- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #282.121
ne kadar verdin wc durumun nasıl27.06.2018 -- Kefir Detoks 1 . gün
toplam 1,25 lt kefir + 15 hurrma yedim tüm gün :)
sabah 06-07 -- Leslie
Akşam -- 0930-10:30 arası 1 saatte 6 km yürüyüs
ne kadar verdin wc durumun nasıl
ohh cok iyi söyle bi git gez kafani dagit kuzucummyarın 17 gibi çıkıcaz pazartesi sabah dönecez 8 gibi ama iznimi perşembeye kadar ayarladım yine mersinde biraz dolanırız günlük kültür gezileri yaparız gibime geliyor
günaydın kızlar nasılsınız. bugün hurma diyeti yapayım dedim almak için aşağı indiğimde gözüm korktu ya cırcır olursam bu seferdeyarın yola çıkıcam burnumdan gelmesin dimi
ne kadar verdin wc durumun nasıl
tartılmadım ki :) keyfi kaçmasın dedim bir 3 gün yapayımda tartılırım
Hurma iyi gitti diyetisyen bekliyorum bugün başlicam squat iyidir ya sikilirsan lesli iyi oluyor ben bi ara sıkılmıstim simdi devam ediyorumGünaydın canımnasıl gidiyo bakiim hurma diyeti bittikten sonra beraber spor yarısmasi yapabiliriz ben pek bi sevdim bu squat i yürüyüsten sıkıliyodum bundan sıkılmiyorum bakalım bende de bu enerji hali sık görulen bişey degil ama bugünlerde iyiyim spora yoruyorum bunu inşallah geçici degildir
Yarın kilo bildirimini unutma tartılman gerektartılmadım ki :) keyfi kaçmasın dedim bir 3 gün yapayımda tartılırım
evet ya iyi gelecek biraz dinlenmiş olurum evimi toparlarım hem çok dağıldı beni çok geriyo . sen ne yaptın ev işiniohh cok iyi söyle bi git gez kafani dagit kuzucumm
benim bağırsaklara güven olmuyor yabence olmazdın canım yaa olsanda yarına kalmazben detoks işine hiç girmeyecem artık öle bi karar aldım..dikkat edince gidiyor bu hafta daha iyi anladım.. bugüün son proteinimi yapıp (1.2 kilo gitmiş 3 günde) sonra 2-3 hafta diyetisyen listelerimi yaparım diyet işini bitirip korumaya geçerim
benim bağırsaklar biraz huysuzda güvenemiyorumbu detoksla hiç bağırsaklarım bozulmadı benim canım.
Bende biri bulsun diye bekliyorumen son spor listessi nerelerde acaba kizlar?
diyetisyen senin için çok iyi olacak zaten iyi gdiyordun daha iyi gideceksinHurma iyi gitti diyetisyen bekliyorum bugün başlicam squat iyidir ya sikilirsan lesli iyi oluyor ben bi ara sıkılmıstim simdi devam ediyorum
Telefondan bulmasıda zor oluyor pc kullanmiyorum ben bulana kadar kesin ya birisi ariyor ya bebis uyaniyor :)Bende biri bulsun diye bekliyorum
Ay inşallah kızımın dogumunda ki hemsireyle karşılaştık simdi kadın şok oldu kilolu halimi bilince sahanesin deyip deyip öptü acayip gaza geldim yadiyetisyen senin için çok iyi olacak zaten iyi gdiyordun daha iyi gideceksin
Bende telden bulamıyorum aynenTelefondan bulmasıda zor oluyor pc kullanmiyorum ben bulana kadar kesin ya birisi ariyor ya bebis uyaniyor :)
13 aylik canim bebegim...Seni çok iyi anliyorum canım ama seni en iyi eşin anlar dert ortağımız onlar değil mi hem böylece aranızdaki bağlarda güçlenir ben kaç aydır eşimden ayriyim arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum konusuyorum annem geldi bayramda onla dertleştim ama eşimin yerini hiçbiri tutmuyohiçkimse onun kadar iyi teselli etmiyo beni anneme söyleyemedigim şeyleri eşimle konuşabiliyorum bence bu sureçte eşine yavaş yavas anlat sıkıntılarını bulabildiğin çözüm önerilerini soyle kuzum ondan da yardim beklediğini söyle hem erkeklerin hoşuna gidiyo bu tip şeyler inan bana burda bu topikten ya da özelden benimle dertleşebilirsin cok iyi dinlerim ama cok da konusurum bi keresinde psikiyatrım senin konuşup dertleşmeye ihtiyacın var daha çok dedi
Canım o kadar dogru seyler yazmissin ki üstüne ekliyebilcek biseyim yok@Bir garip kuzum @selcanmehmetcan cok guzel cok dogru seyler soylemis canim noktasina virgulune dokunmadan katiliyorum biz burdayiz istedigin zaman konuşup dertlesebiliriz birde sanirim seninkisi doğum sonrasi yasanilan turden bir depresyon cocugun kac aylik ya da kac yasinda canim yazdiysan bile ben kacirmisim sanirim
valla benimde öle vucudumda bende yoruldum diyettenYarın kilo bildirimini unutma tartılman gerek
evet ya iyi gelecek biraz dinlenmiş olurum evimi toparlarım hem çok dağıldı beni çok geriyo . sen ne yaptın ev işini
benim bağırsaklara güven olmuyor yabu hafta şunu anladım vücudum diyetten yorulmuş bu hafta dinlenmeye çekiliyorum bir yarını kurtarırsam süper
benim bağırsaklar biraz huysuzda güvenemiyorum
ben 3 ay öncesinden başlamıştım araştırmayaKızlar sizden fikir isteyecegim çilginlar gibi nette aramaktan kafam iyice karışti
Kızımin dogumgunune 14 gun kaldı biliyisunuz ailemden farkli bi sehirde yasiyorum 2 aileyi davet edip kucuk bi parti yapmak istiyorum ailelelerin ikisininde minik bebekleri var .. hem yiyecek hem susleme fikirleri alabilirim. Kızıma anı kalsın istiyorum sadece yoksa pek hevesim yok boyle seylere ilk dogumgunu diye heveslendim ama kafam karıstı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?