almadım onun yerine iyi bi pastaneden 4 büyük pasta almıştım, o nedenle pasta konusunda titiz davranmanı tavsiye ederim

ha unutmadan birde ben minik hatıra kartları yaptım onu bi ağaç dalları gibi bişeye astım ve yanına süslü bi kalem aldım her gelene kızımla alakalı yazılar yazmalarını istedim, sakladım büyüyünce okutacam ona

meyve sepetide yapabilirsin canım bak güzel fikir olur çikolatalara batırıp, onları dizmek için stand bulabilirsin belki

evet ya iyi gelecek biraz dinlenmiş olurum evimi toparlarım hem çok dağıldı beni çok geriyo . sen ne yaptın ev işini
evet ja ev istedigin gibi olmayinca baya stress oluyo insan:)... bend dün yatak odami hallettim dolap üstü mis gibi oldu herseyi düzenledim disarda kötü görüncek hicbisey kalmadi, tek dolap iclerim var ama onlar suan cok rahatsz edici degil
Lavoboyuda bitirdim dün tüm dolaplar düzenlendi heryer dip köse temizlendi bitek dus kaldi ona artik zaman yetmedi Saat alti bucukda basladim 23.30 da bittim anca esim evde olmadigi icin allahdan yemek derdide yoktu bitti o.
Bugünde mutfakda sira dolaplar ve dip köse firin falan herseyi bi elden gecircem insallah zaman yeterse bide girisi düzenlim diyorum ayakabiliklari falan.

Oturma odasi düzenli zaten onu tek bi süpürüp silcem cumartesi evi tertemiz birakip kayinvalidemlere gitmek istiyom:)

Çok guzel olmus kuzum pasta vakasida olmasaymis keske nazar boncugu olmus minikkusun .. benim hersey ust uste geldi esimin izni 9 temmuzda baslayacak 11 inde kizimin dogumgununu kutlayip tatile gidicez birde bahar temizligi var cok yogunlasip ayrinti yapamiycam. Netten bi konsept almayi dusunuyorum artik tek tek kafamdakileri bulmak cok zor sanirim hos kafamda da bisey yokya sade şık olsun istiyorum iyiki kiyafetlerimizi almisim:)) tatil icinde daha yeni belli oldu sured ekisitli hemen dogumgununu yapip ertesi yola cikmaliyiz nasil olacaksa daha otelimiz bile yok ben netten birazda tatil icin biseler arastirayim cok saolun

ohh ellerine sağlık benim evde heryer dağınk eşim evde sağolsun hiç elini sürmez temizliğe anca bulaşık yıkar
düğün mü var bu hafta da öylesine mi gidiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…