- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #283.001
Ben sımdı neler yapmalıyım
Ne zaman adım eklenecek
Yönlendırme alabılırmıyım :)
Ne zaman adım eklenecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kadın doğum doktoruna gititm aksık ağrım için ..
ulturasondan baktı ve kese göründüğünü gebelik olabileceğini söyledi ..
bakalım sonucu heyecanla bekliyorum..
ben zannetmiyorum çünkü adetim biteli 1 hafta felan oldu henüz..
gebelikten farkı bi durum olabilir mi dedim olabilir deyince korktum açıkcası..
kan ve idrar testimin sonuçları öğleden sonra 3 gibi öğreneceğim ..
hayırlarla duanızı beklerim..
Bende merak ediyordum aspir yağını dene bakalım faydasi olursa bende başlarım :) ben kendi yediklerime az derdim seninki dahada azmiş nasil doyuyor musun .?
Benimde isler cok yogun bu ara son 1.5 ay sonra evde yatisa devam etcem hep tatil oohhBizede haber et kuzum
Ya bazen bilemiyorsun tecrübe edince anlıyorsun adetin nasıldı cokmuydu geçen ay
Niye yazmıyorsun kuzum
Tatilim yarın iş başı yapacam.
Yazdım da cvb veren olmadı arada bende girmedim sonra zaten arada kaynıyor bazen mesajlar .
Iyi yaptın yat dinlen yorma kendini.
Kalori saysan nasıl olur 3 gün normal duzene geç vücut ters tepmesin sonra.
O gün de detoks suyu yap iç yada limonlu su iç 1 lt 1.5 lt de normal su iç .
Kefir aklım da ama evde probiyotik yoğurt var yarın ara öğün yapacam onlarla sonra kefire geçeyim
Yapana kadar aksam olduOrda olsam bende gelır ortak olurdum kısırına![]()
Nazli kuzumm noruyon kizz nasil hazirliklar tamamlandimi,zayifladinmi zaten zayiftin ama 3-5, kg vermek istiyordun...ne bileyim canım ya hep öyle yazdıklarıma yanıt alamıyorum pek yazasıım gelmiyor
doğru seni görmüyorum pek
Valla sen çok uyanıklık yapmışsınHeee anladımmm ben kurbandan 2 hafta once de ızın alıp bırşestırdım 25 gun falan tatılde olucam![]()
Haftaya iyice kasmak gerekli desene bende full kacamaksız geçirme planları yapıyorum bu cuma geçti zaten gram gider kilo gitmez. Yarın yapalım dicem ama ben yemek yemeden yaparım şöyle kefir probiyotik yoğurt meyve sabah tost semiz otu ve domates yemek istiyorum.baktım diğer gruba da sağlam kilo vermişler geçen haftaben bozmadan 15 gün daha devam edicem diyete sen hangi gün başlayalım dersen başlarız , sana kolay olacaksa hafta sonuda yapabiliriz hiç farketmez bana
Ben yoktum kuzum geçen haftadan berine bileyim canım ya hep öyle yazdıklarıma yanıt alamıyorum pek yazasıım gelmiyor
doğru seni görmüyorum pek
ohh valla bende evde oturmak istiyorum artık çalışmaktan yoruldum tatiller yetmiyor artıkBenimde isler cok yogun bu ara son 1.5 ay sonra evde yatisa devam etcem hep tatil oohh
Takımda olan herkes sorumluluk almalı. Eziklenmek istemiyorsak programlı başlamalıyız.kızlardrdotty nin dediği üzere haftaya 6. takım ile yarış halinde olacaz..o nedenle hepimiz daha fazla özen göstermeliyiz..bu hafta sonu kaçamak yapmasak bişey kaybetmeyiz diye düşünüyorum çünkü kaybedersek karşı takımın eziklemesiyle karşı karşıya kalabiliriz
![]()
şöyle bi önerim var size ve takım kaptanlarına, herkes bu hafta nasıl düzende beslenmesi gerektiğinin listesini oluştursun(diyetisyene giden arkadaşlarım için) ve paylaşsın, kararsız herhangi bi diyet programı olmayanlar içinde bi diyet programı belirleyelim hep beraber ve bu listenin dışına kesinlikle çıkmayalım
14. takımın gücünü göstermeye var mısınız?
Canım ben seni aday listesine yazayım diye düşünmüştüm. Yeni üye prosedürüne tâbîsin sanıyorum.Ben sımdı neler yapmalıyım
Ne zaman adım eklenecek
Tamam canım sorun yok o zamanben karistirmisim canim ya liste ayin 29 undan sonra benim kafa 25 e gitti. ay su listeysi takip edemiyorum yaaaaa üfffff
Baya zor geciyor.. agrisi fena devam ediyor hic keyfim yok sporda yapamiyorum bir kac gune gecse de sporuma baslasamSilent Scream dişin nasıl oldu canım iyileştin mi
poncikbirgelincik
Ponçikim ben seni bikaç kez etiketledim hatta Bu...’ya da sordum. Telaşından söz etti. Cevap yazmıyorsunuz demişsin deEtiketledik sen de bize dönmedin.
Buralarda olmana sevindim. İnşallah senin için herşey yolundadır.
segus canım benim mesajlarını okudum alıntılayamadım ama spor programını sevdim
cuma’ ya ekside geleceğine inanıyorum.
SchonerDuft kuzucummm sanki hiç görüşemedik valla beni tatil yıpratıyor. Bi evim olsada düzenimi bilsem. Çocuğun biri bi yerde biri başka bi yerde biraz zorlanıyorum bugünlerde
@tgb1907 canım oteli kapatan Arab’ın karısı ünlü bi top modelmiş (tabi eskiden) kocalarımız onu görmek için yasak alana geçmeye çalışıyor.Allllaaaamm lafa gelince kimsenin karısına kızına bakılmaz derler.
N Nidsalii geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlanırsın
leylmira menüleri yorumları unutmayalım bir de leblebi yemiyoruz değil mi
![]()