- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.541
İnşaallah şeker de başlamaz kuzumSeker hastaligi baslangici disinda yok şimdilik..
Genetik degil canim annemde yeni oldu,bende kg yuzunden bebek icin gordugum tedaviler sonucunda oldu uzuntu stres aclik şeker 110 yakin kac aydir boyleydi,3aydan fazla sonuc ayni olunca malesef seker var demekmis birde 5,8mi neydi 6,0 olunca haplik seker durumu oldu,simdi kg verdikce umarim duzene girer baktirmam lazimmİnşaallah şeker de başlamaz kuzum
Annemde biliyorum
Abimde de başladı
Ben de risk grubundayım
30lu yaşlar ve kilo ile çok etkili maalesef
Beslenme ve spor gerek
Genetik mi sizde de
Maşallah masallah totosunu kaşı annesi nazar olmasınMrbaha teyzeleri
Genetik degil canim annemde yeni oldu,bende kg yuzunden bebek icin gordugum tedaviler sonucunda oldu uzuntu stres aclik şeker 110 yakin kac aydir boyleydi,3aydan fazla sonuc ayni olunca malesef seker var demekmis birde 5,8mi neydi 6,0 olunca haplik seker durumu oldu,simdi kg verdikce umarim duzene girer baktirmam lazimm
KuzumSunum harika lupletesim gelditarifi ne kuzum. Aksam yemegi gibi tok tutabilecek bisey mi bende heveslendim simdi ilk iş şu yanardoner pipetlerden edincem
Buz onlar kuzum.Cok guzel afiyet olsun, icindeki nanemi lale gibi guzel sekil olmus,kabiz olmazsin dimi.ben dunden beri yememi azaltim vc az gider oldum.ins kglar gider ins..
Kuzumm damla şeklinde peynir o :)O ne ola ki şimdi
Yarım şeftaliSchonerDuft
Kuzum smothi nin tarifini verir misin ben kaçırdım sanırım.(çocuk peşinde koşmaktan helak oldum)
Hem @munter ‘de tarif istiyordu
Bende menümü paylaşayım
12:00
2 parmak peynir
2 zeytin
Sebzeli omlet
Domates
Çay
14:30
Elim kadar biftek
2 şapka mantar
Salata
Karışık komposto (kuru meyvelerle soğuk suyla hazırlanmış şekersiz)
17:00
1 dilim hurma pastası ( sağlıklı beslenme standından seçtim şeker içermiyor tarifini de dinledim beynime kaydettim bir gün evim olursa yapar sizede tarif ederim)
Çay
19:30
Zeytinyağlı reyonunda ne varsa hepsinden azcık (1 pasta tabağı dolusu)
1 porsiyon kadar döner
125gr. Yoğurt
2 kuru incir
Evet biliyorum çok yemişim hiç boş kalmamış ağzım.
Akşam 8den öğle 12 ye kadar şade kahve , soda, çay ve su dışında hiçbişey içmiyorum.
Gün içinde 3 litre su içiyorum.
Limonata içenlere özendim bana karpuzdan yaptılar şekersiz 2 gündür 1er bardak içiyorum. Kilo vermeye devam ediyorum aslında vermek istemiyorum ama alacam korkusundan bazı kuralları çiğnemiyorum.
Bu 16/8 diyetini herkese tavsiye ediyorum.
Sevgiler
Cumartesi 69.90dum bugün de aynı 69.90 2 akşam boşa mı yaptım acaba smotihe yiGünaydın kizlarbugün -900 ile uyandım çok mutluyum o kadar dikkat etmemin sonucunu bu hafta alıcam galiba ve cuma mezunum artık parti var parti
belli olmaz kuzum birden verirsin belki zaten sen 2 gün yaptın bugün yapma, benim kilo direncinide dukan birası kırdı bence keşke içebilsenCumartesi 69.90dum bugün de aynı 69.90 2 akşam boşa mı yaptım acaba smotihe yi
Günaydın kızlarrrrrrrrrr bugün tartılmadım ama dün sabah tartılmıştım 66.9
19 haziran'da başlamıştım ben haftada 1 kilo vermişim demek ki, yani ilk başladığım gün 70 di kilomlistede 70 son kilon 3.1 mi verdin sen şimdi nasıl oluyor o ya
regli olursam yaparım. reglimde geçti muhtemelen çarşamba günü olacam onun etkisi de olabilir. wc de yok ondan olabilir . sebze yemeklerine debelli olmaz kuzum birden verirsin belki zaten sen 2 gün yaptın bugün yapma, benim kilo direncinide dukan birası kırdı bence keşke içebilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?