- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.061
kuzum çok az kaldı biraz daha sabır .çok zor farkındayım ama yapacak başka birşey yokbabamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım
babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.
yoluna sokmaya çalışıyorz herşeyi ama artık ben bittim
Uzuldum canım Allah sabır versın.babamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım
babamın sorumsuzlukları ve borçları canım düğün arefesi bizim zaten sıkıntımız varken 28000 tl borç çıkardı bize.
Bıze bursadan cıkıs yok canım baska yerde yasayamayızerdemli alatanın denizi de muhteşem arkadaşın bilir . oturduğum muhitte sıfır daire 300 bin tl ye satılıyor size ucuz bize çok parageçen sene domatesi 1 tlnin altında gördüğüm oldu 0,75 0,50 kr ucuz bir şehir sizde gelin işte bu tarafa ucuz ucuz yaşarsınız
Haklısın canım tek derdım 10 kılo fazlalıgım cok sukurCanım senin üzerindeki kilo senin hayatını çok olumsuz etkilemiyor. O yüzden ağırdan alabiliyorsun.
Ben dışarı çıkamıyordum, utanıyordum. Çok ağrılarım vardı belimde, bacaklarımda...
Mecburdum yani hızlı zayıflamaya.
O zamanlar hayatımda başka sorunlarda vardı ve ben zayıfladığımda tüm sorunların düzeleceğine inanmıştım.(Aslında öyle de oldu sanırım özgüven meselesi) Herşeyin üstesinden gelebileceğime inandım.
Amaaaaan kilo ne ki ? 3 fazla olmuş 5 eksik görsele o kadar takılmamak lazım. Sağlıklı kilo aralığında olun yeter. İnsan neler görüyor, neler yaşıyor.
Üzüldüm senin için.babamın sorumsuzluklarıyla uğraşıyoruz canım
işte öyle yapamıyorum ayın 15 günü mutlaka normale dönüyorum korunmadığım için asıl sorun o işte . birde canım yemek çekmiyor hiç zaten yemekle aram yok çikolataya dayanamıyorum sadecebence hazır olduğundasıkı bi diyete başlıyorum de ve 3 ay hiç bırakmadan 3 ayda vereceğin kilo ile acayip fit olursun hem diyettende sıkılmamış olursun, ben kendimi hep öle motive ettim ideal kiloma inince yerim diye, ha yemedim mi bayramda,tatilde alasını yedim ama dönüşte kilo yapışmadan vermeye çalıştım
kilo vermenin alasını biliyosun hem de hepimize katkın o kadar çok ki, benim zayıflamamda ki en büyük destekçim sendin
Suan bu sabah ıtıbarı ıle 65.9cıktımbu hafta çok hevesliydim vermeye 3 kilo verecektim spor yapacaktım ama kolum kalkmıyor .
şuan nasıl gidiyor verdin mi cumaya göre
valla bir plaj parası veriyoruz piknik için bağlar bahçeler bizimBıze bursadan cıkıs yok canım baska yerde yasayamayızcok sanslısınız valla mıs gıbı hem ucuz hem denız kenarı tatıllerde beles
senin olduğun kiloda olmak istiyorum bende .Suan bu sabah ıtıbarı ıle 65.9cıktım
sabediyorum zaten de bende bittim artık annemin gelecek biparası vardı perdeleri falan ordan alırız diye umut ediyoduk oda gitti şimdikuzum çok az kaldı biraz daha sabır .çok zor farkındayım ama yapacak başka birşey yok
amin canım sağolasınUzuldum canım Allah sabır versın.
inşallah canımÜzüldüm senin için.
Tam düğün arifesi hem zaten paraya sizin ihtiyacınız olur. Hem de bi aksilik yaşansa damat tarafına da rezillik.
İnşallah halledebilirsiniz sessizce
Ne borcuymuş yine
inanirim canim ya olsun yinede masallah sana ve is arkadaslarina canimYok kız alısıyo ınsan gore gore neler yasıyosunda dayanıyosun sımdı donup bakıyorumda dusununce yapılamayacak seyler yapmısım
evet ya fenayim gercekten:) gittim baya sinir bozucu gecti... korkudan kendimi nasil sIktiysam ter su icindeydim bitiginde... baya zor oldu ama ya derine Kadar inmesi gerektiginden hissettim biraz böyle sürekli igne batiriyolar gibiydi.Sen aynı bensingittin mi dr ye .düşün ben bu korkakligim ile 1 gün de 4 5 tane göbekten iğne vuruldum o iğne sayesinde azcık alıştım
allah büyük kuzum gün doğmadan neler doğarsabediyorum zaten de bende bittim artık annemin gelecek biparası vardı perdeleri falan ordan alırız diye umut ediyoduk oda gitti şimdi
amin canım sağolasın
inşallah canım
banka kredisi 110 gün geciktirmiş tümünü tahsil ettiler annem kredi çekti elde avuçta ne varsa verdi 5 binde arkadaşından borç aldı
afiyet olsun kuzucum ben bugün bozdum biraz azönce ARkadasimla ögle yemegi niyetine bi dilim pasta ve kahve yaptik:SÖğlen yemeğim Eki Görüntüle 2167596
annende ya da kv kalsan bir kaç gün olmaz mı ? küçük birşey ama ciddi sonuçlar doğurmasın sanaevet ya fenayim gercekten:) gittim baya sinir bozucu gecti... korkudan kendimi nasil sIktiysam ter su icindeydim bitiginde... baya zor oldu ama ya derine Kadar inmesi gerektiginden hissettim biraz böyle sürekli igne batiriyolar gibiydi.
siimdi tam 14 gün su degmicek nasil olcaksa o. kesinllikle su degdirme dedi iltap kapma olayi cok yüksekmis elim sürekli suda
bugünlük annemdeyim ama ise gidiyorumya o sorun olur uzak cok... bakalim esim yapcam ben herseyi dedi ama yarin son sinavini yaziyo sonra bidaha bos iki ay. o yapar artik temizlik yapmam zaten tek günlük isleri hallederim ozamana kadarannende ya da kv kalsan bir kaç gün olmaz mı ? küçük birşey ama ciddi sonuçlar doğurmasın sana
afiyet olsun kuzum benim canım künefe şireli börek istiyor sanırım regliden dolayı 2 3 güne geçer diye de umut ediyorum :)afiyet olsun kuzucum ben bugün bozdum biraz azönce ARkadasimla ögle yemegi niyetine bi dilim pasta ve kahve yaptik:S
Gecen gun ben 2.5tan aldım domatesı bı ara 5 tlydı ıyı yıne sımdı. Halımıze sukretcez napalım fazlasını yapamıyoruz zaten. Esım bursalı kuzum burda yasar olurüz bizvalla bir plaj parası veriyoruz piknik için bağlar bahçeler bizimbabam avcı olduğu için çok yer bilir insanlarıda tanır beleş beleş takılıyoruz ama bu sene çok pahalı domates 2 den aşağı yok elmayı 10 tlye gördüm aklım gitti siz alışıksınız belki bu fiyatlara .
niye çıkış yok ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?