- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #284.021
Anladım canim güzel bi denemeliyim bu ödem çayını emzirirken icebilir miyizay süper oluyor dimiiiibirde kendini nasıl mutlu hissediyor insan
bende bu sabah kalktımmm :) ve ne yaptımmm temizliko da bir spor sayılır değil mi aksama annem babam ve kardeşim 2 hafta bizde kalmaya geliyorlar hemde kızçeme bakacaklar. annem çok titizdir de
bende çok söylenmesin diye azcık toparladım
canım 3 gün aynı şekilde besleniyorsun.
sabah : 2 dilim ananas , 2 yk yulaf ezmesi + 3 yk yoğurt
öğlen : et, tavuk , balık -- haşlanmış sebze veya salata
ara: 2 dilim ananas , 3 yk yoğurt
akşam : öğlenle aynı + 1 dilim ananas var (ben et yerine 2 yumurta yedim dün )
aralarda kendime ödem atıcı çay yaptım onu içtim : kiraz sapı, mısır püskülü , maydanoz , tarçın , zencefil , karanfil :)
Anladım canim güzel bi denemeliyim bu ödem çayını emzirirken icebilir miyiz
Tamam canim sagol icmeyeyim o zamanhayır içemezsin canım.
maydanoz kesinlikle içilmemeli diye biliyorum.
ödemle birlikte sütü de azaltıyor.
sen çaysız sağlıklı beslenerek devam edersen zaten emzirme esnasındaki kaloriyi hiçbir sporda yakamazsın. :)
zararı yok mu onun tadı nasılSlm kizlar Dün teff tohumu aldim bugün sabah içtim acayip susatiyor boyle susatmasi normalmis zaten bakalim ne sonuc verecek
Senin çocuğun var sanıyorum değilmi doğru hatırlıyorum. Kaç tane istiyorsan sağlıkla versin Rabbim. Ben 2 istiyordum 2. İçin çok bekledim acelemde yoktu zaten ama o kadar bebek özlemişim ki her konuşulduğunda (yalandan) 3. Yüde yaparım olsun dedim. DuymuşCanim benim hedef 65 olmak ama 72_73 dusuyum 4 tup bebek tedavisine baslicagim bu kglalari 10yil dir hep tedavi yuzunden aldim aslinda evliliğim 15ci yila girdi bu 5 yil ara verip dinlendigim yildir bu 5 yil dinlenme surecleri kg vermekle gecti maddi yonden toparlanma yilimdi.cumayi sabirsizlikla bekliyorun hic olmasa bu hafta 1 kg verme direncini kirayim..
keşke çeyiz işleriyle uğraşabilsem canısı çokk başka ve büyük dertlerle uğrşaıyorm 2 gündürGunaydin nasilsin yogunmusun ceyiz isleri bittimi canim..
Hasta olarak gelmeyın mısafırım olarak gelın canımSen aynı bensingittin mi dr ye .düşün ben bu korkakligim ile 1 gün de 4 5 tane göbekten iğne vuruldum o iğne sayesinde azcık alıştım
Bir ton ilaç kullanıyorum zaten istesemde yok
17 gibi ceviz büyüklüğünden büyük 2 3 parça tavuk ve salata yedim çok tokum şuan
Biz sana gelelim o zaman ömrü billah bir daha görmek istemezsin hasta olarak bizi @Buki_89
Geçen haftadan kötüydüm öksürük ile başladı bugün ilaç içiyorum inşallah iyi gelir. salgın var diyorlar sen dikkat et kendine
Vitamin ilaçlarım var c e d vitaminleri birde omega 3 kullanıyorum. Yeterli sanırım birde meyve yerim şekerpare ve şeftali var evde
Igneden korkuyorum eşim yanımdaydı o olmasa korkardım uyumaya ya uyanmazsam diye
Canım bol suyla ıc sıkıntı olmax bazı ılacları kılo yapıyı derler ama ben ınanmıyorum ıstah acabılır ama durduk yere kılo yapmaz fazla abartma beslenme seklını degıstırme bısey olmaz.Dünkü menü
Sabah
1 tost
4 5 dal semiz
1 bardak su
Ara
2 fındık çiğ
3 badem çiğ
1 fincan civam perçemi
Öğlen
Minik probiyotik yoğurt sade
Icine 5 çiğ badem
Ara
Yok
17gibi
Tavuk şiş 3 tane kuşbaşı dan büyüktü
Bolca salata
1 ısırık eşim in etli pidesinden
19.00 gibi
1 kase çorba
1 lokma ekmek
Suyu bol içtim her ilaçla 1 büyük bardak su içiyorum kilo veremicem sanırım ilaçlar ödem yaparmıdrdotty segus siz bilirsiniz
Canım sen tarla ısını hobı olarakmı yapıyısun yoksa gelır kaynagınızmı. Allah kolaylık versın sıcakta cok zor ya.Yorgunluktan oluyorum bacaklarim titriyor bugunde tarladaydik10kg sut aldim evde ilk kez peynir yapacam kaymaginida alacagim az yagli peynir olacak inş..
Ust uste tarlaya gidince vucum yorgun halim yok sanki.. yatarsam ancak kendime gelirim..
Ayyy yasasııınnnn neguzellllgeçen hafta spor yapmama rağmen kilo verememiştim ama bu hafta fazla fazla veriyorum bugün dayanamadım tartıldım ve 62.4'ü gördüm cumadan beri 1.5 kilo gitti, hedefim 62 idi ama ben daha aşağısında mezunum bu hafta yaşasın yupppi
Hasta olarak gelmeyın mısafırım olarak gelın canım  ıyı yapmıssın yemekle bı yogurtla durulurmu
Bugun nasılsın benımde sesım kılıdı sesım benım sesım degıldır sankı baska yerden cıkıyobıde hastalarla cok konusurum kızlar nolur sen sus dıyolar bız anlatırıx
onun içinde strese girmeyim o zaman demi iyi bari yarın tartılacam krnım az indi gibi bakalım ne olcak cumayaCanım bol suyla ıc sıkıntı olmax bazı ılacları kılo yapıyı derler ama ben ınanmıyorum ıstah acabılır ama durduk yere kılo yapmaz fazla abartma beslenme seklını degıstırme bısey olmaz.
Aha burda kv seven bırını daha gordumay eveeet her yer her yerdeeeayakkabasının teki salonda teki mutfakta buldum sabah. hemde küçülmüş ayakkabı
bir ara minik herseyi boş damacana ya atıyordusabah topladım salonu arkamdan lego getirdi. ne yapayım yetişemiyorum valla
kayınvalidem iyidir benim. asla laf çarpmaz. kızıma da o bakıyor zaten normalde. kızım çok hareketli olduğundan iş yapmanın imkansızlığının farkında
Ooo gelın hanım gunaydın nasılsınızselam kızlar günaydınn
Bende 3 ıstıyorum genıs aıle sevıylrum daha 1.deyım amaSenin çocuğun var sanıyorum değilmi doğru hatırlıyorum. Kaç tane istiyorsan sağlıkla versin Rabbim. Ben 2 istiyordum 2. İçin çok bekledim acelemde yoktu zaten ama o kadar bebek özlemişim ki her konuşulduğunda (yalandan) 3. Yüde yaparım olsun dedim. Duymuşhiç regl olmadan hamile kaldım 3.ye bu yıl çok zorlandım birkaç yıl daha sürer bu zorluk ama çok şükür verene. Dünyanın en özel duygusu. Hayattan beklentilerimizin esiri oluyoruz çocukları ayak bağı görüyoruz çok yanlış. İyi ki olmuş 3.
Hayırdır canım noldu.keşke çeyiz işleriyle uğraşabilsem canısı çokk başka ve büyük dertlerle uğrşaıyorm 2 gündür
Hıc strse sokma kendını bol su ıc hafıf seyler ye. Burda calusan arkadasyçta mersınlı esımde mersınde askerlık yapmıstı otarafları mrk edjyorum cok ıstıyoruz gezmeyı belkı ben gelırım kız
çok kötü oluyor ya ses gtmesibencede ses sus onlar konuşsun
ah keşke yakın olsa gelirdim
onun içinde strese girmeyim o zaman demi iyi bari yarın tartılacam krnım az indi gibi bakalım ne olcak cumaya
canım sen emzirmiyo musun ? neden böyle şeyler deniyosun bugün bi diyetisyen sayfasında gördüm teff tohumu hakkında ticari amaçla çıkarılmış bişey almayın aldırmayın yazmışSlm kizlar Dün teff tohumu aldim bugün sabah içtim acayip susatiyor boyle susatmasi normalmis zaten bakalim ne sonuc verecek
hayırdır tatlım ne oldu?keşke çeyiz işleriyle uğraşabilsem canısı çokk başka ve büyük dertlerle uğrşaıyorm 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?