Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum çok az kaldı biraz daha sabır .çok zor farkındayım ama yapacak başka birşey yok

Uzuldum canım Allah sabır versın.

Bıze bursadan cıkıs yok canım baska yerde yasayamayız cok sanslısınız valla mıs gıbı hem ucuz hem denız kenarı tatıllerde beles

Haklısın canım tek derdım 10 kılo fazlalıgım cok sukur ya benı esımde kotu etkılıyo zayıflamıyım dıye yedırıyo boyuma ona ragmen ıyı gıdıyorum. Ona kalsa bukadar yeter ama 58e kadar ıncem. Kendım ıcın benım cabam fıt anne olmak ıstıyorum guzel elbıseler gıyebıleyım oram buram pırtlamasın yeter bana

Üzüldüm senin için.
Tam düğün arifesi hem zaten paraya sizin ihtiyacınız olur. Hem de bi aksilik yaşansa damat tarafına da rezillik.
İnşallah halledebilirsiniz sessizce
Ne borcuymuş yine

işte öyle yapamıyorum ayın 15 günü mutlaka normale dönüyorum korunmadığım için asıl sorun o işte . birde canım yemek çekmiyor hiç zaten yemekle aram yok çikolataya dayanamıyorum sadece bu ay 5 kilo verin bana başka birşey istemiyorum
kuzum ben birşey yapmadım sizin azminizdi

Bıze bursadan cıkıs yok canım baska yerde yasayamayız cok sanslısınız valla mıs gıbı hem ucuz hem denız kenarı tatıllerde beles
valla bir plaj parası veriyoruz piknik için bağlar bahçeler bizim babam avcı olduğu için çok yer bilir insanlarıda tanır beleş beleş takılıyoruz ama bu sene çok pahalı domates 2 den aşağı yok elmayı 10 tlye gördüm aklım gitti siz alışıksınız belki bu fiyatlara .
niye çıkış yok ki kuzum

kuzum çok az kaldı biraz daha sabır .çok zor farkındayım ama yapacak başka birşey yok
sabediyorum zaten de bende bittim artık annemin gelecek biparası vardı perdeleri falan ordan alırız diye umut ediyoduk oda gitti şimdi

Uzuldum canım Allah sabır versın.
amin canım sağolasın

Üzüldüm senin için.
Tam düğün arifesi hem zaten paraya sizin ihtiyacınız olur. Hem de bi aksilik yaşansa damat tarafına da rezillik.
İnşallah halledebilirsiniz sessizce
Ne borcuymuş yine
inşallah canım
banka kredisi 110 gün geciktirmiş tümünü tahsil ettiler annem kredi çekti elde avuçta ne varsa verdi 5 binde arkadaşından borç aldı

Sen aynı bensin gittin mi dr ye .düşün ben bu korkakligim ile 1 gün de 4 5 tane göbekten iğne vuruldum o iğne sayesinde azcık alıştım
evet ya fenayim gercekten:) gittim baya sinir bozucu gecti... korkudan kendimi nasil sIktiysam ter su icindeydim bitiginde... baya zor oldu ama ya derine Kadar inmesi gerektiginden hissettim biraz böyle sürekli igne batiriyolar gibiydi.
siimdi tam 14 gün su degmicek nasil olcaksa o. kesinllikle su degdirme dedi iltap kapma olayi cok yüksekmis elim sürekli suda

allah büyük kuzum gün doğmadan neler doğar

annende ya da kv kalsan bir kaç gün olmaz mı ? küçük birşey ama ciddi sonuçlar doğurmasın sana

annende ya da kv kalsan bir kaç gün olmaz mı ? küçük birşey ama ciddi sonuçlar doğurmasın sana
bugünlük annemdeyim ama ise gidiyorumya o sorun olur uzak cok... bakalim esim yapcam ben herseyi dedi ama yarin son sinavini yaziyo sonra bidaha bos iki ay. o yapar artik temizlik yapmam zaten tek günlük isleri hallederim ozamana kadar

Gecen gun ben 2.5tan aldım domatesı bı ara 5 tlydı ıyı yıne sımdı. Halımıze sukretcez napalım fazlasını yapamıyoruz zaten. Esım bursalı kuzum burda yasar olurüz biz yaslanınca benım memleketıme gıderız belkı emeklılıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…