- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.581
Maşallah ona ya çok yanaklı bir şey olacak
darısı size inşallah kızlar en tombulundan ve yaramazındanYandinn iyi iste seni çöpe dondurucek anlasilan :)) saglikli sıhhatli dogsunda annesi yeriz beraber bundan da kg alacak degiliz ya gerci havadanda sudanda kg aliyoruz :))
dalga geçmedim kızdımYaaa neden dalga geçiyorsunuz kaptiiiin
Şu an çok üzüldüm.
Şaka bi yanaaaa
İyi oldu sonunculuk sağlamca başladım yeniden
Maşallah masallah totosunu kaşı annesi nazar olmasın
tm tm aglama hadi gel burayaKizlar internetim yoktu gelemedim liste nerde kaldı bilmiyorumçok ozur dilerim
Oyytm tm aglama hadi gel buraya
malesef 1.notayı yedik geçen hafta bu hafta toparlanmamız lazım .takım sonuncu olmuş bu hafta çok üzüldümm
sen düşünmüyosun sanırım takıma dönmeyitakım sonuncu olmuş bu hafta çok üzüldümm
yok kuzum ben protein yaptığımda hep böyle yiyorum2 yumurta ve peynir fazla gelmedi mi ?
Ne yicem ki . Şuan canım birşey istemiyor
Günaydın poncik
ay aslinda cok iyi olur ama ben tutamiyorum kendimi illa sekerli biseyler yemis buluyom kendimiSağol kuzum
Dünden hazırlığımı yaptım aksilik çıkarmaz ise bedenim 2 kilo üstü veririm
Bugün başlıyoruz o zamanBuki_89 şeker diyetine var mısın
Bir kere poncik bana 2 yumurta yesene tok tutar demişti o zaman protein yapıyorum nasıl ağır geldi anlatamamyok kuzum ben protein yaptığımda hep böyle yiyorum
Yapamam diyorsan eziyete döner mesela ben kıvranıyorum şu an şekersizlikten. Meyve serbest tahıl ekmeği yiyorum ben gün de 1 dilimay aslinda cok iyi olur ama ben tutamiyorum kendimi illa sekerli biseyler yemis buluyom kendimi
mesela nasil yapcaksin ne yemeyi planliyosun?
Mesela Capucino iciyom ben onu icebilirmiyim devam? meyve yiyebilirmiyim? o proteinyogurtumu yiyorum olurmu? Ekmek yiyebilirmiyim?
en kisa zamanda kucagina alman dilegiyle canimmm... cok cok Tatli masallahMrbaha teyzeleri
üff bilemedimki zaten buhafta cok dikat etmem gerekiyo yine bir iki kilo almis görünüyorum ve bu hic iyi degil... tatilime Kadar 4 kilo vermek istioyrumYapamam diyorsan eziyete döner mesela ben kıvranıyorum şu an şekersizlikten. Meyve serbest tahıl ekmeği yiyorum ben gün de 1 dilim
neyli bu kokteyl canim?Akşam yemeğim :)
Eki Görüntüle 2166614
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?