Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım canim güzel bi denemeliyim bu ödem çayını emzirirken icebilir miyiz

Anladım canim güzel bi denemeliyim bu ödem çayını emzirirken icebilir miyiz

hayır içemezsin canım.
maydanoz kesinlikle içilmemeli diye biliyorum.

ödemle birlikte sütü de azaltıyor.

sen çaysız sağlıklı beslenerek devam edersen zaten emzirme esnasındaki kaloriyi hiçbir sporda yakamazsın. :)

Tamam canim sagol icmeyeyim o zaman

Senin çocuğun var sanıyorum değilmi doğru hatırlıyorum. Kaç tane istiyorsan sağlıkla versin Rabbim. Ben 2 istiyordum 2. İçin çok bekledim acelemde yoktu zaten ama o kadar bebek özlemişim ki her konuşulduğunda (yalandan) 3. Yüde yaparım olsun dedim. Duymuş hiç regl olmadan hamile kaldım 3.ye bu yıl çok zorlandım birkaç yıl daha sürer bu zorluk ama çok şükür verene. Dünyanın en özel duygusu. Hayattan beklentilerimizin esiri oluyoruz çocukları ayak bağı görüyoruz çok yanlış. İyi ki olmuş 3.

Herkese selamlar kızlar
Dünkü menümü gecte olsa yazayım
Kahvaltı
1 kk dan biraz büyük peynir
3-4 çengelköy saltalik
3-4 çeri domates
1 yumurta
2-3 tam ceviz

Öglen
Ayranaşı 2 kase

Öglen
Sabahtan kalan 1 yumurta

Akşam
Ton balıklı yeşil salata

Gün boyunca 2.5 lt ye yakin su
1 maden suyu
2 limonlu yeşilcay
Şekersiz acik cay ne kadar ictigimi bilemiyorum
Spor yok regl den dolayi canim bisey yapmak istemedi

Hasta olarak gelmeyın mısafırım olarak gelın canım   ıyı yapmıssın yemekle bı yogurtla durulurmu
Bugun nasılsın benımde sesım kılıdı sesım benım sesım degıldır sankı baska yerden cıkıyo bıde hastalarla cok konusurum kızlar nolur sen sus dıyolar bız anlatırıx

Canım bol suyla ıc sıkıntı olmax bazı ılacları kılo yapıyı derler ama ben ınanmıyorum ıstah acabılır ama durduk yere kılo yapmaz fazla abartma beslenme seklını degıstırme bısey olmaz.

Yorgunluktan oluyorum bacaklarim titriyor bugunde tarladaydik 10kg sut aldim evde ilk kez peynir yapacam kaymaginida alacagim az yagli peynir olacak inş..
Ust uste tarlaya gidince vucum yorgun halim yok sanki.. yatarsam ancak kendime gelirim..
Canım sen tarla ısını hobı olarakmı yapıyısun yoksa gelır kaynagınızmı. Allah kolaylık versın sıcakta cok zor ya.

Ayyy yasasııınnnn neguzellll

çok kötü oluyor ya ses gtmesi bencede ses sus onlar konuşsun
ah keşke yakın olsa gelirdim
Canım bol suyla ıc sıkıntı olmax bazı ılacları kılo yapıyı derler ama ben ınanmıyorum ıstah acabılır ama durduk yere kılo yapmaz fazla abartma beslenme seklını degıstırme bısey olmaz.
onun içinde strese girmeyim o zaman demi iyi bari yarın tartılacam krnım az indi gibi bakalım ne olcak cumaya

Aha burda kv seven bırını daha gordum

Bende 3 ıstıyorum genıs aıle sevıylrum daha 1.deyım ama

çok kötü oluyor ya ses gtmesi bencede ses sus onlar konuşsun
ah keşke yakın olsa gelirdim

onun içinde strese girmeyim o zaman demi iyi bari yarın tartılacam krnım az indi gibi bakalım ne olcak cumaya
Hıc strse sokma kendını bol su ıc hafıf seyler ye. Burda calusan arkadasyçta mersınlı esımde mersınde askerlık yapmıstı otarafları mrk edjyorum cok ıstıyoruz gezmeyı belkı ben gelırım kız

Slm kizlar Dün teff tohumu aldim bugün sabah içtim acayip susatiyor boyle susatmasi normalmis zaten bakalim ne sonuc verecek
canım sen emzirmiyo musun ? neden böyle şeyler deniyosun bugün bi diyetisyen sayfasında gördüm teff tohumu hakkında ticari amaçla çıkarılmış bişey almayın aldırmayın yazmış
keşke çeyiz işleriyle uğraşabilsem canısı çokk başka ve büyük dertlerle uğrşaıyorm 2 gündür
hayırdır tatlım ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…