- 25 Mayıs 2013
- 13.996
- 20.634
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.561
Kalori bombası olmuş canım. Avokado ve muz bir araya gelince daha çok kilo almak isteyenlere uygun olurCumartesi 69.90dum bugün de aynı 69.90 2 akşam boşa mı yaptım acaba smotihe yi
anladım yinede çok güzel vermişin tebrikler19 haziran'da başlamıştım ben haftada 1 kilo vermişim demek ki, yani ilk başladığım gün 70 di kilom
reglinin bu haftaya gelmesi kötü olmuş o yüzden kilonun sabit olması moralini bozmasın regl bitimi daha çok inersinregli olursam yaparım. reglimde geçti muhtemelen çarşamba günü olacam onun etkisi de olabilir. wc de yok ondan olabilir . sebze yemeklerine de
Kalori bombası olmuş canım. Avokado ve muz bir araya gelince daha çok kilo almak isteyenlere uygun olur
1 meyve 1 bardak su ve chia ile yaparsan daha hafif olur
Yada 2-3 hurma 1 bardak süt ile hem doyurucu hem kalori düşük olur. Chia da zaten 25 kalori(10gr)
Güvenmeyin o ünlü diyetisyenlereünlü bi diyetisyenin sayfasında ödem atıcı içecek diye vardı bu listeben de yapacaktım ama avakado bulamadım diye yapmadım
oo tebrik ederim neler yapıyorsun kilo vermek için bizimlede paylaşsanaGünaydın kızlarrrrrrrrrr bugün tartılmadım ama dün sabah tartılmıştım 66.9
diyetisyen tarifi olunca güvendim burda bahsettik bir diyetisyen yağ yakımı için 2 3 akşam önermiş . boşa gitti hafta sonum deseneKalori bombası olmuş canım. Avokado ve muz bir araya gelince daha çok kilo almak isteyenlere uygun olur
1 meyve 1 bardak su ve chia ile yaparsan daha hafif olur
Yada 2-3 hurma 1 bardak süt ile hem doyurucu hem kalori düşük olur. Chia da zaten 25 kalori(10gr)
öğlen için planım yok sabah 2 kayısı (şekerpare olandan ) 6 topik peynir yedim. şimdi bir çay bardağı kimyonlu su içiyorum. pek iştahımda yok aslındaanladım yinede çok güzel vermişin tebriklerhaftada 1 kilo ideal olan bence
reglinin bu haftaya gelmesi kötü olmuş o yüzden kilonun sabit olması moralini bozmasın regl bitimi daha çok inersin
öğlen ne yemeyi düşünüyosun? ben ton balıklı salata yapacam
200 gramcıkmı hedef koydun9 TEMMUZ PAZARTESİ
KİLO KONTROL
VE HEDEF LİSTESİ
segus (66,2/G.K/H.K)
SchonerDuft (69,0/G.K/H.K)
tgb1907 (63,9/63/62)
bi-zuzu (60/G.K/H.K)
tobosoludulcinea (63,6/63,1/62,5)
kayacans (77/76,8/76)
patient women (83,1/8/83,1/82,9)
leylmira (80,0/G.K/H.K)
lilipit (75.15/G.K/H.K)
Buki_89 (66,5/G.K/H.K)
Miray12_34 (70/G.K/H.K)
Nidsalii (63,4/G.K/H.K)
she-ra (92,8/GK/H.K)
yediveren14 (58/G.K/H.K)
gamzelim080 (77/G.K/H/K)
selcanmehmetcan ( 76.5/ G.K/H.K)
nilesss (74,8/74,6/74)
drdotty(64,0/)
!!kızlar alıntı yaparken son liste olmasına dikkat edelim
menülerini biraz arttır bence 1 dilim ekmeği her gün ye kahvltıda arada bulgur pirinç tüketKızlar ben hâlâ kilo veriyorum napıcam şimdi
Kötü durmaya başlayacak sanki. Hem deformasyonlar kendini göstermeye başlıyor zayıfladıkça. Boyum 176 sezaryen doğumlarım var 63e doğru gidiyorum.
Kızlar ben hâlâ kilo veriyorum napıcam şimdi
Kötü durmaya başlayacak sanki. Hem deformasyonlar kendini göstermeye başlıyor zayıfladıkça. Boyum 176 sezaryen doğumlarım var 63e doğru gidiyorum.
Güvenmeyin o ünlü diyetisyenlere
Kimse ekmek parasını kesmez
Herkes vücuduna göre damak tadına göre yapsın
oteldesin dikkat etme bi kaç gün bakalım alacakmısın ,176 boya 63 gerçekten az 66 ideal olanKızlar ben hâlâ kilo veriyorum napıcam şimdi
bende peynir ve 2 yumurta yedim sabah, ama atlama öğleni hafif bişeyler yersinoo tebrik ederim neler yapıyorsun kilo vermek için bizimlede paylaşsana
diyetisyen tarifi olunca güvendim burda bahsettik bir diyetisyen yağ yakımı için 2 3 akşam önermiş . boşa gitti hafta sonum desene
öğlen için planım yok sabah 2 kayısı (şekerpare olandan ) 6 topik peynir yedim. şimdi bir çay bardağı kimyonlu su içiyorum. pek iştahımda yok aslında
Evet ya dün yemekli davetteydik menumu yazmafim utandım200 gramcıkmı hedef koydun
Yardimci olayim ben sana kuzum
Pazartesi ceza konusunu konusalm en basta daLuluuu94 e ceza olsun hic goremiyorum onu
Kizlar internetim yoktu gelemedim liste nerde kaldı bilmiyorumLuluuu94
Canım ben çok takip edemedim bu ara ama sende yoksun sanırım , umarım herşey yolundadır.
Spor listesinin durumu nedir Fitler mi galip Fatlar mı? Yeni listeyi de paylaşır mısın?
dün dünde kaldı unut gitsin yediklerini afiyet olsunEvet ya dün yemekli davetteydik menumu yazmafim utandımo ünden guvenemedim kendime hiç umudum yok bu hafta midem den garip sesler geliyor !
2 yumurta ve peynir fazla gelmedi mi ?SchonerDuft kurban etti kendini ben deneyim dedi yaptı ben yapmayım bari
oteldesin dikkat etme bi kaç gün bakalım alacakmısın ,176 boya 63 gerçekten az 66 ideal olan
bende peynir ve 2 yumurta yedim sabah, ama atlama öğleni hafif bişeyler yersin
Günaydın poncikgünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?